- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
canım nasıl yani adetenine 2 gün kala testte çıktımıııııııı,çık şaşırdım yaaa idrarda o kadar erken çıkması mucize
sanırım gebeyim öyle seziyorum midem bulanıyor.pazartesi kandan test yapıcam haberi yazarım .eşim varsa aldır diyo ben nasıl kıyarım minicik bi bebeğe sırf ben yaşayayım diye onun hayatını nasıl silerim.nette okudum dikkatli rejimle kontrollerle doğurabilirim gbi görünüyor.3 ü doğurduysam inşallah sağlıklıca 4.de doğururum.dua edin kızlar
kızlarrrr dün hastaneye gittim kan verdim sonucum 2116. Normal mi düşükmü? doktor 4-5 haftaık gebesin dedi sonuca göre..
Allahım hepinize nasip etsin .
sizde bana dua edin sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım aynı şeyleri yaşamayım inşallahh
zbtzbt tebrik ederim belirtilerin nelerdi canım bu arada kızlar selam vermeyi unuttum hepinize s.a.... aşılama olalaı bi hafta oldu merak içindeyim bende inş. bu sefer olmuştur.............
eve yeni geldim kızlar 35.gün olmayı bekliyodum hasta olmadım bugün 36.gün dolmak üzere yarın 37.günüm oluyo okuldan çıkınca bir test alırım hala olmamışsam ama stres bastı bana iyice negatifi görürsem de kendimi yiycem niye geciktim yine mi bir sıkıntı baş gösterdi diye allahım bebek yoksa noooluurr ümitlendirme beni... Umarım yoksa da sabah uynadığımda hastalanmış olarak uyanırım
eve yeni geldim kızlar 35.gün olmayı bekliyodum hasta olmadım bugün 36.gün dolmak üzere yarın 37.günüm oluyo okuldan çıkınca bir test alırım hala olmamışsam ama stres bastı bana iyice negatifi görürsem de kendimi yiycem niye geciktim yine mi bir sıkıntı baş gösterdi diye Allahım bebek yoksa noooluurr ümitlendirme beni... umarım yoksa da sabah uynadığımda hastalanmış olarak uyanırım
kızlarrrr dün hastaneye gittim kan verdim sonucum 2116. Normal mi düşükmü? doktor 4-5 haftaık gebesin dedi sonuca göre..
Allahım hepinize nasip etsin .
sizde bana dua edin sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım aynı şeyleri yaşamayım inşallahh
evet canim zor gercekten esimin isi burda o yuzden burdayim esim icin yani
canım gurbet sor cidden a kolay gelsin sana
rusya da yaşamanıza sebep nedir canım ya çok uzak
ama herkes doğduğu yerde yaşayamıyor değilmi canım
Benzer şeyleri yaşamışız canım ben de 6 aydır deniyorum ve 6 ay içinde iki kez düşük yaptım tek şükrettiğim kürtaja gerek kalmaması oldu ne kadar korktum ağladım anlatsam az çünkü kan veriyorum hcg düşük çıkıyor dr riskli ya kimyasal ya da dış gebelik diyor eve nasıl geldiğimi sen iyi anlarsın ne ağladım Allahım nolur dış gebelik olmasın bari düşsün diye o kadar kötü ki ...İlk gebeliğim olacak ve iki kez düşük iki hayal kırıklığı ve korku seni çok iyi anlıyorum.Ama ben de düzensizlik olmadı sadece gebelikten dolayı gecikme oldu mesela ilki mart ayındaydı 35.gün olmam gerekirken 43.gün düşükle kanamam başladı mayıs ayında da yine kimyasal olunca 35 yerine 38.gün kanamam başladı sonra ki ay 35-36 ya geri döndü.Peki bişey sorcam canım sana 27 gün gecikmem var diyosun ya ağrın sızın var mı peki adet olacakmış gibi yoksa belirsizlik içinde mi beliyorsun? Kasıkların sızlamıyor mu 1 aydır?
canım şöyle ki... Ben 2 defa düşük yaşadım 1.5 sene içinde ve ikiside kendiliğinden düşük olarak gerçekleşti,kürtaj olmadım çok şükür...
evlendiğim andan beri gün sekmeyen adetlerim ilk düşükten beri gecikmeli olmaya hatta olmamaya başladı.. Evet bi yandanda pko illeti!!! 1 seneyi geçti böyle,hatta nerdeyse her ay söktürücüyle hastalanıyorum..
hatta olmadığını bile bilr bu sabah bir test daha yaptım 2.çizgi sönük olarak bile yok ortada4 temmuzda hastalanmam lazımdı..dün doktora gidecektim ama hastanede değilmiş,izinliymiş gidemedim..
ama bi yandanda diyorumki acaba hiç boşuna gitmesem mi?direk içeyim tarlusal..o da onu veriyo zaten ekstra bişey yapmıyo ki,alıştım artık..
Benzer şeyleri yaşamışız canım ben de 6 aydır deniyorum ve 6 ay içinde iki kez düşük yaptım tek şükrettiğim kürtaja gerek kalmaması oldu ne kadar korktum ağladım anlatsam az çünkü kan veriyorum hcg düşük çıkıyor dr riskli ya kimyasal ya da dış gebelik diyor eve nasıl geldiğimi sen iyi anlarsın ne ağladım Allahım nolur dış gebelik olmasın bari düşsün diye o kadar kötü ki ...İlk gebeliğim olacak ve iki kez düşük iki hayal kırıklığı ve korku seni çok iyi anlıyorum.Ama ben de düzensizlik olmadı sadece gebelikten dolayı gecikme oldu mesela ilki mart ayındaydı 35.gün olmam gerekirken 43.gün düşükle kanamam başladı mayıs ayında da yine kimyasal olunca 35 yerine 38.gün kanamam başladı sonra ki ay 35-36 ya geri döndü.Peki bişey sorcam canım sana 27 gün gecikmem var diyosun ya ağrın sızın var mı peki adet olacakmış gibi yoksa belirsizlik içinde mi beliyorsun? Kasıkların sızlamıyor mu 1 aydır?
evet canim zor gercekten esimin isi burda o yuzden burdayim esim icin yani
günaydın kızlarrrgüzel bir hafta olsun inşşşş
belki burasi bana sans getirir kizlar 26 yasindayim 13 aydir evliyim bat 22 eylul...
günaydın canım nasılsın
benim tüm hafta byunca gündüzleri misafirim var canım iyi geçer umarım
belki burasi bana sans getirir kizlar 26 yasindayim 13 aydir evliyim bat 22 eylul...
sağol canımmm ya kolay gelsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?