Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

anladım canım üzüldüm gerçekten
onun içinde çok zor olmalı canım ya evde kalmak sürekli
kalkıp gezebiliyor ama değilmi canım
sen çalışıyormusun peki

elbette çok zor ben elimden geldiğince destek oluyorum ama yetiğini düşünmüyorum (bazan benimde desteğe ihtiyacım oluyor çünki)yok kuzum ben çalışmıyorum yani eşimi bırakıp gitmem mümkün değil çünki beyin ameliyatı ile kitle alındı fakat yeniledi kitlesi bu kitlede halsizlik baş dönmesi denge sorunu yaratıyor birde önceki ameliyatta hipofiz bezine yakındı kitlesi bu sebbeple hipofiz yetmezliği gelişti bütün hormonlaro yerlerde sürekli ilaçlar kulanmak zorunda

Canımm ne alemdesin. Kırmızılardan ses varmı ? Test yaptınmı ?

canım yeni gördüm çokçok çok geçmiş olsun allahim tez zamanda sifasini vetsin inşallah

Canımm ne alemdesin. Kırmızılardan ses varmı ? Test yaptınmı ?

Yarım saatte bir lavaboya taşınsam da kırmızılardan hala ses yok canım olmadım ama zaten 35-36 günde bir oluyorum ben geçen ay 35.gün akşam 8 gibi hastalanmıştım daha gecikmedim yani bugün de 35.günüm , Tatlım şaka bir yana ben test yapmaktan çok korkuyorum ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım mart ve mayıs ayında çok üzüldüm aklıma geldikçe kötü oluyorum içim içimi de yiyiyor ama ancak yarın da akşama kadar olmazsam belki test yaparım mart ayında günüm geçtikten 3 gün sonra idrarda çıkmıştı o yüzden negatifi görürsem üzülcem pozitifi görürsem yine mi kimyasal diye bpanikliycem zaten test almadım beklemekten başka çarem yok

Hadi bakalım canım. Bizde senin vereceğin haberi bekliyoruz. Bende bir kayıp yaşadığım için biliyorum neler yaşadığını. İnşAllah bu defa Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.

kızlar adetim gecikti sancılarım var ama 6 gün oldu olmadım.ayriyeten gebeysem yandım.4.sezaryanım olur.oda preeklamsi olduğum için kesin ahiret yolcusu olurum.çok korkuyorum.alırmaktanda Allahtan utanıyorum kazara oldu.keşke bağlatsaydım.iki kızım bir oğlum var onların mürivetlerini göremeden ölücm diye evhamlnıyorum.yardım edin daha yaşım 31

Bende her ay aynı umutlarla yeniden yeniden sabırla bekleyenlerdenim... Canımmmmm ben topiğini yeni gördüm hayırlı olsunnnn

Son düzenleme:

ya sen çılgın mısın hemen doktora görünmen lazım, ilk defa birine inşallah hamile değilsindir diycem sayende6 gün gecikme var test yapmadın mı kuzum ya.O hastalığın ne kadar zor olduğunu biliyorum yakın arkadaşımda var 1 çocuğu var ama doğumu sırasında biz öldük dirildik komaya girmişti Allah korusun umarım değilsindir

Sağol canım hoşgeldinn. Senide listeye ekleyelim

Ben hala hastalanmadım canım eğer hamile değilsem vücudum bana çok fena bir oyun oynuyor demektir 2 gün kala çok fena sivilcem olurdu bi de kıpkırmızı kabarık şimdi 2 tane çıkmıştı sönüp gittiler şuan suratım kaymak gibi şaşkınım :26: Göğüs ağrım da geçmedi uçları hala sızlıyor sol göğsümde de incecik mavi bir kılcal damar belirginleşti çünkü çok şişti göğsüm hala hastalanmadığım için.Ama belki daha önceden de çıkıyodur o damar belki dikkatimi çekmemiştir.Yüzüm için de bu ay ilk kez yaptığım kil maskesi de neden olmuş olabilir 5 kz yaptım belki de o kurutmuştur aman ne bileyim yarın herşey belli olur... Ama yarın da açık eczane yok şahane...

ekle tabi cnm
istanbul / yaş 26 ama adet tarihi şu an meçhul.. Çünkü 27 günlük gecikmedeyim her zaman olduğu gibi

27 günlük gecikme nasıl yani tatlım ya? Pkos falan mı var 2ayda bir mi adet görüyorsun zor olsa gerek ya eğer öyleyse ben 35-36 günde bir olduğum için bile çıldırıyorum gebelik düşünmeden önce umrumda değildi bile zaten bat tarihimi tahmin ediyodum ama şimdi herkes hamile olup olmadığını 26-27 günde öğrenirken ben extradan 10 gün daha bekliyorum zor geliyor mesela şuanda son 3 aya göre bugün olmam lazım ama 4 ay önce 36.gün hasta olduğum için emin olamıyorum bile :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…