- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
Veee listemizin ilk hamiş haberini vermekten gurur duyuyorum.
Zbtzbt 1 günlük adet gecikmesi sonuc yaptığı testte çift çizgiyi gördü.
Hayırla, sağlıkla gelsin inşAllah. Ailenize huzur ve neşe getirsin.
Tebrik Ederim canımmmm....
canım ablacımmmmm Allah razı olsunn. allah bidaha aynı şeyleri yaşatmasın. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler versin en kısa zamanda sizlerinde haberini alırım inşallah hepinizi çok seviyorummmmm . ilk sıradaydım sırayla bütün haberleri alırız inşallahh
Veee listemizin ilk hamiş haberini vermekten gurur duyuyorum.
Zbtzbt 1 günlük adet gecikmesi sonuc yaptığı testte çift çizgiyi gördü.
Hayırla, sağlıkla gelsin inşAllah. Ailenize huzur ve neşe getirsin.
Tebrik Ederim canımmmm....
amin inşallahh Allahım hepinizede nasip etsin ama sağlıklı bi şekilde nasip etsin banada aynı şeyleri yaşatmasın inşallah hepinizin haberlerini bekliyorum çok daha mutlu olacam sırayla haberlerinizi alırım inşallahhhTebrik ediyorum,saglikla gelsin insallh. Allah bizlerede nasip etsin arkadaslar (amin ) hatta en kisa zamanda.zaman bi gecse bu aylar hemen yuruse keske,zaman gectikce hepimiz guzel haberler alsak keske...
canım ablacımmmmm Allah razı olsunn. allah bidaha aynı şeyleri yaşatmasın. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler versin en kısa zamanda sizlerinde haberini alırım inşallah hepinizi çok seviyorummmmm . ilk sıradaydım sırayla bütün haberleri alırız inşallahh
ablacım etmez olurmuyum yemin ederim her namazımda her duamdasın hep aklımdasınız önce size sonra kendime dua ediyorum. Allahım tez zamanda versin sizede bebişlerinizi kucağınızı göbüşünüzü boş bırakmasın tek ikiz üçüz ne olursa versinKIZ BAK BU GÜN CUMA SEN HAMİŞSİN BOL BOL DUA EDECEKSİN BİZEEE VE TABİKİ KÜÇÜK MUCİZENDE DUA EDECEK ALLAHIM ANNEMİN YOL ARKADAŞALRINA MUCİZELER GÖNDER DİYEEE sağlıkla sıhatle kucağına al inşşş
ablacım etmez olurmuyum yemin ederim her namazımda her duamdasın hep aklımdasınız önce size sonra kendime dua ediyorum. Allahım tez zamanda versin sizede bebişlerinizi kucağınızı göbüşünüzü boş bırakmasın tek ikiz üçüz ne olursa versininşallah banada aynı şeyeri yaşatmasın sizde bana dua edin çok korkuyorum
Aaaa nasıl olur. İyice baktınmı)
Aaaa nasıl olur. İyice baktınmı)
Canım arkadadim sağlıkla al kucağına yavrunu tebrik ediyorum seni ve eşini....ilk hamisimiz sensiz ayagini bastira bastira sürü de bizde hemen gelelim arkandan ins....duani eksik etme....canım ablacımmmmm Allah razı olsunn. allah bidaha aynı şeyleri yaşatmasın. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler versin en kısa zamanda sizlerinde haberini alırım inşallah hepinizi çok seviyorummmmm . ilk sıradaydım sırayla bütün haberleri alırız inşallahh
Allah razı olsun .Hepinize duacıyım Rabbim herkese sağlıklı sıhhatlı bebişler versin kimsenin gözünü kimsede bırakmasın. sizde bana dua edinnCanım arkadadim sağlıkla al kucağına yavrunu tebrik ediyorum seni ve eşini....ilk hamisimiz sensiz ayagini bastira bastira sürü de bizde hemen gelelim arkandan ins....duani eksik etme....
ooooo çok pis moda girdim bak evli mutlu huzurlusağol
İnşAllah canım. Hem kendi haberimi hem sizin haberlerinizi topicte duyurmak için sabırsızlanıyorum. Hani topic açan hamile kalıyor diye bir söylenti varya. Bizde tersi olurmuş. Benim listedeki herkes, topiğime giren herkes hamiş olurmuş. Hahaaa topiğim coşar o zaman.
Allah razı olsun .Hepinize duacıyım Rabbim herkese sağlıklı sıhhatlı bebişler versin kimsenin gözünü kimsede bırakmasın. sizde bana dua edinn
Canımm 1 günün kaldı. Varmı belirti. Test yaptınmı ?
çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallahhZbt çok sevindim ya ne güzel hemen güzel bir haberin gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?