- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
Forumdamı birşey var bendemi anlamadım ya. Yazdıklarımı gönder dediğimde aynı yazıyı üst üste bi kaç kez göndermeye çalışıyo.
sagol bidenem evet yalnizim buralarda esim ve men rusyada yasiyoruz esimden baska kimsem yok burda bakalim isin icinden cika bilicekmiyim
elbette çok zor ben elimden geldiğince destek oluyorum ama yetiğini düşünmüyorum (bazan benimde desteğe ihtiyacım oluyor çünki)yok kuzum ben çalışmıyorum yani eşimi bırakıp gitmem mümkün değil çünki beyin ameliyatı ile kitle alındı fakat yeniledi kitlesi bu kitlede halsizlik baş dönmesi denge sorunu yaratıyor birde önceki ameliyatta hipofiz bezine yakındı kitlesi bu sebbeple hipofiz yetmezliği gelişti bütün hormonlaro yerlerde sürekli ilaçlar kulanmak zorunda
Cevapsız bırakmam canım. 30 Ağustostan dolayo eşim cumada izinliydi. Bizde 3 gün biraz gezelim dedik. Yarın akşam dönücez inşAllah.
Yarım saatte bir lavaboya taşınsam da kırmızılardan hala ses yok canım olmadım ama zaten 35-36 günde bir oluyorum ben geçen ay 35.gün akşam 8 gibi hastalanmıştım daha gecikmedim yanibugün de 35.günüm , Tatlım şaka bir yana ben test yapmaktan çok korkuyorum ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım mart ve mayıs ayında çok üzüldüm aklıma geldikçe kötü oluyorum içim içimi de yiyiyor ama ancak yarın da akşama kadar olmazsam belki test yaparım mart ayında günüm geçtikten 3 gün sonra idrarda çıkmıştı o yüzden negatifi görürsem üzülcem pozitifi görürsem yine mi kimyasal diye bpanikliycem zaten test almadım beklemekten başka çarem yok
ne desem bilemiyorum canım ya şifa versin rabbim
inşallah bir bebek veriride Allahım eşnede moral olur
sen iyi bir eşsin bence çok iyide bir anne olursun
gönlünden geçenler gerçek olsun dilerim
ayıptır sorması nasıl maddi olarak geçiniyorsunuz canım siz
çok araştırmış gibi oldum amma merak ettim canım kusura bakma
canım amin inş rabbim hepimizn gönlünden geçeni nasip etsininş
İşin kötü tarafı yarın okullar açılıyor ve müdürümüz 9 da okulda olmamızı istiyor yani sabahtan düçem yollara testi anca okul çıkışında
1 -2 arası alabilirim ama sabah yapın diyo herkes
anammmmm kiz geliyo mu bebis yoksaİşin kötü tarafı yarın okullar açılıyor ve müdürümüz 9 da okulda olmamızı istiyor yani sabahtan düçem yollara testi anca okul çıkışında
1 -2 arası alabilirim ama sabah yapın diyo herkes
[sıze=3]kızlarrrr dün hastaneye gittim kan verdim sonucum 2116. Normal mi düşükmü? doktor 4-5 haftaık gebesin dedi sonuca göre..[/sıze][sıze=3]
allahım hepinize nasip etsin . [/sıze][sıze=3]
sizde bana dua edin sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım aynı şeyleri yaşamayım inşallahh[/sıze]
aminnn inşallahh Allah razı olsun darısı hepinize olsun inşallahhhhhhcanım bence gayet güzel sağlıkla ilerlesin 9 ay sonra annesinin kucağında olsun
aminnn inşallahh Allah razı olsun darısı hepinize olsun inşallahhhhhh
Aminnnnnnnn inşallahhhhhhh Allahım tez zamanda nasip etsin inşallahhhhhhhİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞBİR SÜRÜ HAMİŞİMİZ ÇIKSIN HİÇ UMADIĞIMIZ ZAMANLARDA ÇALSIN KAPILARIMIZI MELEKLERİMİZ EVLERİMİZİ ŞENLENDİRSİN İNŞŞŞ
aleyküm selam.. teşekkür ederimmm . halsizlik göğüslarimde az ağrı vardı şimdi gittikçe çoğalıyor. aşırı baş dönmesi sabahları bulantı sık idrara çıkma. bunlardı canım bendeki belirtiler. ama ilkinde çok daha fazlaydı belirtilerim. inşallahh tez zamanda olurr tutmuştur inşallahh hayırlı haberlerini bekliyoruzzzbtzbt tebrik ederim belirtilerin nelerdi canım bu arada kızlar selam vermeyi unuttum hepinize s.a.... aşılama olalaı bi hafta oldu merak içindeyim bende inş. bu sefer olmuştur.............
27 günlük gecikme nasıl yani tatlım ya? Pkos falan mı var 2ayda bir mi adet görüyorsun zor olsa gerek ya eğer öyleyse ben 35-36 günde bir olduğum için bile çıldırıyorum gebelik düşünmeden önce umrumda değildi bile zaten bat tarihimi tahmin ediyodum ama şimdi herkes hamile olup olmadığını 26-27 günde öğrenirken ben extradan 10 gün daha bekliyorum zor geliyor mesela şuanda son 3 aya göre bugün olmam lazım ama 4 ay önce 36.gün hasta olduğum için emin olamıyorum bile :26:
Canım ben ilk hamileliğimde adetime 2 gün kala akşam iş çıkışı test alıp yapmıştım çıkmıştı. Eğer varsa akşamda olsa silik felan çıkar. Bekliyoruz haberini canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?