- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
evde bulusalim sarap icip filim izliyelim, neden meyve suyu degil?neden sinemada degil?
belki ickine bisey aticak.. belki seni sarhos edip ................................ :)
iyikide red etmissin aman haa bosver bak, yakisikli parasi var isi iyi ama, evlenilecek birisi degil, karakteri yok:) en önemliside bu zaten.. üzülme sen canim elbet cikacak karsina adam gibi adam :)
ay hiç güleceğim yoktu,canım o dediğini 80'li yıllarda türk filmlerinde nuri alçoyla coşkun yapıyordu,bizim yakışıklı kızın gönlünü ederek istiyoooooo
yani her eve cagiran erkek potansiyel tecavüzcü oluyo bu durumda :18:
ben de cocuk pesimden kossun diye hayir dedim ama kosmadi ya of bi de ozguveni fazla da daha da kaldirmak istemedim bi tarafini, hoslandiimi cok belli ederek
ama ne ario ne soruyo iste kalakaldim oyle.. kizlar cidden agladim az once ya sinirlerim cidden cok bozuk karsima hic cikmicak mi istedigim gibi biri
ben yinede iddia ediyorum ,1 kere bari öpüşselerdi ya.
sakın bu konuda üstüme gelmeyin haaa:82:
tatlim cok sekersin ya :)
demi yani yaaa ölümlü dünya koyver gitsin kas kas nereye kadar :)
biri bana yardım etsın kafayı yıcem sımdı moralım cok bozuk sınırden evıkırıp dokucem
biri bana yardım etsın kafayı yıcem sımdı moralım cok bozuk sınırden evıkırıp dokucem
ya arkadaşım bence içinden geldiği gibi davran,ama şu bir gerçekki erkekler kendisiyle hemencecik oynaşan kızlara ciddi gözle bakmıyor,o ilişkinin sonu gelmez ama bunun istisnalarıda var tabii.ama azıcık eğlenmek istersen ki o senin bileceğin iş.
karsindakinin ne diyecegine baglibi de beni bi daha ararsa ona ne diim kizlar nolur guzel onerilerinizi bekliyorumararsa tabi yani o da
aynen...yamukprenses .!.:ya arkadaşım bence içinden geldiği gibi davran,ama şu bir gerçekki erkekler kendisiyle hemencecik oynaşan kızlara ciddi gözle bakmıyor,o ilişkinin sonu gelmez ama bunun istisnalarıda var tabii.ama azıcık eğlenmek istersen ki o senin bileceğin iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?