bir_kadin haklisin ben de olumlu ozelliklerine kapildim sanirimbakin bu saat oldu hala uyuyamiyorum.. of asik mi oldum ne, sacmaliyorum bazen boyle
diger arkadaslar, bi kere daha arasa anlicam niyetini ama aramiyo kibelki yilbasindan sonra arar. insallah!
evde bulusalim sarap icip film izleriz dedi ya daha ne desin
offlamaaa
ummadığın anda öyle biri çıkar ki karşına cennetemi düştüm dersin. rabbimden hayırlısını iste, gönlünün muradı karşına çıkar inşallah...
ben yinede iddia ediyorum ,1 kere bari öpüşselerdi ya.
sakın bu konuda üstüme gelmeyin haaa:82:
hatta psikopata bagladim, evlenelim de aldatsin sonra onemli degil bosanirim..(
hatta psikopata bagladim, evlenelim de aldatsin sonra onemli degil bosanirim.. ama yeter ki olsun hayatimda ciddi bi yeri
hepsi öyle değil tabiki...ama dışardan cok cazip gibi görünen erkekler genelde öyle olmadıklarını kısa süre içinde kanıtlarlar!
yuhhunuzhatta psikopata bagladim, evlenelim de aldatsin sonra onemli degil bosanirim.. ama yeter ki olsun hayatimda ciddi bi yeri
cidden yani.. saka gibi:86:makine mühendisiymiş, yakışıklıymış, zenginmiş de.... varya bide aşık olursaann oooo senden iyisi yok...
"aşk" düşünülen son seçenek...makine mühendisi, yakışıklı, zengin...aşk olmasa da olur..ben bi evleneyim millet "ooo kaptı yakışıklı makine mühendisini hem de zengin" desin...sonra boşanırız...
şaka gibi...gerçek misin arkadaşım sen yoksa geyik yapıp kafa mı buluyorsun gerçekten anlayamadım...yazmayayım dedim konuşmayayım dedim ama cidden merak ediyorum ciddi misin ???
makine mühendisiymiş, yakışıklıymış, zenginmiş de.... varya bide aşık olursaann oooo senden iyisi yok...
"aşk" düşünülen son seçenek...makine mühendisi, yakışıklı, zengin...aşk olmasa da olur..ben bi evleneyim millet "ooo kaptı yakışıklı makine mühendisini hem de zengin" desin...sonra boşanırız...
şaka gibi...gerçek misin arkadaşım sen yoksa geyik yapıp kafa mı buluyorsun gerçekten anlayamadım...yazmayayım dedim konuşmayayım dedim ama cidden merak ediyorum ciddi misin ???[/QUOT
burdan okuduğum kadarıyla konu sahibi arkadaşın hayattaki tek takıntısı erkekler zaten,sürekli buna benzer konulardan bahsediyor( umarım başkasıyla karıştırmıyorumdur öyleyse eğer özür dilerim)
yani bi anlamda çok görmemek lazım
makine mühendisiymiş, yakışıklıymış, zenginmiş de.... varya bide aşık olursaann oooo senden iyisi yok...
şaka gibi...gerçek misin arkadaşım sen yoksa geyik yapıp kafa mı buluyorsun gerçekten anlayamadım...yazmayayım dedim konuşmayayım dedim ama cidden merak ediyorum ciddi misin ???[/QUOT
burdan okuduğum kadarıyla konu sahibi arkadaşın hayattaki tek takıntısı erkekler zaten,sürekli buna benzer konulardan bahsediyor( umarım başkasıyla karıştırmıyorumdur öyleyse eğer özür dilerim)
yani bi anlamda çok görmemek lazım
yaptiginiz bu terbiyesiz yorum size bir gun geri donecektir merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?