Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

Tebrik ediyorum,saglikla gelsin insallh. Allah bizlerede nasip etsin arkadaslar (amin ) hatta en kisa zamanda.zaman bi gecse bu aylar hemen yuruse keske,zaman gectikce hepimiz guzel haberler alsak keske...

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımzı dileklerimizi kabul etsin inşşş gönlünüzden her ne geçiyorsa en kısa zamanda yolmuzu kesiştrisin açılan ellerimizi boş çevirmesin inşş 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun ATAM RAHAT UYU HER DAİM İZİNDE YÜRÜYECEĞİZ

canım ablacımmmmm Allah razı olsunn. allah bidaha aynı şeyleri yaşatmasın. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler versin en kısa zamanda sizlerinde haberini alırım inşallah hepinizi çok seviyorummmmm . ilk sıradaydım sırayla bütün haberleri alırız inşallahh

Tebrik ediyorum,saglikla gelsin insallh. Allah bizlerede nasip etsin arkadaslar (amin ) hatta en kisa zamanda.zaman bi gecse bu aylar hemen yuruse keske,zaman gectikce hepimiz guzel haberler alsak keske...
amin inşallahh Allahım hepinizede nasip etsin ama sağlıklı bi şekilde nasip etsin banada aynı şeyleri yaşatmasın inşallah hepinizin haberlerini bekliyorum çok daha mutlu olacam sırayla haberlerinizi alırım inşallahhh

KIZ BAK BU GÜN CUMA SEN HAMİŞSİN BOL BOL DUA EDECEKSİN BİZEEE VE TABİKİ KÜÇÜK MUCİZENDE DUA EDECEK ALLAHIM ANNEMİN YOL ARKADAŞALRINA MUCİZELER GÖNDER DİYEEE sağlıkla sıhatle kucağına al inşşş

ablacım etmez olurmuyum yemin ederim her namazımda her duamdasın hep aklımdasınız önce size sonra kendime dua ediyorum. Allahım tez zamanda versin sizede bebişlerinizi kucağınızı göbüşünüzü boş bırakmasın tek ikiz üçüz ne olursa versin inşallah banada aynı şeyeri yaşatmasın sizde bana dua edin çok korkuyorum

amin canım allahım acı yaşatamasın hiç kimseye

canım çok sevindim RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
darısı bize inşallah canım dua et

Canım arkadadim sağlıkla al kucağına yavrunu tebrik ediyorum seni ve eşini....ilk hamisimiz sensiz ayagini bastira bastira sürü de bizde hemen gelelim arkandan ins....duani eksik etme....

Canım arkadadim sağlıkla al kucağına yavrunu tebrik ediyorum seni ve eşini....ilk hamisimiz sensiz ayagini bastira bastira sürü de bizde hemen gelelim arkandan ins....duani eksik etme....
Allah razı olsun .Hepinize duacıyım Rabbim herkese sağlıklı sıhhatlı bebişler versin kimsenin gözünü kimsede bırakmasın. sizde bana dua edinn

amin canım inşallah
neden olmasın canım topic hayırlı geliyormuş ve hamile kaynıyormuş ne kadar güzel olur

Allah razı olsun .Hepinize duacıyım Rabbim herkese sağlıklı sıhhatlı bebişler versin kimsenin gözünü kimsede bırakmasın. sizde bana dua edinn

amin canım Allahım sanada hayırla kucağına almayı nasip etsin
hamilelerin duası kabul olur derler sende dua et hepimize canım

Canımm 1 günün kaldı. Varmı belirti. Test yaptınmı ?

Valla canım diğer aylardan farklı yaşadığım tek şey göğüs uçlarımın sızlaması normalde hastalanmama 6-7 gün kala biterdi devam ediyor ama hormonal bi değişiklik de olabilir çok ümitlenmek istemiyorum henüx gecikme yaşamadığım için test yapmadım ama olcak gibi ağrım var durmadan lavaboya koşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…