- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi eceturanci
-
Olabilir fetişi var demek ki hoşlanmiyorsan söyleneden herkes kusmuk smile i koyuyor öpüşürken tükürük yalayıp yutmuyormuşuz gibi
Ahanda şimdi kustum işteBibibella haklısın da o öpüşürken öyle ama biri ağzına löp diye tükürecek şap diye değecek ve düşene kadar soğuyacak
Bak bu benimde merak konum acaba kacinci yuzyilda hangi topluluk bulduAcaba eskiden opusme diye bisey varmiydi
Sonradanmi icat oldu
Midemi sağlam bilirdim, ama şu an alt üstBibibella haklısın da o öpüşürken öyle ama biri ağzına löp diye tükürecek şap diye değecek ve düşene kadar soğuyacak
Bencr bu durumlarda migdesiz olmak nile kurtarmiyorMidemi sağlam bilirdim, ama şu an alt üst
İşte o biri değil zaten vucut sıvılarıyla yeterince içli dışlı olduğumuz insanBibibella haklısın da o öpüşürken öyle ama biri ağzına löp diye tükürecek şap diye değecek ve düşene kadar soğuyacak
EvvelAhircim aslında asıl konudan, konu sahibinin anlatışından çok midem bulanmadı, daha beterlerini biliyorum ben de, bu tükürük fantezisini de duymuştum, tuhaf ama türlü türlü insan var diyip geçmiştim, bu konuda da konu sahibi nişanlısına hoşlanmadığını söylese ve istemediği bir şeyi yapmasa da çok büyütecek sorun da değil sanki demiştim... AmaBencr bu durumlarda migdesiz olmak nile kurtarmiyor
Ben burda cok daha fenasini okumustum Allah korusun ya insanlar ciktiklari evlendikleri erkegin icinde nasil bi canavar var bilemiyo maalesef
Sabah sabah konuya gel
Benim tükürmekten daha iyi bi fikrim var, müshil alıp ağzına salıncak kuracam sallana sallana s.çacam detöbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?