Tüm kocalar aynı mı???

canım Almanya yardımı kesinlikle kesmez . Birde ben seneye anestezi teknilerliği meslek i yapacam 3 sene sürüyor ve devlet %100 destek veriyor. Çocukta diğer yorumları okumanı rica ediyorum.
Çok sanslisiniz gerçekten farkında mısınız? Hep başkalarının kanatlarinin altında kaliyorsunuz 4 ayak üstüne düşmek bu masallah.
İlk cocuguda dusunmeliydiniz bu kadar calismayan birine ikinci içinde hiç mantıklı davranmamissiniz. Tabi cocuk yaparsiniz bizi alakadar etmez de eve yardim etmeyen para getirmeyen adama ne kadar katlanacaksiniz? Şimdi calisacakmissiniz. O cocuklarafa düzgün bakmaz ki ev isi zaten yapmiyormus.

Hayır aynı değil. Ayrıca olmayan bir şeyi oldurmaya çalışmayın. Eşiniz vazgeçmiş çabalamiyorsa siz de vazgeçin. Birinin arkasını toplamaya çok mu meraklısınız
Ne de olsa çocuğumun babası diyorsunuz önce baba gibi davransın onu öğrensin.
Benim evliliğimde büyük sorun yok çocuk yapmaya cesaretim yok millet çok cesaretli maşallah evlenir evlenmez çocuk yapıyor
Sorumluluğu bilsin. Tek başına yüklenmeyin hayatı
Büyük konuşmayayim ben böyle birine çok da tahammül edemezdim

canım kocam demeye geldim dünyanın en ıyı kocası.
senın kocan bu dunyaya toto buyutmeye gelmiş. el kadar kızım(4,5) bıle sofra kurup topluyor.meyve tabağı hazırlayıp bize süprüz yapıyor. kocanın vahım halını sen tahmın et.

bende aynı şeyi düşünüyorum inan, kıtkannat geçinmekse zaten Almanya bana bakıyor!Bu adam hayatımdayken birde üstüne dert, sinir , psikolojim alt üst! Sürekli diken üstündeyım 😭 İşte yine de acaba abartıyor muyum diye fikir alayım dedim... Zaten 3 yıldır sabrediyorum...
Boşuna sabredip günlerini mutsuz geçirme faydadan ziyade sana zararı var. Yoluna bak zaten geçinirsin en azından sinir stres sahibi olmazsın kafan rahat olur. Düzelecek olsa 3 yıldır düzelirdi. Böyle gelmiş böyle gider seni de mutsuz eder

Aynı değil eşim virüs nedeniyle esnek calisiyordu , bayramdan sonra tam zamanlı eski çalışma sistemine doncekmis baya mutlu oldu bunu öğrenince. Ailesinden hala yardım geliyor mu ? Sorumluluk almamaya alışmış malesef

Valla ben çalışmayan adamdan çocuk yapmam hadi kaza oldu 2.yapmam boşarım yav,bekara karı boşamak kolay demeyin , ben de evliyim ama böyle asalak bir adam olsa hayatta çekmem bir de yalanla sizi kandırmış olmadığı biri gibi tanıtmış.
2 Çocuk , bir de 3.çocuk eşiniz ,ya siz çalışıp 3 çocuğa bakacaksınız ya da 3.çocuğu kayınvalidenizin kucağına bırakıp büyümesini bekleyeceksiniz 🤐 Kendi çocuklarınızla hayatınıza devam edeceksiniz.
Her koca da bir değil ,daha kötüleri de var çok daha iyileri de .Hayatınızda siz ve çocuklarınıza sağlık ve mutluluklar dilerim

Ayni babam demeye geldim. Anam calisirdi babam yatardi . Gezerdi gününü gün ederdi kadınlarlada gezerdi. Bosanamamista 20 yil öncesi dedem gelirsen cocuklari getirme demis. Cocuk hic sevmezdi. Cok cekti anam 3 çocukta cabasi.
45 inden sonra degisti babamda. Simdi 1 gün evde duramaz calisir ama deger mi ? Degmez..
3. Cocugu yapmayın. Sıkı korunun.
Kocaca da calisiyorsan calis calismiyorsan cek git de kısaca.

Ben eşimi binlerce kez reddettim ama o benden vazgeçmedi , severek evlendık sanırım, şuan 3 yaşında bir oğlumuz ve 7 aylik kızımız var. Eşimle ilk tartışmalarımız aılesının evındeyken başladı, o çalışmak istemiyordu ama ben utanıyorum ailesinin bize bakmasına. Sonra düşündümki belkı aılesı herşeyi yapıyor diye sorumluluk almak istemiyor. Aldım getirdim adamı Almanya ya. Burda ilk sene zor bela yarı zamanlı çalıştı, sonra 2 ay bir yerde çalıştı ve bir senedır çalışmıyor! kendımı mahvettım ama çalışmıyor( Almanya kıtkanaat geçirebileceğiniz sosyal bir yardım veriyor ve ev kıranızı ödüyor , oda sanırım bunun rahatlığıyla nede olsa karnım doyuyor muhabbetıne iyice saldı. Hadı onu geçtim evde bana adam akıllı yardım etmiyor, çocugu ayda bir kez dışarı çıkarsa amenna 😭 zaten en büyük tartışmalarımız hep bundan yana. neyse biz psikologa gittik onda pek işe yaramadı, onu ordan psıkıyatrise gönderdıler, ona bir ilaç verdı kendını daha ıyı ve enerjik hissetsin diye, çünki onlara içimden bir şey yapmak gelmiyor demiş. Neyse ben ise hareketı , sosyaliği çok ama çok seven bir İnsanım. Koşu yürüyüş , yüzme vs. Adam zaten benı en başında böyle kandırdı, ama evlendikten sonra bambaşka birine döndü. Ha birde sürekli oyun oynuyor , tv ,film... Bize ayıracak zamanı yok neredeyse hiç. Yinede ya sabır belkı düzelir diyorum bırakmak istemiyorum:/ çocukların babası sonucta djye. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var...
Değil

Adam resmen kendine baktırıyor. Bu insanı ortada bırakacaksın ne para ne pul bakacak başının çaresine. Psikolog falan boşuna bunlara zaman kaybı. Kaç yaşında eşek kadar adam ekmek elden su gölden yaşıyor. Dara düşecek kimse elinden tutmayacak bu adamın başka yolu yok.

Bu adama neden iki çocuk? Almanya çocuklara bakarken para veriyor destek oluyor diye mi?

Niye çocuk yaptınız diyenlere bakmayın. Tabiiki de bundan sonrası için korunun ve bu adamı sepetleyin. Ama çocuk candır, hayattır, ileride belki de kocanızdan göremediğiniz yoldaşlığı onlardan göreceksiniz.
En basitinden onlar olduğu sürece annesiniz ve anneler güçlüdür gerekirse tek başlarına da çocuklarına yetebilirler. Siz çocuklarınızla bu güce sahipsiniz. Ve en güzeli çocuklarınızla asla yalnız değilsiniz onlar büyüdükçe bunu daha iyi anlayacaksınız, emin olun onlar sizin en iyi arkadaşlarınız.

Sirtini sosyal devlete dayayip, baskalarinin vergileriyle keyif catan insanlara sinir oluyorum. Burada persembe tatildi, Cuma da ara gün oldugu icin tatildi, toplamda 4 gün bos yani. Ancak benim esim iki gündür sabahin altisinda ise gidiyor, Simdi Onun ödedigi vergiyle sizin esinizin yan gelip yatmasi hak mi? (hastalik durumu istisna, eger hastaysa sosyal Devlet zaten tedaviyi üstleniyor)

Çalışma kısmı aynı değil elinden geldiğince çalışır,sizin kocaniz aşırı tembel atın ailesine ailesi baksın ona beraber yatsinlar.

bacim adam senin sayende Almanya ya kapak atıp yan gelip yatmak icin atmış zaten o taklalari evlenmeden önce, 2 çocuk yapmadan önce bi durup tanisaydin 3 ayda anlardın ne halt oldugunu ama üstüste doğurmussun artık yapacak bisey yok boşver, Alman devleti bakar size dert etme, doğurmaya devam

Hıc aynı degıl benım esım bırgun calısmassa kafayı yer helede baskası yardım yapsa aclıktan olse kabul etmez ve asla karnım doyuyor kafasında degıl kazandıkca daha fazla kazanmak ıstıyor. Senın esın duzelmez oyle calısmayan ınsanlar var cevremde halamın kocası uıllardır hıc calısmaz arada ıse gıder onlada ıckı alır 50 yasına geldı hala duzelmedı. Bence cocukların oyle babaya hıc ıhtıyacı yok zaten bı sekılde yasıyorsun bır bogaz eksık olsun. O evdekı tek ıslevı anladıgım kadarıyla cınsellık karın tokluguna kalıyor orda. Bence bosanmalısın

Ben eşimi binlerce kez reddettim ama o benden vazgeçmedi , severek evlendık sanırım, şuan 3 yaşında bir oğlumuz ve 7 aylik kızımız var. Eşimle ilk tartışmalarımız aılesının evındeyken başladı, o çalışmak istemiyordu ama ben utanıyorum ailesinin bize bakmasına. Sonra düşündümki belkı aılesı herşeyi yapıyor diye sorumluluk almak istemiyor. Aldım getirdim adamı Almanya ya. Burda ilk sene zor bela yarı zamanlı çalıştı, sonra 2 ay bir yerde çalıştı ve bir senedır çalışmıyor! kendımı mahvettım ama çalışmıyor( Almanya kıtkanaat geçirebileceğiniz sosyal bir yardım veriyor ve ev kıranızı ödüyor , oda sanırım bunun rahatlığıyla nede olsa karnım doyuyor muhabbetıne iyice saldı. Hadı onu geçtim evde bana adam akıllı yardım etmiyor, çocugu ayda bir kez dışarı çıkarsa amenna 😭 zaten en büyük tartışmalarımız hep bundan yana. neyse biz psikologa gittik onda pek işe yaramadı, onu ordan psıkıyatrise gönderdıler, ona bir ilaç verdı kendını daha ıyı ve enerjik hissetsin diye, çünki onlara içimden bir şey yapmak gelmiyor demiş. Neyse ben ise hareketı , sosyaliği çok ama çok seven bir İnsanım. Koşu yürüyüş , yüzme vs. Adam zaten benı en başında böyle kandırdı, ama evlendikten sonra bambaşka birine döndü. Ha birde sürekli oyun oynuyor , tv ,film... Bize ayıracak zamanı yok neredeyse hiç. Yinede ya sabır belkı düzelir diyorum bırakmak istemiyorum:/ çocukların babası sonucta djye. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var...

He bütün erkekler aynı. İş yerleri, fabrikalar kadınlarla dolu arada üç beş tane numunelik erkek var işte.

Beş para etmez adamları koca diye alıp baba yapıyorsunuz sonra bütün kocalar aynı mı, ay çocukların babasız kalmasın.

Ee adam paylaştığınız hayatta hiç bir sorumluluk almıyor. Ömrünüzün sonuna kadar sırtınızda mı taşıyacaksınız?

Canım benim de ablam yurtdisndaydi kocası ve kardeşleri de orda 3u de calismyr devlet yardmyla gecnyrdu sonra abim gidip halini görünce haberid oldu bize de soylmyrdu ablam çocukları bırakıp ablamı almakla tehdit etti iş ciddiye binince adam eşşek gibi çalışmaya başladı şimdi güzel işleri bence sana bu fazlasıyla guvenyr durumun ciddytini farkettrmen lazım ona

Back
X