Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

Adet oldun yaniii

Evet canım olmadı malesef ya napayım vardır bir hayır ne diyeyim tatile çıktığım için hava değişimi etkilemiştir sanırım bu ayki yumurtlamamı 2 gün geç yumurtlamışım demekki ama zaten denk gelecek her günü değerlendirmiştik kısmet değilmiş Allah büyük beklemek ve denemekten başka yapabileceğim birşey yok
İnşallah sizlerden iyi haberler geliyor en azından güzel haber duyunca insanın morali düzeliyor olacağına inancı artıyor

Canım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu ayki ümitlerimde suya düştü.

Canım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu ayki ümitlerimde suya düştü.
Kıyamam ya sen de mi ama erken gebelik testine çok güvenmeyelim bence hiç belli olmaz sen beklemeye devam et boşver onu.Senin çocuğun var mıydı canım yoksa ilk geblik mi benim gibi ?Ben bu ay ilk kez kür denemeye karar verdim bu arada canımyarın gidip malzemelerimi alcam 1 kase çiçek balına 1 tatlı kaşığı ezilmiş çörek otu ve 1 tatlı kaşığı tarçın katıcam 20 gün yiycem 1 kaşık sabah ve akşam çünkü ben 20-23.günler arası yumurtluyorum.Yumurtlama günüme de 10 gün kala eşim için keçiboynuzu kürünü yapıcam 10 gün de ona içircem bu ay da böyle deneyelim bakalım.Onun ki için de yarım lite suya 5-6 tane keçiboynuzu atılıp 3 dk kaynatılıyomuş sonra parçalar içinden çıkarılıp dinlendiriliyomuş o da sabah ve akşam 1 bardak içecekmiş bakalım belki faydası olur...

he bide bu arada kilolu olmasan bile biraz zayıflamak yumurtalıkların daha iyi çalışmasını sağlıyormuş benim boyum 1.62 kilom da 52-53 arasında gidip geliyo gözümü de 4-5 kilo vermeye diktim 49 a incem hem kendimi daha iyi hissederim hem de belki katkısı olur zaten tatilde 2 kilo almıştım normal kilom 51 di.Ama ağır diyet yapmıycam egzersiz yapıcama yrıca 7den sonra hiç bişey yemiycem

ciddimi canım ya azcıkta ben versem kilo iyide işte şu kan hapları yüzünden veremiyorum ya
içmesemde ayakta dşkşlmeye takatim olmuyor
1.65 boyum var
65 kiloyum

ciddimi canım ya azcıkta ben versem kilo iyide işte şu kan hapları yüzünden veremiyorum ya
içmesemde ayakta dşkşlmeye takatim olmuyor
1.65 boyum var
65 kiloyum

Canım ben de alıyorum kan ilacı ama bana nedense kilo aldırmıyor,biraz hareketliyim ben sanırım bisiklet falan da sürüyorum hafta sonları, yazın aldığım 2 kiloyu da bizzati kendim aldım, tatilde dikkat etmedim saatli saatsiz yedim içtim. Maltofer içiyorum hergün 1 tane cam kapta şurup.Ama 9 dan önce kahvaltı edip öğlen çok ağır yemeyip akşam son yemeğimi 7den önce halledersem üstüne bi de haftada 3 gün spor yaparsam veririm 4-5 kilo hep böyle oldu.Zaten bu yıl 1.sınıf okutacağım, derman kalmayacak vücudumda bugün öğrendiğime göre sınıf mevcutlarımız bu yıl 1'lerde 55 civar şimdiden verdim 100 gram

Canım ben nisanda hamile kaldım ama mayısta kalp atışları durdu ve kürtaj oldum. 2 Ay korunun demişti doktorum. Korunma sürecimiz bitti. Bu 2. ayımız deneyeli. Ama olmadı maalesef.

canım iş yeme içmekle olsa keşke bende veririm
çok yiyen içen birisi değilim aslında ama kan hapı bende çok kilo yaptı
bizzat doktorumda onyladı ilaçtan olduğunu
spora gelnce yürüyüş yapıyorum ben canım ancak
zaten bu ara çok yoğunum canım yeni taşındım
evet bu sene sınıflar çok kalabalık olacak diye duydum canım ablamın sınıfıda 60 kişiymiş ve dahada artış olabilirmiş
çok kalabalık canım ya sence verimli oluyormu bu kalabalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…