Tükürük Sevdası

EvvelAhircim aslında asıl konudan, konu sahibinin anlatışından çok midem bulanmadı, daha beterlerini biliyorum ben de, bu tükürük fantezisini de duymuştum, tuhaf ama türlü türlü insan var diyip geçmiştim, bu konuda da konu sahibi nişanlısına hoşlanmadığını söylese ve istemediği bir şeyi yapmasa da çok büyütecek sorun da değil sanki demiştim... Ama Kozlenmis patates Kozlenmis patates arkadaşımız sağ olsun ayrıntılarıyla yaşayarak yaşatarak anlatmış, o fena yaptı ilk okuyunca bir an midemi, ama geçti neyse ki :KK53:

Ya simdi ben daha dogrusu olayin tukurugunde degilim (hani bi yorum sahibinin dedigi gibi sıvı alisverisi ama)dogruya dogru ama tovbe estf nasil anlayilir ki simdi opusurken acsiz agzini tukur falan o ne ya oyle iş o işten cikti komediye dondu (ayyy kendinden utandim sanki opusmusun gibi yazdim :oops:yok valla oyle bisey)

Ama soyle soyleyeyim bi insanin hosuma gitmeyen herhangi bi hareketinden soguyabiliyorum o yuzden niyeyse bana absurt bisey gibi geldi

Ama burda bazi konulari okudukca gercekten evlenecehin insanin icinde ne tur bi canavar kesturemedigim icjn bazen evlilikten cekinebiliyorum

Dusubsenize evlisiniz kocanizin cok tuhaf bi fantazisi sizi evlilikten soguttu ve ayrilmak istediniz aslinda onun disinda hersey yokunda bu ayrilik icin aileye nasil bi aciklama yapikir ki

Illaki bi ayeilikta aile neden diye soracaktir

Ben bazı arkadaşların aksine dalga geçmeden bir cevap vereceğim. Bence bunun için sevdiğiniz birinden ayrılmak mantıklı değil, böyle bir şeyi sizinle paylaşması size çok güvendiğini ve bu samimiyeti hissettiğini gösterir bence buna karşılık "Iyy iğrençsıın" tavrında yaklaşmanız,her ne kadar iğrenç olabilecek olsa da, karşı tarafı kırmıştır çünkü dediğim gibi muhtemelen aranızdaki samimiyet ve güvene dayanarak böyle bir istekte bulunmuştur. Keşke daha ılıman konuşsaydınız "ilk kez duyuyorum düşünmem gerek sıcak bakmıyorum ama şimdilik konuşmayalım düşüneyim" gibi. Gerçekten sizin için olmayacak bir şey ise "düşündüm ama yapamayacağım benlik değil" der kişiliğine de hakaret etmeden geçerdiniz.

Sizi cinsellikte şimdiye kadar isteğinizin dışında bir şeylere zorlamadıysa eğer, size güvenip,saçma da olsa, böyle bir fantezisini paylaşmasında ayrılma sebebi göremedim ben.

Hayal gücün nekadar genişse okadar zevk alırsın bence ilişkide sınır olmamalı
Sevişirken en garip hareketleri yapıyoruz da yani en azından öpüşürken ağzındaki tükürüğü yutmuş oluyoruz da tükürmesi mi garip
Tadını çıkar bence abes bişey görmedim
Şahsen eşimle ben sınır tanımayız böylesi daha mutlu ediyor.

:oha: ablacim burda kimse sizin yatak odanizin detaylarini istememisti ama biraz fazla acik olmadi mi
ipeqbojuqu ipeqbojuqu zey_tin zey_tin

Buyur burdan yak

Ben bazı arkadaşların aksine dalga geçmeden bir cevap vereceğim. Bence bunun için sevdiğiniz birinden ayrılmak mantıklı değil, böyle bir şeyi sizinle paylaşması size çok güvendiğini ve bu samimiyeti hissettiğini gösterir bence buna karşılık "Iyy iğrençsıın" tavrında yaklaşmanız,her ne kadar iğrenç olabilecek olsa da, karşı tarafı kırmıştır çünkü dediğim gibi muhtemelen aranızdaki samimiyet ve güvene dayanarak böyle bir istekte bulunmuştur. Keşke daha ılıman konuşsaydınız "ilk kez duyuyorum düşünmem gerek sıcak bakmıyorum ama şimdilik konuşmayalım düşüneyim" gibi. Gerçekten sizin için olmayacak bir şey ise "düşündüm ama yapamayacağım benlik değil" der kişiliğine de hakaret etmeden geçerdiniz.

Sizi cinsellikte şimdiye kadar isteğinizin dışında bir şeylere zorlamadıysa eğer, size güvenip,saçma da olsa, böyle bir fantezisini paylaşmasında ayrılma sebebi göremedim ben.

Dusuncemde haklimiyim degilmiyorum bilmiyorum ama bi erkegin kafasinda bir fantazi varsa illa ikna edip yapmak isteyecektir o yuzden bu givi seylerde evlilikten once dusunulmesi gerekir

Tabi konu sahibinin tercihi ama eger ona igrenc geliyirsa bu konu ve wvlilik ustunde dusunmesi lazim

Ileride cok farkli isteklerlede gelme ihtinali var sonucta

:oha: ablacim burda kimse sizin yatak odanizin detaylarini istememisti ama biraz fazla acik olmadi mi

Buyur burdan yak
Konu sahibine de kimse sormadı ama paylaşmış değil mi
Ben normal olduğunu anlatmaya çalışıyorum iğrenç filan diyip kızı tiksindiriyolar iyice
Eş bu her halini görüyosun Allah bunun yolunu açmış garip geliyor ama değil.
Detay filan vermedim sınır yok dememden neyi algıladın bilemem o da senin hayal gücün

Adam öpüşürken ağzıma tükür demiş,
Buda daha çok ıslat demek anlamına geliyor, ıslak ıslak yaniii :KK33:
(Çok utandım ciddiyim) :p

Konu sahibine de kimse sormadı ama paylaşmış değil mi
Ben normal olduğunu anlatmaya çalışıyorum iğrenç filan diyip kızı tiksindiriyolar iyice
Eş bu her halini görüyosun Allah bunun yolunu açmış garip geliyor ama değil.
Detay filan vermedim sınır yok dememden neyi algıladın bilemem o da senin hayal gücün

Ya soyle birsey siz istediginizi yasayabilirsiniz sizin evliliginiz sizin hayatiniz bu bizi tabikide baglamaz ama biz sınir koymadan yasiyoruz demeniz ebes bence

Ya soyle birsey siz istediginizi yasayabilirsiniz sizin evliliginiz sizin hayatiniz bu bizi tabikide baglamaz ama biz sınir koymadan yasiyoruz demeniz ebes bence
Kastettiğim sınır koymak bi tarafın pek memnun olmamasıdır yanlış bişey yok yaşamadığın için anlayamıyosun belki ama eşin olduğunda anlayabilirsin canım

Yok ya oyle olsa daha islak opuselim derdi bu bildigin agzima tukur denis iste ayyy bende utandim simdi

E öyle dediyse bile direk uzaktan yüzüne tükürür gibi olmasını
kastetmemiştir.
Tükürüğünü seviyorum demiş. Bu da çok ıslaklık demek.
Yakın mesafe ıslata ıslata öpsün işte.
Hayır yanii olmadık yerleri kurcalarken sorun yok
Tükürmek iğrenç :KK53:
Uff ben gidiyorum :oops::olamaz:

Ya ne kadar da kibarsınız siz kk hatunlarııııı. Herkes ıykkk öğürcem kusucam modlarında.

Öpüşürken zaten adamın dilini damağını tükürüğünü yiyip yutmuyomusun??? Eylemi gerçekleştirirken herşey mükemmel sözlü ifade edincemi iğrenç oluyo??

Kadına sevişirken ağzıma s.ç diyenler varken benim memleketimde ağzıma tükür çok masum bence.

E öyle dediyse bile direk uzaktan yüzüne tükürür gibi olmasını
kastetmemiştir.
Tükürüğünü seviyorum demiş. Bu da çok ıslaklık demek.
Yakın mesafe ıslata ıslata öpsün işte.
Hayır yanii olmadık yerleri kurcalarken sorun yok
Tükürmek iğrenç :KK53:
Uff ben gidiyorum :oops::olamaz:

İgrenc degil bans komedix geldi diye sogurdum herhalde yoksa bi kac konu sahibinin dedigi gibi bi neci sivi alisveridi var ortada

Ayyy bu ne be birazdan tum uyeler birbirilerinin fantazilerini ogrenecekler:KK70:

Yoksa kim ne isterse yapsin milletin ahlak bekcisi okup fantazilerini yargilayacak degiliz herhalde:KK53:

Manyak bu adam kizim
Ilerde kimbilir senden neler ister
Tekmeyi bas gitsin
Agzina tukurenimi s...mi neyi isterse oylesini bulsun

ne diyebilirim gerçekten bilmiyorum. ben de değişik fantezisi olan manyaklardan olmasından korkuyorum. onun dışında her şeyiyle güzel giden bir birliktelik. adam sırf ağzıma tükür dedi diye ayrılmalı mıyım bilemiyorum şuan :cry:

Buyur burdan yak
EvvelAhircim bence de Kedicikk061 Kedicikk061 sadece konu sahibini rahatlatıcı ve doğru bir açıklama yapmış, hem konu cinsellik zaten o kadar izah da olsun. Bir de iyi bir noktaya değinmiş karşılıklı istenirse sorun yok demek istemiş sanki, cinsellikte sınır eşlerden birinin istememesidir zaten, birine sınırsızlık gelen başkasının normalidir, çok öznel bir şey cinsellik. Hem kendi ilişkisinden de mutluyuz diye örnek vermiş, ne güzel, hekes mutlu olamıyor böyle, burada mutsuzlukları da okuyoruz. Konu sahibinin korktuğu gibi bir sapıklık da değil bence de. Bir fantazi var diye ille yaşanacak, o yaşanılmazsa mutsuz olunacak da değil, istenilmeyen noktada sınırı bildirmek yeterli sanki. Dayatma ve takıntıya dönüşürse de, ki bu nadirdir sanırım, o zaman da ilişki terapistleri var :KK66:

Senin aklına belki o bahsettiklerin, burada okudukların gelmiştir, bilmiyorum o konuyu ama belki onlar etkilemiştir seni, olabilir tabi. Ben Kozlenmis patates Kozlenmis patates arkadaşımıza da takıldım, o düşerken soğuma benzetmesiydi dediğim, bir an bir alt üst etti midemi :-) yani olay da cinsellik değil de söyleyiş biçimiydi :KK66:

ne diyebilirim gerçekten bilmiyorum. ben de değişik fantezisi olan manyaklardan olmasından korkuyorum. onun dışında her şeyiyle güzel giden bir birliktelik. adam sırf ağzıma tükür dedi diye ayrılmalı mıyım bilemiyorum şuan :cry:

Tabikide hayır.
Adamın sana agzıma tükür demesi ayrılık sebebi olabilirmi seni herşeyinle hissetmek istiyor demekki. Millet kocam sevişmiyor öpmüyor direkt icraata geçiyor oda 2 dk. Sürüyor mutlu değilim diye dert yakınıyor.

Belkide mükemmel bir seks hayatınız olacak belki sende çok seveceksin eğleneceksin nereden bilebilirsin ki???

Sen belkide yarın öbürgün daha pislik fantaziler isteyebilir diye düşünüyorsun farkındaym ama bu bir ayrılık sebebi değil.

İyi tarafından bak daha kötü fantezi isteği olan var ör.esi tarafindan Yellenme teklifi alan üye vardı ya da m.çarken wc de kalmak isteyen istenmediginde tepki gosteren orada b.k koklamak isteyen koca vardı .yazımda da demiştim iğrenç bir fantezin varmış gibi yapıp onu igrendir.

Back
X