- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi Dream Catcher
-
Burda acılan kv sorunlarını okumadın mı canım ya, öp de başına koyMerhaba hanimlar telefondan yazdigim icin yazimda bir hatam olursa affola.Su an yurtdisindayim esim yabanci ailesini gormeye geldik uzun zaman sonra.Benim problemim esimin ailesi aslinda cok iyiler ama bazi konularda cok dusuncesizler.Mesela buraya ozgu meyveler var ki ben her zaman yiyemem bunu biliyorlar yada buraya ozgu cips,tatli,dondurma vs aliyor esim bana kiz yiyemez birak o yesin demiyorlar.Onlar benden once yiyor.Ben onlara ozel tatli,cikolata vs getirdim hic birine dokunmadim ben boyle dusunurken onlarin bu dusuncesizligi beni sinirlendiriyor.Bol al herkes beraber yesin desek aile cok buyuk bizden haric 5 kisi var.Yani haksizsam soyleyin belki ben farkli dusunuyor olabilirim.
Oraya ozgu yemeklerse demek ki daha bulabilirsiniz. Ayrica her gun yedikleri siradan seyleri sizin bu kadar onemsediginizi tahmin edemeyebilirler.
Bir de desifre olmamak icin yemekleri soylemiyorsunuz ama esiniz bir eskimo degilse kimse tahmin edemez yani. Onlarda da anca balik fok falan. Ki bir eskimonun burayi okuyacagina pek ihtimal vermiyorum
Yabancı bir aileden türk misafirperverliği beklemek biraz tuhaf değil mi sizce de?
Beş kişi onlar, iki kişide siz pek kalabalık sayılmazsınız. 7 kişiye kalabalık denmez. Bol bol alın herkes yesin.
Bence Çinli. Hatta şu börtü böcek yiyenlerden. Çinli değilse bile uzak doğulu . Yemek kültürü çok farklı olduğu için Avrupalı olacağını sanmıyorum. Burkina fasolu çıkarmış eşi bir deHadi söyle yaa kocan nereli çatladım valla
+1Yabancı bir aileden türk misafirperverliği beklemek biraz tuhaf değil mi sizce de?
Beş kişi onlar, iki kişide siz pek kalabalık sayılmazsınız. 7 kişiye kalabalık denmez. Bol bol alın herkes yesin.
Canınızın çektiği bir şey varsa , eşiniz alırken size ayirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?