• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm heveslerim kursağımda kaldı

Cok haklisin hamilesin sanirim ac agzini yum gözunu ne demek, senin cocugun istedigini almak hakkin...
Cok abartmislar yani sorulur istenilirse alir kullanirsin ama ne hakla mecbur birakiliyor ki ... bende onu anlamiyorum
Buarada ben de bebegime esimin kardeslerinin yattigi 40 yillik besikte yatiriyorum ama tertemiz korunulmus boyanmis yatagi nevresimi yeniden özel dikilmisdi..
Bebegimin babasinin besiginde uyumasi banaa özel geliyor fakat killerden olmus olsaydi kabul etmezdim
4. Ayda yine ben kendi istedigim yatagi alicam ..
Calisiyor muydunuz ? Eger öyleyse kendi param istedigimi alirim diyin siparis verin yada babaniz alsin
Bu sizin en özel hakkiniz ...

Son düzenleme:
Cok haklisin hamilesin sanirim ac agzini yum gözunu ne demek senin cocugun istedigini almak hakkin...
Cok abartmislar yani sorulur istenilirse alir kullanirsin ama ne hakla mecbur birakiliyor ki ...
Buarada ben de bebegime esimin kardeslerinin yattigi 40 yillik besikte yatiriyorum ama tertemiz korunulmus boyanmis yatagi nevresimi yeniden özel dikilmisdi..
4. Ayda yine ben kendi istedigim yatagi alicam ..
Calisiyor muydunuz ? Eger öyleyse kendi param istedigimi alirim diyin siparis verin yada babaniz alsin
Bu sizin en özel hakkiniz ...
Evet çalışıyorum her şey tatlilikla olsun istedim. Nişan dugun hazırlıkları burnumdan geldi bu bari gelmesin diye adam yerine koyup sakince gösterdim telime kaydettigim modeli ama iste yine hata...

Kızlar benim annem vefat etti. Galiba kayinvalidem de hep anne sıcaklığını aradım. Beni korusun kollasın istedim ama hata yaptım nisanliyken de beni cok uzdu cok ağlattı ama olur boyle seyler diyerek üstünde durmak istemedim . ve eşim aslında cok iyi niyetli bi insan annesini de beni de uzmemek icin ne yapacagini sasiyor ama olmuyor iste . Annesi tuhaf bi gun çok mutlu hayat dolu beni cok sever gibi geliyor obur gün bakıyorum esime beni kesiyor karalar baglamis tuhaf kadin . Ben de bu iyi zamanlarin birinde bilmiyorum belki hamileliğin getirdigi heyecanla onunla sevincimi paylasmak istedim ve o yatagi değil bu yatagi istiyorum diye mantikli bi sekilde ondan gösterdim . Ağzımın payını bu son olayda gercekten aldım kizlar ve cok üzgünüm.
Kıyamam sana canım benim
Tamam şimdiye kadar olan oldu artık bundan sonra yumuşak başlı olma
İlk çocuğum ve yeni şeylere heves ediyorum de eşine
Kvye laf anlatmaya çalışma bile
Bak sana bi öneri; çok ısrar ediyorlarsa beşik için eşine de tamam temizleyin görümceyle getirin bi bakayım de temizleyip getirsinler hmm dursun şu odada de eşin işteyken o beşiği spotçuya sat artık kaç para tutarsa al babana ver baban alacağı beşik için eklesin paraya beşik alsın
Eşin neden sattın derse ya duvarın dibine sürükleyeyim dedim ayağı kırıldı bende yoldan geçen eskiyice verdim dersin geçersin
Surat yaparsa da iki ağlan eski püskü bi beşik için kalbimi kırdın ya Allah affetsin dersin
Kv ya da görümce laf yaparsa yok sağlamdı falan derse "sizin sağlam dediğiniz beşik çat diye kırıldı gerçek yüzünü erken gösterdi iyi ki" de geç.
Ezdirme artık kendini

Evet çalışıyorum her şey tatlilikla olsun istedim. Nişan dugun hazırlıkları burnumdan geldi bu bari gelmesin diye adam yerine koyup sakince gösterdim telime kaydettigim modeli ama iste yine hata...
Tatlim hamilesinnnn hormonlarini kullann .... kendini yipratmadan ,
Uzulmeee uyu dinlen ... imkanim varsa siparis ver gelsin eve istedigin yatak bide kursunlar ..

Cok yumusak olma artik

Kızlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Sözden balayına bebeğimi ilk ögrendigim günden bugune kv ve gorumcem her seyi burnumdan getirdi anlatmakla bitmez . Sadece sunu soyleyeyim kv balayina gitmemizi sacma buldugu (bence kıskandığı icin) balayina gitmedik ve dugun gunu ertesi ve ilk 1 yil surekli ona gittik . Neyse Son konu ise bebegime alınacak yatak oldu . Hamileliğimin 1. Ayindan başladı izbede görümcenin bebeklik yatagi var (gorumcem liseye gidiyor bu arada bebekligi geceli yillar oldu ) gül gibi duruyor o yatak falan filan laflar etmeye oralı olmadim ben baska model istiyorum dedim istediğim modelin fotoğrafını gösterdim bundan alacagiz dedim . Hatta kendi babam hevesim var ben alayim torunuma dedi bunu esimde biliyor . Neyse dun esimle görümcem telde konuşuyor esim bi ara gelir temizleriz dedi. Ben de kapatinca neyi dedim ve şok . Kardesinin yatagini bodrumdan cikarip temizleyecekmişz ve onu getircekmisiz. Kızlar konu başkasının eşyasını kullanip kullanmamak değil kesinlikle eger bana dogru duzgun konuşsa yine kabul ederim . Arkamdan eşim ve annesinin is çevirmesine çok sinirlendim. Ilk bebegim onlarında ilk torunu . Biz alamayack durumda değiliz ki babam bile teklif etti. Bu ne ısrar anlamadım . Ben de esime hicbir sekilde yatak almayacagimizi çocukla odada kendim kalacagimi onun da içerde yatacağını söyledim . Zaten daha cocuk olmadan ben gece içerde yatarim sabah erken gidiyorum demeye başlamıştı . Su an hic biseyde hevesim yok kızlar en ufak bi zibin bile almak istemiyorum . Esimin her seyi gereksiz ve sacma bulmasindan sıkıldım . Ben ona hevesle her begendigimi gösterirken heyecanla onun benden habersiz böyle bisey yapması çok zoruma gitti . Dunden beri ağlamaktan karnım tas kesildi resmen . Hic bisey almak istemiyorum yapmak istemiyorum ne hayallerim vardi halbuki
Kv ve görümceden ziyade eşinizin bu hevessiz tavırları sizi üzmüş haklı olarak. Ama kendinizi ve bebeğinizi düşünün hevesinizi tekrar canlandırın. Bırakın izbede olmasını yeni bile olsa siz bebeğiniz için heyecanla istediğiniz modeli almakta özgürsünüz. Maddi durum olmaz neyse. Hepimiz yeri gelince konu komşunun abinin ablanın eşyalarını kullandık zaten. Erkekler bizim kadar duygusal olmamaktan mıdır nedir böyle şeylerde beklediğimiz heyecanı duymayabiliyorlar. Benim hamileliğimde de eşim bebek alışverişinde çok ilgili gelmemişti bana üzülüp ağladım konuştum . O da duygularımı anladı üzüldü istemeden böyle hissettirdiği için. Bence siz de eşinizle tartışmadan hislerinizi heveslerinizi anlatın çözüm olabilir.

Biliyorum söylemesi kolay ama gerçekten ne eşiniz,ne anası,kardeşi kendinizi üzmenize değmez.Sizin içinizde bir mucize var,Allahın emaneti var.Lütfen bu kadar strest yapmayın onun için de zararlı.
Kimseden ne sana ne bebeğine verilecek değeri bekleme,zor ama en rahatı bu sıfır beklenti,çok huzur.
Sen ve bebeğin zaten değerlisin.Onların ilgisine kendini muhtaç hissetme.
Boşver baban yapacağım dediyse,imkanı da varsa yapsın.İnan benim çocuğumun eşyalarının çoğunu ailem aldı hala alıyor.Hem de eşimin ailesine göre durumları fazlasıyla sıkıntılı.Ben anneme söyleyince demişti benim senin yada torunum için gireceğim sıkıntı bile bizi mutlu eder.Nerelere ne paralar harcanıyor,yapıcaz tabii diye.Yeter ki gönül cömert olsun..
Herkes verdiği değerin karşılığını da alıyor merak etme.
Karyolayı kabul etme,ilk çocuğum yenisi olacak de.Alsın görümcen çocuğuna saklasın.Kaynanana söyle sen kaç sene önce kızına yeni beşik aldın da ben niye eskide yatırayım,hevesim var,alıcaz de.Diretirse al karyolayı hayrına ihtiyacı olana ver :)
Eşine de fotoğraf falan gösterme,ihtiyaç listeni yap,masrafı çıkar.Şu kadar elzem masraf var.Ya parayı ver gidip alayım yada doğacak ilk evladın da hevesin varsa gel beraber alalım babası falan de.
Kimse için kendinizi bu kadar yıpratmaya değmiyor.Dün geçmiş zaman fotoğraflarına bakıyorum hepsinde benim kv ve görümce de illa bir zehir akıtmış.Ama bende de hata var ki onları niye o kadar kafaya taktım,beni seven,destek olan bu kadar insan varken neden onlardan değer bekledim?
Neyse şimdi çokta umrumda değil.
Heveslerinizden vazgeçmeyin,daha yolun başındasınız.Elinizde olanla,içinizde hayat bulanla mutlu olun.
Bir de eşinizle şimdiden yatakları ayıralım diyerek onu karşı tarafa itmek yerine,hamileliğin masumiyeti ile onu kendinize bağlamanızı öneririm.Şimdiden böyle sert çizgilerle ayrılırsanız lohusalık döneminde çok sıkıntılı günler yaşarsın.
Eşinizi kendinize çekin.Elbet maddi sorumluluklarını yerine getirsin ama hep para para adamları darlıyor.
Eşinizin elini karnınıza koyun,bebeğin hareketlerini dinletin.Babasınını çok seviyor,özlüyor,aslan baba gibi gazlayıcı cümleler söyleyin :)
Bebeğiniz adına onun cebine bir çikolata,not falan koyun.Böyle böyle alışacak.
Biliyorum hamilelikte ilgi beklerken bir de adamla mı uğraşacam düşüncesi oluyor.Ama çoğu erkek baba olduğunu evladını kucağına almadan idrak edemiyor,o yüzden çoğu şey onlar için gereksiz.Siz yavaş yavaş alıştırın,anın tadını çıkarın,bildiğinizi okuyun,mutlu olun :)

sağ sağlim kavuşun inşallah yavrunuza.

Bende yeni doğum yaptım. Doğumdan önce üvey annem babam eşim kayınvalidem herkes kıyafet alma bez alma bakım seti alma bizde beşik var bizde çanta var kardeşimin bebeğinin kıyafetleri yeni diye diye beni delirttilerdi. Bende eşime kızdim bizim ilk çocuğumuz neden başkasının eskilerini kullansın kimseden birşey beklemiyoruz biz alırız desene demiştim. Doğum yaklaştıkca azar azar aldım herşeyi. Her geldiklerinde biz getircektik şöuleydi böyleydi demeye başladılar.

Ben bildiğimi mutlu olduğumu yaptım sizde öyle yapın kim ne derse desin umursamayın.

Aynı benim eşim aynı benim kv! Eş kişisi sizi hep arada bırakacak belli ki. Taviz tavizi doğurur derler. Balayına kv istemedi diye gitmemekle başlamış her şey. Siz iyi niyetli olarak geçim sağlamaya çalıştıkça onlar karışmaya devam edecek. Bırakın kötü olun. Siz üzülüp duracağınıza onlar sizi böyle kabul etsin. Yatak almayacağım diye niye vazgeçiyorsunuz? Ben kullanmam istemiyorum deyip kapatın konuyu. İstediğiniz yatağı da alın. Böyle giderse daha çok üzülürsünüz. Ben de sizin gibiydim. Çocuğumun adına bile karıştı kv kendi istediği ismi koydurdu. Hiç istemesem de kızımın iki adı var. Eşim o tarafa gelince onların istediği isimle seslenir. Sinir bozucu ama öyle. Ben de kendi seçtiğim isimle sesleniyorum her zaman. Şimdiki aklım olsaydı hayatta koydurmazdım ikinci adını. Size tavsiyem isteklerinizi hevesinizi kırmalarına izin vermeyin. Bu arada hamileyken de kardeşi kendi çocuğuna ikinci el bebek arabası almıştı eşim de biz de alalım diye tutturdu. Borçlar varmış vs vs. Ben bebeğime ikinci el araba almayacağım dedim ve öyle de yaptım. Kabullenecekler her şeyi zamanla ama siz böyle geri adım attıkça hep onların dediği olur. Bebeğinizi güle güle büyütün inşallah...

Kızlar merhaba. 3 yıllık evliyim. Sözden balayına bebeğimi ilk ögrendigim günden bugune kv ve gorumcem her seyi burnumdan getirdi anlatmakla bitmez . Sadece sunu soyleyeyim kv balayina gitmemizi sacma buldugu (bence kıskandığı icin) balayina gitmedik ve dugun gunu ertesi ve ilk 1 yil surekli ona gittik . Neyse Son konu ise bebegime alınacak yatak oldu . Hamileliğimin 1. Ayindan başladı izbede görümcenin bebeklik yatagi var (gorumcem liseye gidiyor bu arada bebekligi geceli yillar oldu ) gül gibi duruyor o yatak falan filan laflar etmeye oralı olmadim ben baska model istiyorum dedim istediğim modelin fotoğrafını gösterdim bundan alacagiz dedim . Hatta kendi babam hevesim var ben alayim torunuma dedi bunu esimde biliyor . Neyse dun esimle görümcem telde konuşuyor esim bi ara gelir temizleriz dedi. Ben de kapatinca neyi dedim ve şok . Kardesinin yatagini bodrumdan cikarip temizleyecekmişz ve onu getircekmisiz. Kızlar konu başkasının eşyasını kullanip kullanmamak değil kesinlikle eger bana dogru duzgun konuşsa yine kabul ederim . Arkamdan eşim ve annesinin is çevirmesine çok sinirlendim. Ilk bebegim onlarında ilk torunu . Biz alamayack durumda değiliz ki babam bile teklif etti. Bu ne ısrar anlamadım . Ben de esime hicbir sekilde yatak almayacagimizi çocukla odada kendim kalacagimi onun da içerde yatacağını söyledim . Zaten daha cocuk olmadan ben gece içerde yatarim sabah erken gidiyorum demeye başlamıştı . Su an hic biseyde hevesim yok kızlar en ufak bi zibin bile almak istemiyorum . Esimin her seyi gereksiz ve sacma bulmasindan sıkıldım . Ben ona hevesle her begendigimi gösterirken heyecanla onun benden habersiz böyle bisey yapması çok zoruma gitti . Dunden beri ağlamaktan karnım tas kesildi resmen . Hic bisey almak istemiyorum yapmak istemiyorum ne hayallerim vardi halbuki
Tozlu pislik içindeki yatağı getirtip yeni dogmus cocugu yatırmam deseydiniz direkt
Yerleri bol herhalde onca yıllık beşiği saklamışlar

Asıl yanlışı kaynana sözüyle balayına gitmemekl yapmışsın
Hic borcları bitmez zaten bu erkek ailelerinin ama kızlarına gelince savururlar kesin

Siz adama göre muamele yapacaksınız
Bir seye alacagım demeyeceksiniz gidip alacaksınız esiniz öyle heveslenip sizle alışveriş yapacak biri değil
Ne gördüyseniz alacak hangi tatile gidiyorsanız rezervasyonu erkenden yapacaksınız
Yoksa 10 cocuk daha olsa istediğinizi alamayacaksınız

Aslında en iyisi yatagı getirdikleri gün catır catır yakıp kırıp atmak ama büyük problem yapacak bir esse ilk dediğimi yapın

ilerde geçmişe bakıp pişman olmamak için o eski beşiği kapının önüne koyacaksınız. başka çözüm yolu yok. eğer bunu da sineye çekerseniz yarın başka bir şey çıkacak. üzülen hep siz olacaksınız. ya bunu yaşamayı kabul edeceksiniz ya da şimdi ters düşeceksiniz.

Eski beşiği kv evine kursun gittiğinizde orda yatar öyle söyleyin...kendi beşiğinizi de istediğinizi gidip alın gelsin kurdurun emrivaki yapın ama masum takılın...işte hem sizin hem benim istediğim oldu problem Yok gibisinden

Herşey bi cinnete bakar. Al o gorumcenin yatağıni bir güzel güvenli bir ortamda benzin dök yak. Bak bakalım o rezil kaynanan herşeye burnunu sokuyor mu bir daha? Yazık ya daha yeni hamile hevesle ilk çocuğuna alacağı 1 tane yatağa kadar karışma hakkını nereden buluyor bu insanlar.

Hıç zahmet etmeyin de görümcem çocuğu olunca kullanır nostalji yaşar de..Bıkkınlık geldi böyle insanlardan yahu .İş eşinde bitiyor sen onların söz hakkinı evinden uzak tutmaya bak .Sessiz kalıp birşeyleri kabullendikçe tepene binerler. Tırnaklarını birden çıkarma tabi yavaş yavaş yap bunu

Alamayacak durumda değiliz demişsin. Anladığım kadarıyla maddi bir sıkıntınız yok o halde.
Yerinizde olsam ne o beşiği beklerim ne de babama aldırırım.
Bir mağazadan beğendiğimi seçer eve getirtirim. Geldiğinde 'çok guzel bir surpriz' olur kendisine.
Herkese de kapak gibi bir cevap olur zannımca. Canınızı sıkıp bebeğinizi uzmeyin boyle şeylerle.

Sanki kendi geçmisimde yasadıklarımı okuyor gibi oldum çok tuhaf. Aynılarını bana da yaptılar . Noktasından virgülüne kadar hemde. Ben de hiçbirini dinlemedim kendi istediğimi aldım . Kimseye de fikrini sormadım. Canım yuz verme verirsen önünü asla alamazsın.

Back
X