- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi eceturanci
EvvelAhircim aslında asıl konudan, konu sahibinin anlatışından çok midem bulanmadı, daha beterlerini biliyorum ben de, bu tükürük fantezisini de duymuştum, tuhaf ama türlü türlü insan var diyip geçmiştim, bu konuda da konu sahibi nişanlısına hoşlanmadığını söylese ve istemediği bir şeyi yapmasa da çok büyütecek sorun da değil sanki demiştim... AmaKozlenmis patates arkadaşımız sağ olsun ayrıntılarıyla yaşayarak yaşatarak anlatmış, o fena yaptı ilk okuyunca bir an midemi, ama geçti neyse ki
![]()
Ya simdi ben daha dogrusu olayin tukurugunde degilim (hani bi yorum sahibinin dedigi gibi sıvı alisverisi ama)dogruya dogru ama tovbe estf nasil anlayilir ki simdi opusurken acsiz agzini tukur falan o ne ya oyle iş o işten cikti komediye dondu (ayyy kendinden utandim sanki opusmusun gibi yazdim

Ama soyle soyleyeyim bi insanin hosuma gitmeyen herhangi bi hareketinden soguyabiliyorum o yuzden niyeyse bana absurt bisey gibi geldi
Ama burda bazi konulari okudukca gercekten evlenecehin insanin icinde ne tur bi canavar kesturemedigim icjn bazen evlilikten cekinebiliyorum
Dusubsenize evlisiniz kocanizin cok tuhaf bi fantazisi sizi evlilikten soguttu ve ayrilmak istediniz aslinda onun disinda hersey yokunda bu ayrilik icin aileye nasil bi aciklama yapikir ki
Illaki bi ayeilikta aile neden diye soracaktir