canım evlenmeyi düşünüyorsan evde buluşmaktan uzak dur,benden sana tavsiye
niye kötüye cektinizki bence bise yok bunda :97:
hepsi öyle değil tabiki...ama dışardan cok cazip gibi görünen erkekler genelde öyle olmadıklarını kısa süre içinde kanıtlarlar!
canım salla gitsin,bırak onu düşünme,hem sen kaçtıkça belki o kovalar seni,kolay lokma olmadığını anlasın.
aynen oyle, nolduysa su issiz adam filminden sonra oldu zaten, boyle cool takilmalar falan cogaldi
canim zaten evlenmeyi istedigimden hayir dedim ve ona cok kizdim ama iste kendi kendime de cok uzuldum boyle biriyle ciddi iliski yasamayi kim istemez ki
hahahahahahahaha
süpersin canım,haklısın valla,ıssız adamda böyle biriydi dimi,eee millet saçma sapan bi filmi tepemize çıkarırsa olacağı bu.
ev fikri insanı korkutuyor haliyle..:26:
hadi park bahçe koru falan dese neyse..
sarılmak öpüşmek gibi yakınlaşmalar dışarıda da olur..
ama evde pek kontrol edilebileceğini sanmıyorum
evde bulusalim sarap icip film izleriz dedi ya daha ne desin
aynen oyle, nolduysa su issiz adam filminden sonra oldu zaten, boyle cool takilmalar falan cogaldi
bütün bunlara sahip ama evlilik için erken olduğunu düşünen bi beyni var. bu tipler 30undan önce evlenmez.
gençliğini yaşar bu şekilde de kandırabildiğini kandırır.
doğru insan çıkar karşına ve sana ilk günlernde böyle iğrenç tekliflerde de bulunmaz. doğru insan yapmaz çünkü.
evlenmeyi düşündüğü kıza kıyamazz..
benm düşüncem tabi bu.
bütün bunlara sahip ama evlilik için erken olduğunu düşünen bi beyni var. bu tipler 30undan önce evlenmez.
gençliğini yaşar bu şekilde de kandırabildiğini kandırır.
doğru insan çıkar karşına ve sana ilk günlernde böyle iğrenç tekliflerde de bulunmaz. doğru insan yapmaz çünkü.
evlenmeyi düşündüğü kıza kıyamazz..
benm düşüncem tabi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?