Tükürük Sevdası

Sen de ona çok saçma bir fantezin varmış gibi salla mesela senin gazını ağzıyla teneffüs edip ağzında beklettsin sonra yutsun:kusmuk::kusmuk: havayi iyyy iğrenç yazarken öğüresim geldi ama vazgeçirmek için denerdim sanki ben yapamaz şok olurdu fantezi ye o da eksiiye dert yanardi :deli:

Tuhaf bir durum gerçekten:110:
Ama hoşlanmadığınızı söylemeniz yeterli sanırım, çekinmeyin. Kadınlar bu hataya çok düşüyor malesef, bazen kaybetmemek için, bazen adam dışarıda başka heyecanlar arar korkusundan hoşlanmadıkları şeyleri kendilerini mecbur hissedip yapıyorlar. Lütfen bu düşünceye girmeyin asla. Cinsellik söz konusu olduğunda tek kıstas iki tarafın da istemesi, bir tarafın istemediği nokta, ilişkide sınır olmalı. Ama bir taraf talebini, o olmazsa mutlu olamayacağı şeklinde dile getirip duruyorsa, bunun için ısrar ediyorsa en iyi çözüm bir ilişki terapisti bence.

Olabilir fetişi var demek ki hoşlanmiyorsan söyle :KK66: neden herkes kusmuk smile i koyuyor öpüşürken tükürük yalayıp yutmuyormuşuz gibi :KK70:
Bibibella Bibibella haklısın da o öpüşürken öyle ama biri ağzına löp diye tükürecek şap diye değecek ve düşene kadar soğuyacak :KK14:

Bencr bu durumlarda migdesiz olmak nile kurtarmiyor

Ben burda cok daha fenasini okumustum Allah korusun ya insanlar ciktiklari evlendikleri erkegin icinde nasil bi canavar var bilemiyo maalesef
EvvelAhircim aslında asıl konudan, konu sahibinin anlatışından çok midem bulanmadı, daha beterlerini biliyorum ben de, bu tükürük fantezisini de duymuştum, tuhaf ama türlü türlü insan var diyip geçmiştim, bu konuda da konu sahibi nişanlısına hoşlanmadığını söylese ve istemediği bir şeyi yapmasa da çok büyütecek sorun da değil sanki demiştim... Ama Kozlenmis patates Kozlenmis patates arkadaşımız sağ olsun ayrıntılarıyla yaşayarak yaşatarak anlatmış, o fena yaptı ilk okuyunca bir an midemi, ama geçti neyse ki :KK53:

Bir tek ben mi ıyyy diye tepki vermedim acaba? Ne bileyim adam sonuçta aç ağzını ben tüküreyim dememiş :KK48: hani hiç size göre değilse böyle bir şey istemiyorum dersiniz geçer de nişan bozacak ayrılacak bir durum hiç değil bence. Sapıklık da sayılmaz bana kalırsa, sonuçta birine zarar veren sağlıksız bir durum değil (sizin tükürüğünüz nişanlınızın ağzına her türlü giriyor öpüşürken :KK53:)

Tuhaf tabi ama tiksinç,iğrenç diyemeyeceğim zira öpüşürken illaki tükürükler birbirine karışıyor,ekstra tükürme işi tiksinç gelmedi bana.
Ne tuhaf istekler,talepler okuduk burada,bu yanlarında solda sıfır kalır,normalin en normali olur.
Tabi hoşlanmıyorsanız konuşun yapmayın o sizin bileceğiniz iş.

Back
X