Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

Yuce rabbim bizede versin ve sana ayni seyleri yasatmasin, hic korkma canim ne mutlu hamile kalabiliyorsun insallh bu hamileligin iyi gecerde kucagina alirsin.ben prolaktinimi dusurunce bakalim daha hangi problemlerle karsilasacam cunku sanssiz birisiyim 1 yillik evliyim yorulacagimdan da eminim ve normal yolla olmamasindan cok korkuyorum

amin inşallahhh.. hiç öyle düşünme Rabbim o kadar yüceki... dua et inan sabret herşey daha güzel olacakk duacınım canım sende dua et bol bol

benide eklermisiniz eylul 11 beklemedeyim simdiden tesekkurler
bende bu proqrami ariyicam cok hosuma gitdi

benide eklermisiniz eylul 11 beklemedeyim simdiden tesekkurler

bende bu proqrami ariyicam cok hosuma gitdi

Hoşgeldin canım. Listeye senide ekledim.

Elaaaam ve sercem kızlar sizinde bilgilerinizi güncelledim.

ŞEHİR DIŞINA ÇIKTIĞIM İÇİN TELEFONDAN GİRİYORUM. SÜREKLİ SAYFADA OLAMIYORIM. MESAJLARINIZA BİRAZ GEÇ CEVAP VERİYORUM. KUSURA BAKMAYIN CANLARR

merhaba canım hayırdır evmi değiştiriyorsun
beende yeni taşındım çok yorucu işler bunlar canım
kolay gelsin

merhaba canım hayırdır evmi değiştiriyorsun
beende yeni taşındım çok yorucu işler bunlar canım
kolay gelsin
gunaydin canim evet bizim ev sahibi birden kocisime dediki cikin ortada sebep yokken esimde kizdi cikicam dedi ev ariyoruz tam olarak bulmus degiliz birine karar verdik sonra esim vaz kecdi ondan begenmedigi icin ben ilk defadi tasinicam zorucu is oldugunu simdiden anliyorum bulmak zorsa yerlesmek ondanda zor olucak

canım yok şimdilik bir plan yok kuzum çalışamıyor malesef ameliyat oldu zamandan bu yana çalışmadı zaten vicut foksiyonlarının bir kısmını kaybetti ameliyatta

can sağlığı olsun arkadaşım yapcak bişey yok
Allah yardım eder sıkma kendini
yardım edecek kimsen yokmu canım yalnızmı yapacaksın her işi

canım yok şimdilik bir plan yok kuzum çalışamıyor malesef ameliyat oldu zamandan bu yana çalışmadı zaten vicut foksiyonlarının bir kısmını kaybetti ameliyatta

anladım canım üzüldüm gerçekten
onun içinde çok zor olmalı canım ya evde kalmak sürekli
kalkıp gezebiliyor ama değilmi canım
sen çalışıyormusun peki

can sağlığı olsun arkadaşım yapcak bişey yok
Allah yardım eder sıkma kendini
yardım edecek kimsen yokmu canım yalnızmı yapacaksın her işi
sagol bidenem evet yalnizim buralarda esim ve men rusyada yasiyoruz esimden baska kimsem yok burda bakalim isin icinden cika bilicekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…