Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

canım nasıl yani adetenine 2 gün kala testte çıktımıııııııı,çık şaşırdım yaaa idrarda o kadar erken çıkması mucize

Evet canım çıkmıştı. Erken yumurtlamışım sanırım. Başka bir topicte arkadaş var 8 gün kala test yaptı dün ondada çıktı. Hatta inanmadı o kadar erken çıkacağına tekrar test yaptı yine çıktı.

sanırım gebeyim öyle seziyorum midem bulanıyor.pazartesi kandan test yapıcam haberi yazarım .eşim varsa aldır diyo ben nasıl kıyarım minicik bi bebeğe sırf ben yaşayayım diye onun hayatını nasıl silerim.nette okudum dikkatli rejimle kontrollerle doğurabilirim gbi görünüyor.3 ü doğurduysam inşallah sağlıklıca 4.de doğururum.dua edin kızlar

canım eğer sağlığını kötü yönde ciddi etkisi olmayacaksa bence kesinlikle aldırma
o bi mucize RABBİM ne güzel nasip etmiş
darısı bize inşallah
dua et bizede cnm

oooo canım maşallah değerindeçok iyiyimiş
RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı bize olsun dua et canım benim
kendini de korkutma öyle ALLAH'IN izniyle hiç bişey olmaz inşallah

zbtzbt tebrik ederim belirtilerin nelerdi canım bu arada kızlar selam vermeyi unuttum hepinize s.a.... aşılama olalaı bi hafta oldu merak içindeyim bende inş. bu sefer olmuştur.............

canım inşallah gelmiştir bebeğin kendini çok kasma
inşallah bize güzel haber verirsinn
kendine çok dikkat et

eve yeni geldim kızlar 35.gün olmayı bekliyodum hasta olmadım bugün 36.gün dolmak üzere yarın 37.günüm oluyo okuldan çıkınca bir test alırım hala olmamışsam ama stres bastı bana iyice negatifi görürsem de kendimi yiycem niye geciktim yine mi bir sıkıntı baş gösterdi diye Allahım bebek yoksa noooluurr ümitlendirme beni... umarım yoksa da sabah uynadığımda hastalanmış olarak uyanırım

hakında hayırlısı olsun ama bu kadra strese ne gerek vardı bir kan verseydin rahatların kuzum inş güzel haberler al

inşallah bebek vardırda görmessin o hayin kırmızıları canım

canım benim çok çok seviniyorum senin adına
Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim

Benzer şeyleri yaşamışız canım ben de 6 aydır deniyorum ve 6 ay içinde iki kez düşük yaptım tek şükrettiğim kürtaja gerek kalmaması oldu ne kadar korktum ağladım anlatsam az çünkü kan veriyorum hcg düşük çıkıyor dr riskli ya kimyasal ya da dış gebelik diyor eve nasıl geldiğimi sen iyi anlarsın ne ağladım Allahım nolur dış gebelik olmasın bari düşsün diye o kadar kötü ki ...İlk gebeliğim olacak ve iki kez düşük iki hayal kırıklığı ve korku seni çok iyi anlıyorum.Ama ben de düzensizlik olmadı sadece gebelikten dolayı gecikme oldu mesela ilki mart ayındaydı 35.gün olmam gerekirken 43.gün düşükle kanamam başladı mayıs ayında da yine kimyasal olunca 35 yerine 38.gün kanamam başladı sonra ki ay 35-36 ya geri döndü.Peki bişey sorcam canım sana 27 gün gecikmem var diyosun ya ağrın sızın var mı peki adet olacakmış gibi yoksa belirsizlik içinde mi beliyorsun? Kasıkların sızlamıyor mu 1 aydır?

evet canım nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız cidden..
ne kadar kötü ne kadar acı iyi biliyorum..
ama tek fark,benimkiler kimyasal gebelik ya da dış gebelik değildi..hcg hep arttı ve kese hep büyüdü ama bebek gözlemlenmiyo,araştırıldı bisürü test yapıldı bi sorunda çıkmadı herşey normal.. iyi mi bu,kötü mü bilemiyorum

bide o düşük ağrısı öyle bişey ki anlatamam.. hayatımda çekmedim öyle bi ağrı.. hani derler ki düşük ağrısı doğumdan fena diye.. eğer bu doğruysa var yaaa, normal doğumdan çok korkuyorum asla düşünmüyorum ama bu laf doğruysa yaparmışım demek..

Bende pko ya bağlı vermem gereken fazlalık var kilo yani.. Muhtemelen o yüzden adetlerin düzensizleşti diyor doktorum..ama ağrı falan hiçbişey yok valla sadece şişlik yapıyo çok fazla o kadar.. Bünye alıştı heralde

bu c.tesi kısmet olursa gitcem doktora,ilacı kafama göre içmemeye karar verdim..noluuuur nolmaaaaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…