- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
anladım canım üzüldüm gerçekten
onun içinde çok zor olmalı canım ya evde kalmak sürekli
kalkıp gezebiliyor ama değilmi canım
sen çalışıyormusun peki
canım olsun cevapsız bırakmada geç olsada farketmez
gezmeleremi gittin sen canım
Valla canım diğer aylardan farklı yaşadığım tek şey göğüs uçlarımın sızlaması normalde hastalanmama 6-7 gün kala biterdi devam ediyor ama hormonal bi değişiklik de olabilir çok ümitlenmek istemiyorum henüx gecikme yaşamadığım için test yapmadım ama olcak gibi ağrım var durmadan lavaboya koşuyorum
huhuuuuu Naber fistiklarrrr
canım yeni gördüm çokçok çok geçmiş olsun allahim tez zamanda sifasini vetsin inşallahelbette çok zor ben elimden geldiğince destek oluyorum ama yetiğini düşünmüyorum (bazan benimde desteğe ihtiyacım oluyor çünki)yok kuzum ben çalışmıyorum yani eşimi bırakıp gitmem mümkün değil çünki beyin ameliyatı ile kitle alındı fakat yeniledi kitlesi bu kitlede halsizlik baş dönmesi denge sorunu yaratıyor birde önceki ameliyatta hipofiz bezine yakındı kitlesi bu sebbeple hipofiz yetmezliği gelişti bütün hormonlaro yerlerde sürekli ilaçlar kulanmak zorunda
iyidir iste evde haftasonu kahvaltisi falan keyifliyim yaniİyidir tatlım senden naber ?
Canımm ne alemdesin. Kırmızılardan ses varmı ? Test yaptınmı ?
canım yeni gördüm çokçok çok geçmiş olsun allahim tez zamanda sifasini vetsin inşallah
Hadi bakalım canım. Bizde senin vereceğin haberi bekliyoruz. Bende bir kayıp yaşadığım için biliyorum neler yaşadığını. İnşAllah bu defa Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.Yarım saatte bir lavaboya taşınsam da kırmızılardan hala ses yok canım olmadım ama zaten 35-36 günde bir oluyorum ben geçen ay 35.gün akşam 8 gibi hastalanmıştım daha gecikmedim yanibugün de 35.günüm , Tatlım şaka bir yana ben test yapmaktan çok korkuyorum ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım mart ve mayıs ayında çok üzüldüm aklıma geldikçe kötü oluyorum içim içimi de yiyiyor ama ancak yarın da akşama kadar olmazsam belki test yaparım mart ayında günüm geçtikten 3 gün sonra idrarda çıkmıştı o yüzden negatifi görürsem üzülcem pozitifi görürsem yine mi kimyasal diye bpanikliycem zaten test almadım beklemekten başka çarem yok
kızlar adetim gecikti sancılarım var ama 6 gün oldu olmadım.ayriyeten gebeysem yandım.4.sezaryanım olur.oda preeklamsi olduğum için kesin ahiret yolcusu olurum.çok korkuyorum.alırmaktanda Allahtan utanıyorum kazara oldu.keşke bağlatsaydım.iki kızım bir oğlum var onların mürivetlerini göremeden ölücm diye evhamlnıyorum.yardım edin daha yaşım 31
Bende her ay aynı umutlarla yeniden yeniden sabırla bekleyenlerdenim... Canımmmmm ben topiğini yeni gördüm hayırlı olsunnnn
Sağol canım hoşgeldinn. Senide listeye ekleyelim
tatlmmm 1 eylulculerdn hber yokmuuuu
ekle tabi cnm
istanbul / yaş 26 ama adet tarihi şu an meçhul.. Çünkü 27 günlük gecikmedeyim her zaman olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?