- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
günaydın canım nasılsın
moraller nasıl??????
Sabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792302
Sabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792302
slm canım kaç çıktı değerin acaba benimde prolaktinle sorunum var daMerhaba arkadaslar bnde aynı durumu yasıyorumbnm prolktın hormonun haddınden fazla yuksek cıktı hatta basıma fılm cektırdım hormon olması gerekenden buyuk cıktı 3 aydır ılac kullanıyorum ve 3 ay daha kullanmaya devam edecem, doktorum 6aylık tedavı surecı verdı ama belkı ılacı ıcerkn hamıle kalabılırsın dedı bnde bunun umuduyla her ay heveslenıyorum ama malesefkı bugun hayal kırıklıgına ugradım ( ve bu adetım bıttınce korunmk zorundayım cunku bu ay fılm cektırecem kafama yanı ekım ayına kaldı ve zamn nasıl gececek dıye dusunuyorum ((
ben dun sana ne dedim arkadas sirada durmalisin dedim dimiSabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792302
ben dun sana ne dedim arkadas sirada durmalisin dedim dimio erken gebelik testlerine inanmiyorum dedim dimi bak gor noldu ben dedigim mi oldu? ayyyyyyyyyy ben 6 ci hisslerime hayranim beeee
2 gun gecsin kan testi yaptir ve siraya gec
Eki Görüntüle 792302
Eki Görüntüle 792302
Kim topik açtıysa o ay hamile kaldı.İnşallah bu topikte sana ve diğer arkadaşlara uğur getirir.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Vallaha da öyle oldu bende mi açsam bi tane :)
slm canım kaç çıktı değerin acaba benimde prolaktinle sorunum var da
Canım bnde degerler cok asırı yuksek bn yurtdısındayım burdakı degerler Turkıyeyle aynımı bılmıyorum (68.68 - 617.3) arası olmalıyken bnde 1728.22 cıktı( 3 aydır ılac kullanıyorum haftaya kan testı ve fılm cektırecem kafama ınsallh dusmustur, umarım sende cok degıldır !!
ben acmisdim ama listem felan yokdu hemde anneler icindi ama hamile olmayanlar icin qaliba bende acacagimVallaha da öyle oldu bende mi açsam bi tane :)
bence guzel ruya canim ilk denemenizmi? insallah sende o liste siramizda bende hamile simgeesiyle yaziliriz sirayla tabiki ama benim de bat 11-12 eylul gibilerinden insallah bebegimiz gelir 9-10 gun var ama cok sabirsizlaniyorumkızlar bu ay bizde çok çalıştık valla umudum var bu aydan olmazsada kısmet yapcak bişey yok tabi annemle az önce telefonla konuştuk rüyasında ona hamileyim ben demişim inşallah gerçek olurrr :) Allahım isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah...
canim sen ne ilaci kullaniyorsun acaba? dostineks adli bir ilac var prolatini cok iyi salar kullananlar cok memnun acaba onnan mi kulaniyorsun kullanmiyorsan bence dostinekse basla derim Allah yar ve yardimcin olsunslm canım kaç çıktı değerin acaba benimde prolaktinle sorunum var da
Canım bnde degerler cok asırı yuksek bn yurtdısındayım burdakı degerler Turkıyeyle aynımı bılmıyorum (68.68 - 617.3) arası olmalıyken bnde 1728.22 cıktı( 3 aydır ılac kullanıyorum haftaya kan testı ve fılm cektırecem kafama ınsallh dusmustur, umarım sende cok degıldır !!
canım çok geçmiş olsun inşallah filmin temiz çıkar ya benim o kadar yüksek değil ama bende 2 aydır kullanıyorum ilaçslm canım kaç çıktı değerin acaba benimde prolaktinle sorunum var da
ben acmisdim ama listem felan yokdu hemde anneler icindi ama hamile olmayanlar icin qaliba bende acacagim
bence guzel ruya canim ilk denemenizmi? insallah sende o liste siramizda bende hamile simgeesiyle yaziliriz sirayla tabiki ama benim de bat 11-12 eylul gibilerinden insallah bebegimiz gelir 9-10 gun var ama cok sabirsizlaniyorum
canım bem de ilk ay dostinex kullandım 3 ay sorun yoktu geçen ay gttim parlodel kullandım kullandıktan sonra 53 ten 1 e kadar düştü şimdi adetimin 3. günü yine baktırdım 40 çıktı dr yine dostinex verdi şimdi onu kullanıyorum ve korunun dedicanim sen ne ilaci kullaniyorsun acaba? dostineks adli bir ilac var prolatini cok iyi salar kullananlar cok memnun acaba onnan mi kulaniyorsun kullanmiyorsan bence dostinekse basla derim Allah yar ve yardimcin olsun
canim sen ne ilaci kullaniyorsun acaba? dostineks adli bir ilac var prolatini cok iyi salar kullananlar cok memnun acaba onnan mi kulaniyorsun kullanmiyorsan bence dostinekse basla derim Allah yar ve yardimcin olsun
canimmmmm testlere gore bebbis var kizzzzzSabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792302
ilk deneme değil bu 4.denememiz batıma 1 hafta var bakalım canım ya dün test yaptım erkenden sabredemedim :) tabiki negatif çıktı zaten öylesine yaptım sırf meraktan ama zaman yaklaştıkça test yapmak daha zor oluyo korkudan titriyorum resmen hayırlısı hepimiz için senin kaçıncı denemen?
Eki Görüntüle 792302
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?