Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

Sabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?

Cnm ikinci çizgi var görüyorum

evet canım silik çizgi var :) İnş. Rabbim sağlıkla hayırla versin kan testi yaptır istersen hadi İnş. yüzün gülsün

slm canım kaç çıktı değerin acaba benimde prolaktinle sorunum var da

ben dun sana ne dedim arkadas sirada durmalisin dedim dimi o erken gebelik testlerine inanmiyorum dedim dimi bak gor noldu ben dedigim mi oldu? ayyyyyyyyyy ben 6 ci hisslerime hayranim beeee
2 gun gecsin kan testi yaptir ve siraya gec

ben dun sana ne dedim arkadas sirada durmalisin dedim dimi o erken gebelik testlerine inanmiyorum dedim dimi bak gor noldu ben dedigim mi oldu? ayyyyyyyyyy ben 6 ci hisslerime hayranim beeee
2 gun gecsin kan testi yaptir ve siraya gec

hayırlı olsun canım beni de sıraya sokar mısın :) bat 12 eylül

ayy vala yakından görnüyor inşallah canım ya allah gönlüne göre versin

kan testi :)

tebrikler canım

Vallaha da öyle oldu bende mi açsam bi tane :)

kızlar bu ay bizde çok çalıştık valla umudum var bu aydan olmazsada kısmet yapcak bişey yok tabi annemle az önce telefonla konuştuk rüyasında ona hamileyim ben demişim inşallah gerçek olurrr :) Allahım isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah...

Vallaha da öyle oldu bende mi açsam bi tane :)
ben acmisdim ama listem felan yokdu hemde anneler icindi ama hamile olmayanlar icin qaliba bende acacagim
bence guzel ruya canim ilk denemenizmi? insallah sende o liste siramizda bende hamile simgeesiyle yaziliriz sirayla tabiki ama benim de bat 11-12 eylul gibilerinden insallah bebegimiz gelir 9-10 gun var ama cok sabirsizlaniyorum

canim sen ne ilaci kullaniyorsun acaba? dostineks adli bir ilac var prolatini cok iyi salar kullananlar cok memnun acaba onnan mi kulaniyorsun kullanmiyorsan bence dostinekse basla derim Allah yar ve yardimcin olsun

Doktorum banada dostınex verdı evet tek ılacıda buymus, etkılı bır ılacmış bn 3 ayda mahfıoldum zaten .Tesekkur ederım yınede yazdıgın için :))

canım bem de ilk ay dostinex kullandım 3 ay sorun yoktu geçen ay gttim parlodel kullandım kullandıktan sonra 53 ten 1 e kadar düştü şimdi adetimin 3. günü yine baktırdım 40 çıktı dr yine dostinex verdi şimdi onu kullanıyorum ve korunun dedi[/QUOTE]

Malesef ındımı gene yukselebılıyor sureklı kontrol etmk zorunda kalcaz ınıs cıkıslarını . Dogrusu bn adette yaptırmadım testı doktorum bole bısey solemedı ama ılk kan testınde yarım ılac alıyordum 3 aylık devı surecı vardı fılmden sonra altı aya cıktı ayrıca korunda demedı bana sayet hamıle kalırsan ılacını degıstırecem dedı

canimmmmm testlere gore bebbis var kizzzzz
hadi hemen kan testi yaptir ve hepimizi meraktan kurtar hem daha senin bata iki gün var silik cikmasi cok normal
ama kan testi kesin sonuc hadi çabuk

bence guzel ruya canim ilk denemenizmi? insallah sende o liste siramizda bende hamile simgeesiyle yaziliriz sirayla tabiki ama benim de bat 11-12 eylul gibilerinden insallah bebegimiz gelir 9-10 gun var ama cok sabirsizlaniyorum

gözlerime inanamıyorum ama bi yandanda görüyorum
hemen koş kan testimi yaptırcan ne yapcan koş meraktan ölürüm ben ya
çok heycanlandım kız duygulandım birde
inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…