Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

evime geldim (anemdeydim )temizlik yaptım yoruldum yatacağım sabhata kız kardeşim dondrulmuşlarla transferi var onun yanında gideceğim gelemeye bilirim akşama kadar

Valla bugün moral olarak çökmüş durumdayım canım geçen sene 45 kişiydik o bile çoktu şimdiki sınıf mevcudum bugün itibariyle 60 ağladım sinirimden....Yapacak bişey yok bebeğim olsa düşerdi zaten o strese Allah biliyor da vermiyor Kasım da falan olsa biraz yüküm azalsa keşke...Ayrıca eşim özel sektörde idi işinde problem çıktı dün akşam netleşti işinden ayrılacak sıkıntılı bir sürece giriyoruz yani Bebek olsaydı herşey iyice karışacaktı kısmet...

nedir bu ya canım bir sınıfta 60 çocuk
nasıl eğitim alacak bu çocuklar canım ayrıyetten öğretmenlerin canına yazık valla
ama sıkma canını canım ya şükür senin bari işin var
eşin içinde belki bu hayırlıdır canım inşallah başka iş bulur sıkma canını
hem bebek olsa Allah onun nasibini ayrı verir sen üzülme

Sağol canım inşallah...

hoşgeldin canım benim
canım kardeşinindemi bebeği olmadı senin

evet canım kardeşimle ben 2 hafta ara ile evlendikmalesef ama benzer şeyler yaşıyoruz onlar sebepsiz infertilite:26::26: 3 aşılama 2 tüp bebk denedi 1 tanesi tüp bebekten 5 tane düşüğü var şimdi donmuş bebeklerini deniyor yarında tarnsferi var kısmetse yanında olamaı istedi bende gidip kardeşimle yeğenlerimi alıp geleceğim ve dua edeceğimbizimle kalasınlar beni yeniden teyze yapsınlar diyeEki Görüntüle 792824

aaaaaaaaa şahane bir haber :)

hımmm anladım canım zor ne diyim ya
benim kardeşlerimin çocukları var şükürki
3 tane yiğenim var canım
inşallah teyze olmak sanada nasip olur
çok seviyorum ben onları çünkü canım kuzularım
eminim sende çok seversin yiğenlerini

3 kız kardeşimden 5 tane yeğenim var çok şekerler melekler en büyüğü 18 yaşında ne küçüğü 3 aylık 4 tanede erkek kardeşimden var yeğenim yani hem hala hem teyzeyim çok şükür ama bir bu kız kardeşimden teyze olamadım bir de anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…