- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
amin inşallahh Allahım hepinizede nasip etsin ama sağlıklı bi şekilde nasip etsin banada aynı şeyleri yaşatmasın inşallah hepinizin haberlerini bekliyorum çok daha mutlu olacam sırayla haberlerinizi alırım inşallahhh
amin inşallahhh.. hiç öyle düşünme Rabbim o kadar yüceki... dua et inan sabret herşey daha güzel olacakkYuce rabbim bizede versin ve sana ayni seyleri yasatmasin, hic korkma canim ne mutlu hamile kalabiliyorsun insallh bu hamileligin iyi gecerde kucagina alirsin.ben prolaktinimi dusurunce bakalim daha hangi problemlerle karsilasacam cunku sanssiz birisiyim 1 yillik evliyim yorulacagimdan da eminim ve normal yolla olmamasindan cok korkuyorum
Allah razı olsun .Hepinize duacıyım Rabbim herkese sağlıklı sıhhatlı bebişler versin kimsenin gözünü kimsede bırakmasın. sizde bana dua edinn
amin inşallahhh.. hiç öyle düşünme Rabbim o kadar yüceki... dua et inan sabret herşey daha güzel olacakkduacınım canım sende dua et bol bol
amin inşallahh Allahım razı olsun darısı size iyiki varsınızzDualarimizdasin canim saglikli bi şekilde al bi avazda doğur meleginj ins
Canımm 1 günün kaldı. Varmı belirti. Test yaptınmı ?
tatlmmmm bnide untma 9eylul
benide eklermisiniz eylul 11 beklemedeyim simdiden tesekkurlerCanlarr,
Güncel listemiz aşağıdaki gibidir. Birbirimizi daha iyi tanıyalım diye Şehir ve yaş bilgilerini de ekledim. Mesajımı görenler yaşadıkları şehir ve yaş bilgilerini yazarlarsa o bilgileri de listeye ekleyeceğim.
[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD]Üye Adı[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Beklenmeyen Adet Tarihi[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zbtzbt[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]28 Ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sentimental[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]31 Ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlmmm[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sercem1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karabiber89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HICRAN4242[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EsRa1982[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]17 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikcicek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[TD]Mersin[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]22 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su828[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bende bu proqrami ariyicam cok hosuma gitdiKızlar bu benim regl, yumurtlama takibi için kullandığım bir program. Bu ay ovulasyon testleriyle de takip ederek çalıştık. İnşAllah çalışmalarımız sonucunda başarılı olmuşuzdur. 1 hafta kaldı. Bekle bekle geçmek bilmiyor.
Eki Görüntüle 788174
selam kizlar giremiyicekdim sandim cunki tasinmaliyiz ama bugun geldim ve burdayim :79:Ekledim canımmmmmmmmm
Ekledim canımmmmmmmmm
benide eklermisiniz eylul 11 beklemedeyim simdiden tesekkurler
bende bu proqrami ariyicam cok hosuma gitdi
ŞEHİR DIŞINA ÇIKTIĞIM İÇİN TELEFONDAN GİRİYORUM. SÜREKLİ SAYFADA OLAMIYORIM. MESAJLARINIZA BİRAZ GEÇ CEVAP VERİYORUM. KUSURA BAKMAYIN CANLARR
günaydınlarrr
selam kizlar giremiyicekdim sandim cunki tasinmaliyiz ama bugun geldim ve burdayim :79:
benim yas 24 AzerbaycanliyimRusyada yasiyorum suanda zbtzbt arkadasimiz hamile tebrik ederim ilk hamile oldugu bu topikin ardindan da hepimiz yazilalim hamile diye
gunaydin canim
merhaba canım hayırdır evmi değiştiriyorsun
beende yeni taşındım çok yorucu işler bunlar canım
kolay gelsin
günaydın canım nasılsın
yıldönümümüz aynı gün olduğu için sana soruyorum canım varmı bir plan evlilik yıldönümün için
birde merak ettim cevap yazmak zorunda değilsin canım
eşin çalışabiliyormu senin şu anda
rahatsız ya o yüzden soruyorum
gunaydin canimevet bizim ev sahibi birden kocisime dediki cikin ortada sebep yokken esimde kizdi cikicam dedi ev ariyoruz tam olarak bulmus degiliz birine karar verdik sonra esim vaz kecdi ondan begenmedigi icin ben ilk defadi tasinicam zorucu is oldugunu simdiden anliyorum bulmak zorsa yerlesmek ondanda zor olucak
canım yok şimdilik bir plan yok kuzum çalışamıyor malesef ameliyat oldu zamandan bu yana çalışmadı zaten vicut foksiyonlarının bir kısmını kaybetti ameliyatta
sagol bidenem evet yalnizim buralarda esim ve men rusyada yasiyoruz esimden baska kimsem yok burda bakalim isin icinden cika bilicekmiyimcan sağlığı olsun arkadaşım yapcak bişey yok
Allah yardım eder sıkma kendini
yardım edecek kimsen yokmu canım yalnızmı yapacaksın her işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?