Tum Elestirilere Acigim.

Bunda ne var anlayamadım. Bir eve giren her şeyi herkes yiyebilir. Kise sizin elinizden almıyor değil mi yiyeceği? Hepsini siz yemeyi düşünüyordunuz sanırım. Eve giren bir şeyde herkes kendi payını yer, sonra bittikçe yenisi alınır yani. Siz de herkes gibi alın yiyin. Ama sizden başkasının onlara dokunmayacağını beklemeyin. Markette daha var değil mi bu yiyeceklerden? Sizdeki açgüzlülükten başka bir şey değil. 7 kişilik evde " bana özel erzak alınıyor ama başkası da yiyor" diye ağlanır mı yahu, bu neyin açlığı...

Sadece size alınan paylaşmak istemediğiniz bir şey varsa onu kimseye göstermeden odanızda yiyin .
Herkes siz kadar düşünceli olmayabilir .

Burda acılan kv sorunlarını okumadın mı canım ya, öp de başına koy

her kültür farklı

lokma seçmek hiç hoş değil

bir şey alınacaksa kişi sayısı kadar alınır herkes birer yer mesela.

alınmadıysa da yenmesinde sakınca yok bence

yenmesin derseniz iş bencilliğe giriyor ve ben hoşlanmıyorum öyle şeylerden

Eskimo eş ailesi okumaz da,nurtenin tanıdıkları demezmı aa bu bizim nurten degılmi,hani eskimolara gelin giden diye

Eşinin ailesi yabancıymış, seninle aynı hassasiyetleri olmasını bekleme. Zaten farklı ülkelerde yaşadığınız için çok sık gorusmuyorsunuzdur. Bence bu kadar ufak bir meseleye takılıp canınızı sıkmayın.

yani birseyleri yemek için neden cevreden seni düşünmelerini bekliyorsun yemiceksin derlerse yemicek misin yani robot gibi olmayın ya istediğini ye canım sende onlarda ne bulursa onu yesinler sürekli baskalarınımı dusuncem hiç yanii....

Yabancı bir aileden türk misafirperverliği beklemek biraz tuhaf değil mi sizce de?

Beş kişi onlar, iki kişide siz pek kalabalık sayılmazsınız. 7 kişiye kalabalık denmez. Bol bol alın herkes yesin.

Türk misafirperverligi denir ama burada misafir konusu açıldığında denilmeyen kalmaz.
Bence bu deyiş öylesine söylenmiş , kalıplaşmış gitmiş.

Nurten kız Ganalı kocan nerde yada etiıyopya Sudan mali Senegal tunus aaa buldum bence Tunus veya Fas kim tanıcak seni Allah aşkına

yani ekşiciler türk kızı goy goyu yaparken sinirlendirdim ama ilk defa hak verdim onlara

bi git bacım allasen senin gibiler neden yabancıı kültürden birileriyle evlenir? gelmiş meyvemi yediler diye ağlıyosun pesss

Hadi söyle yaa kocan nereli çatladım valla
Bence Çinli. Hatta şu börtü böcek yiyenlerden. Çinli değilse bile uzak doğulu . Yemek kültürü çok farklı olduğu için Avrupalı olacağını sanmıyorum. Burkina fasolu çıkarmış eşi bir de ay ben de çok merak ettim eşi nereli

Yaa yuhh artık ..10 sayfa okudum esinin nereli olduğunu öğrenmek için :) neden saklıyorsun ? Kk da namın mi var ? Çok mu tanınıyorsun ? Yada bana ne , bize ne senin Mars li kocandan neyse onu bunu birak da kocan nereli

Türkler karsisindakinin yerine de dusunurken yabancilar sadece kendi yerine dusunur.Caninin cektigini istemek orada ayip degildir diye dusunuyorum

Tabi ki sizi de anlamak lazım ama şahsen ben herkesin içinde özel yiyecekleri yiyemezdim tuhaf hissederdim kendimi.Herkes yesin işte birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…