Tüm kapılar kapanacakmış gibi

Branşın ne

O kadar matematik yapıyorsan sayısalcısın

Bu da seni eğitim gk gibi sınavlarda korkutuyor zira ezber vs deniyor

Temel bilgiler bile çok puan getirir
Branşım sözel öğretmenlik. Matematiği zamanında üniversite sınavına eşit ağırlıktan hazırlandığim için yapabiliyorum. Branşımı ifşa olmamak için söylemiyorum, ama sözel branşım

Branşınızı bilsem ona göre yorum yapıcamda.

genel yetenekten 50 net çıkarabilmek ne demek, ne kadar kıymetli bir bilseniz.

genel kültüre çalışmasanız bile, eğitim bilimleri ve alandan gayet iyi puan alırsınız.

Yüzdeliklerini tam bilmiyorum ama 50 net size yeter diye düşünüyorum.
Branşimi ozelden size söylesem olur mu? Aramızda kalacak ama:)

Branşım sözel öğretmenlik. Matematiği zamanında üniversite sınavına eşit ağırlıktan hazırlandığim için yapabiliyorum. Branşımı ifşa olmamak için söylemiyorum, ama sözel branşım

Branşın sözelse yeni mezunsun alan eğitim vs yaparsın

Denemeleri çok baz alma

Kalan sürede çıkmış soru çöz

Zaten tarz aynı hatta sorularda seçeneklerin bile aynı olduğunu göreceksin

Sözel bölüm mezunu ales ten 90 almak Cidden çok büyük başarı

Bu sene mühendis birkaç kişinin 70 aldığını duydum

Ben bu sene girmedim yeni sistemi bilmiyorum

2016 da 82 aldım KPSS de 88 aldım mesela

Branşın sözelse yeni mezunsun alan eğitim vs yaparsın

Denemeleri çok baz alma

Kalan sürede çıkmış soru çöz

Zaten tarz aynı hatta sorularda seçeneklerin bile aynı olduğunu göreceksin

Sözel bölüm mezunu ales ten 90 almak Cidden çok büyük başarı

Bu sene mühendis birkaç kişinin 70 aldığını duydum

Ben bu sene girmedim yeni sistemi bilmiyorum

2016 da 82 aldım KPSS de 88 aldım mesela
Alan bilgisi olmayınca gk, gy, eğitim bilimleri full olsa bile yine atanılmıyor. Ales sinavindan çıkınca ben de 82 83 bekliyordum 90 surpriz oldu

alan geniş olduğu ve uç sorular da çıktığı için zor olabilir ama sen genel bilgilerle herkesin yaptığı kadarını yapsan gy başarın ile rakiplerine çok fark atarsın

Uç sorular herkese zor

Denemeleri baz alma . Ossde denemede en çok 240 görmüştüm sınavda 264 . Kpssde denemede en çok 69 gördüm sınavda 84 aldim

alan geniş olduğu ve uç sorular da çıktığı için zor olabilir ama sen genel bilgilerle herkesin yaptığı kadarını yapsan gy başarın ile rakiplerine çok fark atarsın

Uç sorular herkese zor
Rakiplerimden gördüklerim de öyle dişli değil ama alan egitimim onlardan düşük işte. Bu şekilde olunca puanları benden yüksek oluyor. Size güzel haberlerimi verebilmeyi nasip etsin Rabbim çok teşekkür ederimm

Özelden yazdıktan sonra gormeseydim keşke bu kabul etmemeyi :KK70:

Çok çok avantajlısın.
Senin branşında çoğu kişi genel yeteneği yapamıyor. O zaman cepte... Genel kültürde branşınla ilgili olan bölümü de yaparsın. Çok rahat 60 70 net gelir. Bu sana fazlasıyla yeter.

Eğitime üstten bir bakıp, %50 puan etkisi olan alan sınavına çok iyi hazırlanmak yeterli.. Sadece alan sınavı.. Sizi korkutmasın bu kadar..

Yaşınız çok küçük, en verimli çağlarınız aslında.. Kendiniz mutsuz etmek yerine kendiniz için mücadele edin.. Şimdiden alan sınavına hazırlanın mesela. İlla kasım aralık gibi başlamanız gerekmez.. Başarı emek istiyor..

Y.lisans için önemli olan 1.not ortalaman 2.güvenli görünüp kendini iyi satman 3.hevesli ve dinamik olman çok çalışacak izlenimi vermen

Kpss ye çok bel bağlama bence kpssyle işe alım torpil, öne geçme, yalan dolan.

Karamsar olma iş ararken her yere başvur. Y.lisans sırasında iyice iş ara bence.

Şu üstündeki ölü toprağıyla bir yere gidemezsin ama önce ondan bir kurtul. Bol şans dilerim.

Çok çok avantajlısın.
Senin branşında çoğu kişi genel yeteneği yapamıyor. O zaman cepte... Genel kültürde branşınla ilgili olan bölümü de yaparsın. Çok rahat 60 70 net gelir. Bu sana fazlasıyla yeter.

Eğitime üstten bir bakıp, %50 puan etkisi olan alan sınavına çok iyi hazırlanmak yeterli.. Sadece alan sınavı.. Sizi korkutmasın bu kadar..

Yaşınız çok küçük, en verimli çağlarınız aslında.. Kendiniz mutsuz etmek yerine kendiniz için mücadele edin.. Şimdiden alan sınavına hazırlanın mesela. İlla kasım aralık gibi başlamanız gerekmez.. Başarı emek istiyor..
Çok çok teşekkür ederim gördünüz bransimin atamasi da çok yok. Ben de sınavlardan sonra eylül-ekim gibi tatil yapmayı düşünmüştüm

Y.lisans için önemli olan 1.not ortalaman 2.güvenli görünüp kendini iyi satman 3.hevesli ve dinamik olman çok çalışacak izlenimi vermen

Kpss ye çok bel bağlama bence kpssyle işe alım torpil, öne geçme, yalan dolan.

Karamsar olma iş ararken her yere başvur. Y.lisans sırasında iyice iş ara bence.

Şu üstündeki ölü toprağıyla bir yere gidemezsin ama önce ondan bir kurtul. Bol şans dilerim.
Not ortalamam 3,20. Çok teşekkür ederimm

Çok çok teşekkür ederim gördünüz bransimin atamasi da çok yok. Ben de sınavlardan sonra eylül-ekim gibi tatil yapmayı düşünmüştüm

Oda olabilir. Eylül ekimden sonra başlarsınız..
Önce ne istediğiniz karar verin. Mesela ben kpss asılmanızı tavsiye ediyorum, cherry kpss bel bağlama diyor.. Akedemisyenlik daha güzel olur mesela. Siz ne istiyorsunuz..

Belki de akademisyenlikte şansını denemelisin illa kpss olacak diye şart yok ki . Şu anda da her şey zor eskiden de zordu ama o emek harcayan insnalardan ol. Bizim liseden en iyi yeri kazanan bendim okulin yarisi okuldan atiliyordu boldigin vasat duz liseydi . Hix bi hocam kazandığım bölüme inanmadı:) aileme bile toplantı da bundan bisi olmaz demişlerdi:)

Belki de akademisyenlikte şansını denemelisin illa kpss olacak diye şart yok ki . Şu anda da her şey zor eskiden de zordu ama o emek harcayan insnalardan ol. Bizim liseden en iyi yeri kazanan bendim okulin yarisi okuldan atiliyordu boldigin vasat duz liseydi . Hix bi hocam kazandığım bölüme inanmadı:) aileme bile toplantı da bundan bisi olmaz demişlerdi:)

ahahaha :D

Oda olabilir. Eylül ekimden sonra başlarsınız..
Önce ne istediğiniz karar verin. Mesela ben kpss asılmanızı tavsiye ediyorum, cherry kpss bel bağlama diyor.. Akedemisyenlik daha güzel olur mesela. Siz ne istiyorsunuz..
Benim önceliğim garantide olacağım iş. Akademisyenliğe hevesliyim ama maddi sıkıntılarım var. Bu yüzden önce iş diyorum. Bana ne kadar yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim:KK200:

Benim lisem de aynısıydı ama ben de o haylaz ögrencilerdendim :D müdür inanamıştı hâlâ ziyaretine giderim ciddi misin kız öğretmen mi oldun der 5 yil oldu inanamiyor adam :D

Valla bence bahane üretiyorsun KPSS yapamam diye yorumcuyum bilgici değil diyorsun.Bilgi olmadan yorum nasıl yapılır , demek ki bilgin de var , hatta sen daha üst düzey bir beceri olan yorumlamayı yaparken alt düzeydeki bilgi basamağını Nasıl yapamıyorsun? Bunlar bahane.

Otur dişini sık bir sene çalış.Atanan Nasıl atanıyor , bunları düşünüp karamsar karamsar yaşım ilerliyor diye düşüneceğine bir yerden başla.Bir sene tatile gitmezsen ölmezsin ya da alışveriş yapmazsan.1 yılını tüm hayatın için feda edemiyorsan da zaten ne desek boş.

Back
X