Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

sagol bidenem evet yalnizim buralarda esim ve men rusyada yasiyoruz esimden baska kimsem yok burda bakalim isin icinden cika bilicekmiyim

canım gurbet sor cidden a kolay gelsin sana
rusya da yaşamanıza sebep nedir canım ya çok uzak
ama herkes doğduğu yerde yaşayamıyor değilmi canım

ne desem bilemiyorum canım ya şifa versin rabbim
inşallah bir bebek veriride Allahım eşnede moral olur
sen iyi bir eşsin bence çok iyide bir anne olursun
gönlünden geçenler gerçek olsun dilerim
ayıptır sorması nasıl maddi olarak geçiniyorsunuz canım siz
çok araştırmış gibi oldum amma merak ettim canım kusura bakma

canım valla haberini sabırsızlıkla bekliyorum
hakkında hayırlı olan sonuç ne ise o olur inşallah canım
topiğimize hamişler dolsun inşallah

canım amin inş rabbim hepimizn gönlünden geçeni nasip etsininş

Günaydın kızlar ben pikniğe gidiyorum :) yarışmaya istanbuldan katılıyorum ama izmirliyim aslında, izmirden teyzoşlarım geldi misafirliğe ben de geçen haftadan bugün hasta olurum bana moral olur diye piknik planlamıştım hala da hasta olmadım ama :26: Hep hasta olunca eve kapanıp üzülüyodum bu sefer ağrı kesici ilaç alıp pikniğe gitçem demiştim, çok ağrım var ama ilaç almaya çekiniyorum hasta olamdığım için. 1 günlük gecikmem var bugün itibari ile olmazsam eğer.
Ben doğum kontrol ilacını 7 ay önce bıraktım o yanıltıyo beni ondan emin olamıyorum, ilk ay 40 gün sonra adet gördüm sonraki 5 ay 39-38-37-36-35 şeklinde devam etti yani eski düzene döndüm nihayet geçen ay ,o yüzden bu ay da 35.günümde olmayı bekledim ama olmadı bugün 36.günüm hayırlısı... en erken yarın test alabilirim olmazsam

İşin kötü tarafı yarın okullar açılıyor ve müdürümüz 9 da okulda olmamızı istiyor yani sabahtan düçem yollara testi anca okul çıkışında
1 -2 arası alabilirim ama sabah yapın diyo herkes

Canım ben ilk hamileliğimde adetime 2 gün kala akşam iş çıkışı test alıp yapmıştım çıkmıştı. Eğer varsa akşamda olsa silik felan çıkar. Bekliyoruz haberini canım.

kızlarrrr dün hastaneye gittim kan verdim sonucum 2116. Normal mi düşükmü? doktor 4-5 haftaık gebesin dedi sonuca göre..
Allahım hepinize nasip etsin .

sizde bana dua edin sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım aynı şeyleri yaşamayım inşallahh

anammmmm kiz geliyo mu bebis yoksa

hadi inşallah bu sefer guzel haber verirsin canım

canım bence gayet güzel sağlıkla ilerlesin 9 ay sonra annesinin kucağında olsun

aminnn inşallahh Allah razı olsun darısı hepinize olsun inşallahhhhhh

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BİR SÜRÜ HAMİŞİMİZ ÇIKSIN HİÇ UMADIĞIMIZ ZAMANLARDA ÇALSIN KAPILARIMIZI MELEKLERİMİZ EVLERİMİZİ ŞENLENDİRSİN İNŞŞŞ

Aminnnnnnnn inşallahhhhhhh Allahım tez zamanda nasip etsin inşallahhhhhhh

zbtzbt tebrik ederim belirtilerin nelerdi canım bu arada kızlar selam vermeyi unuttum hepinize s.a.... aşılama olalaı bi hafta oldu merak içindeyim bende inş. bu sefer olmuştur.............

zbtzbt tebrik ederim belirtilerin nelerdi canım bu arada kızlar selam vermeyi unuttum hepinize s.a.... aşılama olalaı bi hafta oldu merak içindeyim bende inş. bu sefer olmuştur.............
aleyküm selam.. teşekkür ederimmm . halsizlik göğüslarimde az ağrı vardı şimdi gittikçe çoğalıyor. aşırı baş dönmesi sabahları bulantı sık idrara çıkma. bunlardı canım bendeki belirtiler. ama ilkinde çok daha fazlaydı belirtilerim. inşallahh tez zamanda olurr tutmuştur inşallahh hayırlı haberlerini bekliyoruzz

canım şöyle ki... Ben 2 defa düşük yaşadım 1.5 sene içinde ve ikiside kendiliğinden düşük olarak gerçekleşti,kürtaj olmadım çok şükür...
evlendiğim andan beri gün sekmeyen adetlerim ilk düşükten beri gecikmeli olmaya hatta olmamaya başladı.. Evet bi yandanda pko illeti!!! 1 seneyi geçti böyle,hatta nerdeyse her ay söktürücüyle hastalanıyorum..
hatta olmadığını bile bilr bu sabah bir test daha yaptım 2.çizgi sönük olarak bile yok ortada 4 temmuzda hastalanmam lazımdı..dün doktora gidecektim ama hastanede değilmiş,izinliymiş gidemedim..

ama bi yandanda diyorumki acaba hiç boşuna gitmesem mi?direk içeyim tarlusal..o da onu veriyo zaten ekstra bişey yapmıyo ki,alıştım artık..

Canım ben ilk hamileliğimde adetime 2 gün kala akşam iş çıkışı test alıp yapmıştım çıkmıştı. Eğer varsa akşamda olsa silik felan çıkar. Bekliyoruz haberini canım.

canım nasıl yani adetenine 2 gün kala testte çıktımıııııııı,çık şaşırdım yaaa idrarda o kadar erken çıkması mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…