Tükürük Sevdası

Sen de ona çok saçma bir fantezin varmış gibi salla mesela senin gazını ağzıyla teneffüs edip ağzında beklettsin sonra yutsun:kusmuk::kusmuk: havayi iyyy iğrenç yazarken öğüresim geldi ama vazgeçirmek için denerdim sanki ben yapamaz şok olurdu fantezi ye o da eksiiye dert yanardi :deli:
@zey_tin bunu okumadin dimi bu daha igrençti:KK76:

Allah allah,yasa ki neler goresin derdi annem hep..yeni yeni seyler duydukca diyorum ne kadar dogru bir laf..
Esin kafayi takmis buna..simdiye kadarda kimse agzina tukurmemis olunca tabi,gozunde buyutmus,bir marifet var saniyor..tukurde bari rahatlasin adam..belkide hayalindeki kadar sevkli birsey olmadigini gorecek..gercekten igrenc birsey ama,sonunda bu isteginin gecebilme ihtimalini dusunursen katlanilir yinede..en azindan bir kez yapip,baktin yine istiyor,bak ben denedim,yaptim bir kez hoslanmadim, iliskiden soguyorum haberin olsun dersin.

off iğrenç bir fantazi tabi buna fantazi denilirse....:kusmuk:
HoşLanmadığınızı dile getirin ileride ne olur bilmem ama yani eVLENİNCE
sABAH sabah kötü oldu ben burdan okuyunca öyle oldum siz yaşayınca:olamaz::olamaz: allah yardımcınız olsun

Genel anlamda sasiracak bir sey yok bence bunda insanoglu bu neler neler normal geliyor ki yapiyorlar. Ona da normal gelmese talep etmezdi yani bi kere yap tiksinir yorumlarina katilamiyorum ya da daha igrencini istesen adam kendinden yola cikar demekki hosuna gidecek diye belki de yapar hic karsi cikmadan.

Eger hic hic icinin almayacagi birseyse bu senin icin, kesinlikle olmaz yapamam diyorsan yapma zaten ona da soyle acikca. Ama az da olsa deneyebilirim diyorsan dene ki yukarda bir arkadasin dedigi gibi opusmek zaten sivi alisverisi gibi birsey afedersiniz :KK45:

Opsss bu ne İğrenç ve bir o kadar komik. Netten yazıp baksana bir eşin gibi bu fantaziye sahip bir adam daha var mı?

bu konu ilgili topiğe taşınamaz mı.
neden bdv ye açılıyor fantaziler bilmem neler

Ağzına mıçarımın kibarcası değil miydi yahu ağzına tükürürüm demek... Yani küfür o bildiğin.. Adam kibarcasını söylemiş sana ama ana mesaj üstteki ilk cümlem... :KK14:

Mıçacan yapacak başka şey yok istiyo yani :kusmuk:

Hayal gücün nekadar genişse okadar zevk alırsın bence ilişkide sınır olmamalı
Sevişirken en garip hareketleri yapıyoruz da yani en azından öpüşürken ağzındaki tükürüğü yutmuş oluyoruz da tükürmesi mi garip
Tadını çıkar bence abes bişey görmedim
Şahsen eşimle ben sınır tanımayız böylesi daha mutlu ediyor.

başka abes bi hareketi yoksa bence ayrılmayın. rahatsızlığınızı kesin bir dille ifade edin. eğer bu tür isteklerin önünü almazsanız bi sınırı yok ki fantazinin yarın birgün her şeyi ister.

Bir tek ben mi ıyyy diye tepki vermedim acaba? Ne bileyim adam sonuçta aç ağzını ben tüküreyim dememiş :KK48: hani hiç size göre değilse böyle bir şey istemiyorum dersiniz geçer de nişan bozacak ayrılacak bir durum hiç değil bence. Sapıklık da sayılmaz bana kalırsa, sonuçta birine zarar veren sağlıksız bir durum değil (sizin tükürüğünüz nişanlınızın ağzına her türlü giriyor öpüşürken :KK53:)
Bir de bana çok garip gelmedi sanırım
hayır der geçersin neden boşanacaksın ki arkadaş

neden ayrılasın yahu o kadar da absürt bi şey istememiş bence. öpüşürken zaten birbirinizin tükürüğünü yutuyorsunuz, adamın fantezisi olabilir, bu sana veya ona zarar verecek bir şey değil neticede. ama senin hoşuna gitmemiş ona soylemişsin o da kabul etmiş bir daha böyle bir şey istemem demiş. sorun da ortadan kalkmış. bence büyütme

Back
X