Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

günaydınlarrrrrrr güzel günler olsun inş

Canım ben bugün erken gebelik testi yaptım. 4 gün öncesinden sonuç veriyormuş. Ama negatifi gördüm. O yüzden sıramı devrediyorum canım.

Bende simdi yaptim canim onu ve sonuc negativ
Senin kac gunun vardi adete ben cuma veya ctesi olacam birde
Leke geliyor az az lda olsa iyice sinir oldum ins hamissindir canim benim

günaydın canım
dün aklımı çeldin sana dedim kendim yaptım :) gittim başka bir eczaneye erken gebelik testi dedim 15 tl ye 4 gün önceden %90 sonuç veren bi test verdi aldım. gittim eve yaptım malesef negatif çıktı. Acaba erkenmi yaptıkki yani benim sat ayın 9'uydu bu teste göre ne zaman yapmam doğru olurdu predictor early testin adı seninde bu markamıydı

Canım ilk hamileliğimden önce bu kadar kafama takmıyordum. Ama şimdi kürtaj olup bebeğimi kaybedince hemen yeri dolsun istiyorum. Acılarım dinsin istiyorum. Çok üzülüyorum çünkü.

anlamak zor değil benim için seni
yıllardır çok fazla hayal kırıklığı yaşadım ben
ama acele etmekte yersiz canım nasipte vardır nşallah
biraz zaman ver kendine ve eşine
daha çok olmamış evleneli çocuk olacak diye yıpratmayın evliliğinizi şimdiden
ben inanıyorum senin kısa zaman sonra hamiş olacağına
belkide bu benim dileğimdir bilemiyorum

minikcicek yaş 28 zonguldak

Adet olucam :-( oysa bu ay en iyi calistigimiz ay di. Bu ay olmuyorsa olmayacak heralde bi sorun var :-(

canım bu yanlış bir düşünce her gün beraber olsan bile olmayacağı varsa olmaz
ama ayda sadece 1 kez beraberlik olur bebek olacağı varsa o bikereden olur
yani düşüncen yanlış
benim kardeşim rahimden ameliyat olacaktı
evlenince ol dediler canım
o yüzden evlilikten sonra sadece 1 kez beraber olmuş eşiyle
yani ilk ve tek
adet olunca gel ameliyat edelim dedi doktor ama o olmadı adet çünkü 1 kerede hamile kaldı
doğumla beraber oldu ameliyatta düşün daha ne diyim sana

Haklisin cnm hepsinin farkindayim bilincindeyim ama bilmiyorum cok üzülüyorum ve takiyorum.boyle olmamasi gerek ama elimde değil yapamiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…