Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

Canım ben nisanda hamile kaldım ama mayısta kalp atışları durdu ve kürtaj oldum. 2 Ay korunun demişti doktorum. Korunma sürecimiz bitti. Bu 2. ayımız deneyeli. Ama olmadı maalesef.

canım ya sen daha çok yeeni evlisin elbette çaba göster ama lütfen acele etme
bekle mutlaka hamile kalacağına inanıyorum ben açıkçası

canım ya sen daha çok yeeni evlisin elbette çaba göster ama lütfen acele etme
bekle mutlaka hamile kalacağına inanıyorum ben açıkçası[/B]

Canım ilk hamileliğimden önce bu kadar kafama takmıyordum. Ama şimdi kürtaj olup bebeğimi kaybedince hemen yeri dolsun istiyorum. Acılarım dinsin istiyorum. Çok üzülüyorum çünkü.

evet ovul. ilk pozitifim :) Allah'ım gebelik testinde de görmeyi nasip etsin..

Eki Görüntüle 791873

Canımmm testin gayet koyu çıkmış. Bugün ve yarını güzelce değerlendir. Sonrasında da inşAllah aynı testin yanında LH yazanını değilde HCG yazanını görmeyi nasip etsin Rabbim.

Oooo 52 kilosun ve hala zayıflamakmı istiyosun canım. Ben evlenmeden önce 52 kiloydum şuan 57 oldum. 1.65 te boyum var. Ben napim peki.

Adet olucam :-( oysa bu ay en iyi calistigimiz ay di. Bu ay olmuyorsa olmayacak heralde bi sorun var :-(

Olmuyor evet ama bu bir sorun olduğunu göstermez ki. Hiç sorunu olmayıp hamile kalamayan birsürü insan var. Demekki henüz hazır değiliz. Bende bugün erken gebelik testi yaptım. Adete 4 gün kala sonuç veriyormuş. Benim 2 yada 3 gün var adetime. Eğer hamile olsaydım testte çıkardı ama kocamannn bir negatif çıktı. Şimdi adet olmayı bekliyorum

Okudum cnm senin durumu da.ama cikmayabilir de tatlim.kimisin adeti gecsede cikmiyormus ya.benimde 2 yada 3 gün var icim icimi yiyor test yapmak icin ama yapmiyorum cikmicagindan eminim.

Okudum cnm senin durumu da.ama cikmayabilir de tatlim.kimisin adeti gecsede cikmiyormus ya.benimde 2 yada 3 gün var icim icimi yiyor test yapmak icin ama yapmiyorum cikmicagindan eminim.

Ama erken gebelik testi yaptım canım. Normal gebelik testinden daha önce sonuç veriyor. Çıkmadı o yüzden kaptırmak istemiyorum kendimi adetimi bekliyorum. Erken gebelik testleri çok pahalı diyorlardı ama ben 12 TL ye aldım. Yaparsan ondan yap, yapmazsanda hiç yapma canım

Ya ben pek inanmiyorum cnm bu testlere.ovu testim bile nerwdeyse hergun koyu cikiyordu siliklesmeden testlerim bitti.yani acikcasi herkesin ayni olmuyo cnm ya.adeti beklicez mecburen.

Ya ben pek inanmiyorum cnm bu testlere.ovu testim bile nerwdeyse hergun koyu cikiyordu siliklesmeden testlerim bitti.yani acikcasi herkesin ayni olmuyo cnm ya.adeti beklicez mecburen.

Ben bide ilk hamileliğimde adetime 2 gün kala normal gebelik testi yapıp çift çizgiyi görmüştüm. Sanırım yine varsa öyle çkacak diye şartlandırdım kendimi. Şimdi yine 2 gün var ama testlerde hiç birşey çıkmayınca kötü oldum.

Üzülme cnm diycem ama faydasi yok biliyorum.ayni dirumdayim cunki.ilk gebeliginde belirtin oldu mu cnm

Üzülme cnm diycem ama faydasi yok biliyorum.ayni dirumdayim cunki.ilk gebeliginde belirtin oldu mu cnm

Adete kadar hiç belirtim olmadı canım. Adet sonrasında da 5. haftadan sonra göğüs ağrım ve sık idrara çıkma oldu. Mide bulantım felan hiç olmadı. Sonrasında da kürtaj oldum zaten.

Güncel Listemiz ve İki Hamiş Haberimiz.

[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD]Üye Adı[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Beklenmeyen Adet Tarihi[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zbtzbt[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]28 Ağustos[/TD]
[TD]Hamiş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1 Eylül[/TD]
[TD]Hamiş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebrulimavi[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]4 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr[/TD]
[TD]Konya[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrssoydas[/TD]
[TD]Tekirdağ[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimcimesultan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaaaam[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]9 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masom1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]11 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlmmm[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sercem1[/TD]
[TD]Rusya[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karabiber89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lingen[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]14 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HICRAN4242[/TD]
[TD]Konya[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]16 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EsRa1982[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]17 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikcicek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[TD]Mersin[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]22 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taana[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]22 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su828[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sentimental[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]8 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

super bir liste herkes ardi ardina hamile diye yaziliyo sirayla hamileler gelsin bakalim ben ortalardayim insallah bende gelicem hamile olarak listenin tam gobegine simgeyle

super bir liste herkes ardi ardina hamile diye yaziliyo sirayla hamileler gelsin bakalim ben ortalardayim insallah bende gelicem hamile olarak listenin tam gobegine simgeyle

Sırada ebrulimavi ve ben varız ama ikimizinde umudu yok. Sırayı başkasına devredebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…