Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

ooooo çok pis moda girdim bak evli mutlu huzurlu sağol

hekes güçlüsün diyor ama ben kendimi çok güçsüz hisediyorum

Yaşanan her sorun, her tökezleme insanı biraz daha yıpratıyor. Kendini güçsüz hissediyor olman çok normal. Ama bence bu zamana gelebilmiş olman, bunca şeyi atlatmış olman çok büyük bir başarı. Bunu herkes başaramaz.

benim büyük bir derdim var demeyelim kızlar,derdimize dönüp benim büyük bir Rabbim var diyelim....
geç olur belki ama güç olmasın.bir bebeği düşürüp ardından üzülmekmi daha kötü o bebeğe geç kavuşup hiç sorun yaşamadan kucağına almakmı? ikiside zor lakin kalp atışını duyup üzerine hayaller kurduğun o miniğin seni bırakıp gitmesi beklemekten daha acı olsa gerek... bir onu beklemek birde ardından çaresiz beklemek.... sabır sabır sabır Rabbimiz sıkıntının ardından ferhalığı verecektir inşallahhh

sağol canım ama gerçekten yıprandım şimdi eylülde yada ekimde tedaviye başlayacağız ya öle bir heycan istek yok korkuyorum yaşayacakalrımdan rabbim bu günümüzü aratmasın dermansız dert vermesin

Allah sizede tez zamanda tuttursun inşallah amin inşallah hepimiz hamiş haberlerimizi veririzz :)

Veee listemizin ilk hamiş haberini vermekten gurur duyuyorum.

Zbtzbt 1 günlük adet gecikmesi sonuc yaptığı testte çift çizgiyi gördü.
Hayırla, sağlıkla gelsin inşAllah. Ailenize huzur ve neşe getirsin.
Tebrik Ederim canımmmm....

Son düzenleme:

haklısın canım zamana birbirimizi tanıdıkça çok şey öğreneceğiz inşallaf birbirimizden
listemiz uzayıp gitti canım
inşallah hepsinin sonuna hamiş yazmak sana nasip olur

vallla ciddimisin canım ya
hayırlı uğurlu olsun inşallah hadi bakalım darısı bize
çok sevindim

ilahi güldürdün beni canım Allah ta seni güldürsün
nerden aklına geldi ama varya doğru tespitler olmuş
hakkında hayırlısı olsun canım umarım hiç ağlamaz hep gülersin

ilk hamilemiz hayırlı olsun ama beni eklememişsin canım

haklısın canım zamana birbirimizi tanıdıkça çok şey öğreneceğiz inşallaf birbirimizden
listemiz uzayıp gitti canım
inşallah hepsinin sonuna hamiş yazmak sana nasip olur

İnşAllah canım. Hem kendi haberimi hem sizin haberlerinizi topicte duyurmak için sabırsızlanıyorum. Hani topic açan hamile kalıyor diye bir söylenti varya. Bizde tersi olurmuş. Benim listedeki herkes, topiğime giren herkes hamiş olurmuş. Hahaaa topiğim coşar o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…