Tükürük Sevdası

Sinirlerim çok bozuk ağlamak üzereyim :KK43: kızlar fake değilim beni bilen bilir zaten uzun zamandır burdayım. temmuz ayında evleniyorum hatta. şuan nişanlıyız. nişanlım 32 yaşında. zaten ilişkimizde cinsellik yaşayan bir çiftiz fakat son zamanlarda nişanlım bana ilginç bir teklifle geliyor... Tükürüğümden çok hoşlandığını söyledi bana ve öpüşürken ağzına tükürmemi istedi..... kafayı yemek üzereyim uzun zamandır cinsel yaşam paylaşıyoruz ve ilk defa böyle bir şeyle karşıma geldi. ne yapacağım bu adam manyak mı yoksa sapık mı? gerçekten evlenmekten vazgeçebilirim sırf bu sebeple...
Fantazinin başka bir çeşidi .Eşim benden isterse yaparmıydım hayır .Size kalmış

Valla ilk aklıma gelen bsdm oldu. Daha ileriye taşımaması bsdm olmadığı manasına gelmiyor. Bir süre sonra, bana vur falan da diyebilir. :işsiz:
Yani en azından sizi hakim taraf olarak görüyor, tam tersi olsaydı uuuvv düşünemiyorum.
Siz bu tür fantezilerden hoşlanmıyorsanız, ciddi ciddi düşünme zamanınız gelmiş demektir. :KK14: Çünkü ilişkiden, aynı şeyleri beklemiyor olabilirsiniz.
Bunu anlamanın tek yolu da onunla konuşmaktır, cidden ne istiyor anlamalısınız.

@bibibella haklısın da o öpüşürken öyle ama biri ağzına löp diye tükürecek şap diye değecek ve düşene kadar soğuyacak :KK14:
öf o dediğinizi eşim bazen yapıyor öpüşürken sinir olduğumu bile bile iğrenç. Öpüşürken tükrük alışverişi oluyor zaten ağızda bunu kimse kötü diye tabir edemez ama direk tükürmek çok iğrenç.

EvvelAhircim bence de @Kedicikk061 sadece konu sahibini rahatlatıcı ve doğru bir açıklama yapmış, hem konu cinsellik zaten o kadar izah da olsun. Bir de iyi bir noktaya değinmiş karşılıklı istenirse sorun yok demek istemiş sanki, cinsellikte sınır eşlerden birinin istememesidir zaten, birine sınırsızlık gelen başkasının normalidir, çok öznel bir şey cinsellik. Hem kendi ilişkisinden de mutluyuz diye örnek vermiş, ne güzel, hekes mutlu olamıyor böyle, burada mutsuzlukları da okuyoruz. Konu sahibinin korktuğu gibi bir sapıklık da değil bence de. Bir fantazi var diye ille yaşanacak, o yaşanılmazsa mutsuz olunacak da değil, istenilmeyen noktada sınırı bildirmek yeterli sanki. Dayatma ve takıntıya dönüşürse de, ki bu nadirdir sanırım, o zaman da ilişki terapistleri var :KK66:

Senin aklına belki o bahsettiklerin, burada okudukların gelmiştir, bilmiyorum o konuyu ama belki onlar etkilemiştir seni, olabilir tabi. Ben Kozlenmis patates Kozlenmis patates arkadaşımıza da takıldım, o düşerken soğuma benzetmesiydi dediğim, bir an bir alt üst etti midemi :-) yani olay da cinsellik değil de söyleyiş biçimiydi :KK66:

Ya yorum sahibinin biz herseyi sınirsiz yasiyoruz demesi (tabi yasayabilirlerde)bunu burda paylasmasi tuhaf geldi

Yoksa bize ne ki hatta konu sahibide sevgilisinin agzina tukurebilir:deli:

Bu arada soylemeden gecemeyecegim profil resminize bayılıyorum

Ya yorum sahibinin biz herseyi sınirsiz yasiyoruz demesi (tabi yasayabilirlerde)bunu burda paylasmasi tuhaf geldi

Yoksa bize ne ki hatta konu sahibide sevgilisinin agzina tukurebilir:deli:

Bu arada soylemeden gecemeyecegim profil resminize bayılıyorum
Teşekkür ederim :KK39:

Sapık olduğunu düşünmüyorum sadece absürt fantezileri olan biri gibi geldi bana..iyiki o sizin ağzınıza tükürmek istememiş. .:bicak:
Hoşlanmadığınızı söyledikten sonra ısrar ederse o zaman düşünün ayrılmayı. Şu an için bence sadece buysa istediği konuşarak ikna edebilirsiniz.

ne diyebilirim gerçekten bilmiyorum. ben de değişik fantezisi olan manyaklardan olmasından korkuyorum. onun dışında her şeyiyle güzel giden bir birliktelik. adam sırf ağzıma tükür dedi diye ayrılmalı mıyım bilemiyorum şuan :cry:
ayrılman gerekmiyor istemiyorum dersin olur biter

öf o dediğinizi eşim bazen yapıyor öpüşürken sinir olduğumu bile bile iğrenç. Öpüşürken tükrük alışverişi oluyor zaten ağızda bunu kimse kötü diye tabir edemez ama direk tükürmek çok iğrenç.
Aynen ben bun durumu anlatmak istedim:KK14: öpüşürken zaten salgılan tükrük var bunu biliyorum ve onu kastetmiyorum .löp diye olursa ben kusarım:kusmuk:

ne diyebilirim gerçekten bilmiyorum. ben de değişik fantezisi olan manyaklardan olmasından korkuyorum. onun dışında her şeyiyle güzel giden bir birliktelik. adam sırf ağzıma tükür dedi diye ayrılmalı mıyım bilemiyorum şuan :cry:
İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.
Sevgiliniz ya bu fantezisini gerçekleştirmeden yaşayacak, ya da ayrılacak. Bu konu sizden ziyade onu bağlıyor çünkü istediği şeyi yapmaktan o vazgeçiyor.

Ancak naçizane bir önerim size ne kadar saçma veya absürd gelirse gelsin, size fantezisini anlatan sevgilinize onu utandıracak veya küçük düşürecek tepkiler vermemeniz. Bunlar hassas konular ve adamın size söylemesi onun açısından da kolay değildir muhtemelen.
İlişkinizin devamındaki samimiyet ve dürüstlük için daha kontrollü tepki vermenizi öneririm.

Sinirlerim çok bozuk ağlamak üzereyim :KK43: kızlar fake değilim beni bilen bilir zaten uzun zamandır burdayım. temmuz ayında evleniyorum hatta. şuan nişanlıyız. nişanlım 32 yaşında. zaten ilişkimizde cinsellik yaşayan bir çiftiz fakat son zamanlarda nişanlım bana ilginç bir teklifle geliyor... Tükürüğümden çok hoşlandığını söyledi bana ve öpüşürken ağzına tükürmemi istedi..... kafayı yemek üzereyim uzun zamandır cinsel yaşam paylaşıyoruz ve ilk defa böyle bir şeyle karşıma geldi. ne yapacağım bu adam manyak mı yoksa sapık mı? gerçekten evlenmekten vazgeçebilirim sırf bu sebeple...
tükürüğünü yalamak diye buna mı diolar ki :KK70::KK70::KK70: ( ya valla kusura bakma ama aklıma ilk bu geldi güldüm :) )

Aynen ben bun durumu anlatmak istedim:KK14: öpüşürken zaten salgılan tükrük var bunu biliyorum ve onu kastetmiyorum .löp diye olursa ben kusarım:kusmuk:
Kusulacak kadar var gerçekten yaşadığım için biliyorum midem kalkıyor. Onun da hoşuna gidiyor ve de öpüşürken bazen sırf gıcıklık olsun diye yapıyor. Ben yemek bile seçerim ağzıma değdiğinde hoşlanmayacağım şeyi yemem ki eşim dahi olsa bi başkasının tükürmesine dayanabiliyim. Ben tükürsem eşim sıkıntı edecek bi tip değil oyüzden diyor ki ne var bunda. Herkesin hassasiyet değeri farklı onun dert etmeyeceği yada hoşlanacağı şeyden ben hoşlanmak zorunda değilim.

"Oral dönem insan yaşamının ilk yılını kapsar.Bu evrede "id"in hakimiyeti vardır. Uzmanlar bebeğin gelişmesinde oral aşamanın , rolünün bilinenden büyük olduğunu iddia etmektedirler. Bir çok nevrotik problemin ve kişilik yapısının bu erken çocukluk döneminde ortaya çıktığını iddia etmektedirler.Haz alımının yolunda gitmesi ya da gitmemesi her dönemde saplanmaya yol açar ve bu da kişiliğinde derin izler bırakır.Bireyin haz kaynağı ağızdır. Bu nedenle bebekler her şeyi ağızlarına alarak tanımaya çalışırlar. Yeterli doyuma ulaşmayıp oral evrede saplanan (oral fiksasyon) kişilerin gelecek yaşamında sürekli ağzın işler halde, bir şeyle meşgul olmasına ihtiyaç duyma , oburluk , alkol , sigara tiryakiliği , kürdan çiğneme , cinsel sapıklıklar tarzında anormallikler görülebilir. Bu dönemde meydana gelen sapmalar, saplantılar ve fiksasyonlar, bir çok patolojik bireyi doğurmaktadır. Annesinden M yeterince meme alamamış bir bebek (hem maddi ve hem de manevi manada) ileride yetişkin insan olduğunda halâ ağız bölgesini aşırı tatmin etme arayışındadır (aynı zamanda merkezi sinir sistemindeki doyum merkezlerini de...) Buna bağlı olarak ta oral kavitenin hassasiyetleri ortaya çıkmaktadır." :dondurma:

cemil paslı'nın internet sitesinden alıntıdır. :halay:

Back
X