- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
Insallah cnm her isteyen anne olur.insallah rabbim tüm isteyenlere tattirir bu duyguyu.
sağol canım iyim çok şükür
tsk ederim canım benim hosbulduk
Kızlar kan testi yaptırdım. 23 Günde bir adet olduğum için daha 3. haftamdayım. O yüzden değerim. 14,75 Çıktı düşük. Ama yükselir inşAllah. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Eki Görüntüle 792776
Kızlar kan testi yaptırdım. 23 Günde bir adet olduğum için daha 3. haftamdayım. O yüzden değerim. 14,75 Çıktı düşük. Ama yükselir inşAllah. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Eki Görüntüle 792776
canim prolaktini yuksek olan kadinlar yiyicegede dikkat etmeli mesela xurma qazoz sulari dere otu gibi seyler yimemeli ki artmasin tekraren birde bazi seylerde var bitdikler ben turkcesini bilmiyorum ama dikkat edilmesi gereken yiyicekler var yani aklinda bulunsunben acmisdim ama listem felan yokdu hemde anneler icindi ama hamile olmayanlar icin qaliba bende acacagim
bence guzel ruya canim ilk denemenizmi? insallah sende o liste siramizda bende hamile simgeesiyle yaziliriz sirayla tabiki ama benim de bat 11-12 eylul gibilerinden insallah bebegimiz gelir 9-10 gun var ama cok sabirsizlaniyorum
canım bem de ilk ay dostinex kullandım 3 ay sorun yoktu geçen ay gttim parlodel kullandım kullandıktan sonra 53 ten 1 e kadar düştü şimdi adetimin 3. günü yine baktırdım 40 çıktı dr yine dostinex verdi şimdi onu kullanıyorum ve korunun dedi
ay canim insallah degerin yukselir cok sevindimmmmmmmKızlar kan testi yaptırdım. 23 Günde bir adet olduğum için daha 3. haftamdayım. O yüzden değerim. 14,75 Çıktı düşük. Ama yükselir inşAllah. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Eki Görüntüle 792776
ayy bende topik sahibimizin msjlarını görünce elim ayağım titredi
hamiş sanırım ya
evime geldim (anemdeydim )temizlik yaptım yoruldum yatacağım sabhata kız kardeşim dondrulmuşlarla transferi var onun yanında gideceğim gelemeye bilirim akşama kadar
canım iş yeme içmekle olsa keşke bende veririm
çok yiyen içen birisi değilim aslında ama kan hapı bende çok kilo yaptı
bizzat doktorumda onyladı ilaçtan olduğunu
spora gelnce yürüyüş yapıyorum ben canım ancak
zaten bu ara çok yoğunum canım yeni taşındım
evet bu sene sınıflar çok kalabalık olacak diye duydum canım ablamın sınıfıda 60 kişiymiş ve dahada artış olabilirmiş
çok kalabalık canım ya sence verimli oluyormu bu kalabalıkta
Valla bugün moral olarak çökmüş durumdayım canım geçen sene 45 kişiydik o bile çoktu şimdiki sınıf mevcudum bugün itibariyle 60 ağladım sinirimden....Yapacak bişey yok bebeğim olsa düşerdi zaten o strese Allah biliyor da vermiyor Kasım da falan olsa biraz yüküm azalsa keşke...Ayrıca eşim özel sektörde idi işinde problem çıktı dün akşam netleşti işinden ayrılacak sıkıntılı bir sürece giriyoruz yaniBebek olsaydı herşey iyice karışacaktı kısmet...
nedir bu ya canım bir sınıfta 60 çocuk
nasıl eğitim alacak bu çocuklar canım ayrıyetten öğretmenlerin canına yazık valla
ama sıkma canını canım ya şükür senin bari işin var
eşin içinde belki bu hayırlıdır canım inşallah başka iş bulur sıkma canını
hem bebek olsa Allah onun nasibini ayrı verir sen üzülme
hoşgeldin canım benim
canım kardeşinindemi bebeği olmadı senin
teşkkür ederim canım iiyim cok sükür siz nasılsınıznasılsın canım anlat biraz kendinden bahset kaynaşalım
Sabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792302
evet canımkardeşimle ben 2 hafta ara ile evlendik malesef ama benzer şeyler yaşıyoruz onlar sebepsiz infertilite:26::26: 3 aşılama 2 tüp bebk denedi 1 tanesi tüp bebekten 5 tane düşüğü var şimdi donmuş bebeklerini deniyor yarında tarnsferi var kısmetse yanında olamaı istedi bende gidip kardeşimle yeğenlerimi alıp geleceğim ve dua edeceğimbizimle kalasınlar beni yeniden teyze yapsınlar diyeEki Görüntüle 792824
hımmm anladım canım zor ne diyim ya
benim kardeşlerimin çocukları var şükürki
3 tane yiğenim var canım
inşallah teyze olmak sanada nasip olur
çok seviyorum ben onları çünkü canım kuzularım
eminim sende çok seversin yiğenlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?