Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

Sen bizden daha şanslısın canım. Bir kez yaşamışsın bu mükemmel duyguyu. Hoşgeldin topiğimize. Senden öğrenecek çok şeyimiz var bırakma bizi olurmu.

canım aten allah biliyo ben kendimden daha çok sizlere bu duyguyu hiç yaşamayanlara daha çok dua ediyorum:13:hoşbulduk uzun zamandır takıldığım tek bir topic var başkada i yere yazmıyodum ama burası güzel olacak gibi tabiki elimden geldiğincede sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum.1:benim beklnen bat 8 eylül ama 27 güne bir adet olduğumu düşününce muhtemeln 5 eylül

Bende 5 Eylülü bekliyorum. 31 mayısta kürtaj olmuştum. Sonrasında ilk adetim 1 ay sonra geldi. Temmuz ve ağustosta da 23 gün adet oldum. O yüzden 23 güne göre 5 eylülü bekliyorum ama acaba eski düzenime yani 26-27 güne göremi beklemeliyim bilemedim.

canım bende ilk bebeğimi kaybettim ama kütaj değil düşük oldu benim 15 kanamam oldu sonrasında normal düzenime girmiştitabi kürtaj farklı olabilir bilemiyorum:26:sana dr korun demedimi?bana 4-5 ay korunun demişti

ben 2. ayımda hamile kaldım 2 aylıkken kalp atışı olmadığından aldırmak zorunda kaldım şimdi Allahın izniyle 2.yi bekliyoruz ilk adetimi oldum ikinciyi olmam inşallahhh Allahım tüm isteyenlere versin

maşallah canım 2. ayda tutturmuşun biz 8 senede tetturamadık
nasip tabi canım ya şaka yapıyorum
en azından kalabiliyorsun hamile bu çok önemli
ama hemen çok üzer,ne düşme belki bir kaç ay beklemen gerekebilir
inşallahta tez zamanda topiğimizde hamişler dolar

Çalıştık inşAllah canım. 1 hafta var adetime. Ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim. O günlerde çalıştık. Bakalım bekliyoruz :)

canım bende her ay takip ediyorum testlerle filan bu ay bitti testim bende almadım
zaten tahmini biliyorum günlerimi
nasip inşallah hevesin boşa çıkmaz

normal yolla hamile kalabilenlere hayranım ben zaten
hani topiğin açılış sayfasına yazmışsın ya dizilerde bir gecede hamile kalanlara özendik diye çok güldüm ona ya harika bir tespit
hakkında hayırlısı inşallah olmuştur canım

bu arada sanırım listemiz çok uzun olacak aynı dertten müzdarip çok arkadaş var çünkü

bu arada tablo için bilgilerim eksik geldi gözüme;
tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum umarım hepimiz kazanırız :))

bunu sEVdim UMARIM HEPİMİZ KAZANIRIZ

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnn benim de 2 güncüğüm kaldı amaaa her şey adet olacağımdan yana;

Kasık ağrısı? ooo çok fena
Bağırsaklar? çoktan iflas durumuna geldi :44:
Sivilce ? Nur topu gibi 3 dene var sağ yanacığımda :96:

Battaniye? en pufundan bi tane hazır
Sıcak çay ve ağrı kesen rezene çayı? kettle'ın yanında hazır bekliyor
Ağrı kesici? en kralından 2 adet majezic dolapta o da tamam
Hijyenik ped ? o hep hazır zaten
Ağlamak için için rulo tuvalet kağıdı? en kalitelisinden o da hazır hemen yırtılmasın

Hamilelik belirtisi ? ooooo 6 aydır tümünü eledim ben belirti mafyasının hepsi yalan.
Eleyeceğim tek bir belirti kaldı bu ay o da göğüs ucu sızlaması..adetime hafta kala geçen göğüs ağrım ilk kez devam ediyor ama uçları açıyor geneli değil yani dokununca bi zıplıyorum iyi oluyor arada kendime geliyorum

E tamam ben hazırım gelecekse gelsin erkenden adetim sevmiyorum bekletince ...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızz beni güldürdün çok alemsin valla
o kadar hazırlık yapmışın ama inş gelmez
tatlımı tatlı bi bebiş gelir inşalahhhhhhhhhhhh

Ama öyle değilmi canım dizilerde bir gecede hamile kalıyorlar, sanki herşey o kadar kolay. Listedeki sayımız yavaş yavaş artıyor. Gelsin herkes, birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var. Birbirimize destek olmaya ihtiyacımız var.

Oooooooo hemen pes edilmiş. Noluyor yahuu. Bak tekrar ediyorummm ben ilk gebeliğimde hiçbir belirtim yokken öylesine yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğredim. Belirtilere bu kadar takılmayınnnn. Karamsarlığa kapılmayın.

Kasık ağrısı? Gebelik belirtilerinden biridir.

Sivilce ? Hamilelik haberini almadan önce birçok arkadaş çok sayıda sivilce sahibi olduklarını söylediler

Battaniye? Sakla o battaniye yi bebişini sarar sarmalarsın.

Sıcak çay ve ağrı kesen rezene çayı? Rezeneye sütünü artırmak için ihtiyacın olacak dursun orda o.

Ağrı kesici? Ağrı kesici maddesini kaldırabiliriz. Onu kullanmıyoruz.

Hijyenik ped ? Ped e yaklaşık 10 ay gibi bir süre sonra ihtiyacımız olacak.

Ağlamak için için rulo tuvalet kağıdı? Evet bu da kalabilir. Pozitifi görünce sevinçten ağlayacağına eminim.

Hamilelik belirtisi ? Ben hamile olduğumu öğrendiğimde hiçbir belirtim yoktu. Belirtileri es geçiyoruz.

Evettt bebişimizin gelmesi için herşey hazır be bekliyoruzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…