- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
3 kız kardeşimden 5 tane yeğenimvar çok şekerler melekler en büyüğü 18 yaşında ne küçüğü 3 aylık 4 tanede erkek kardeşimden var yeğenim yani hem hala hem teyzeyim çok şükür ama bir bu kız kardeşimden teyze olamadım bir de anne
yaş 28 il konya (yazmamışışm daaa)
Slm arrrr yanlış anlamadıysam hamile kalamama sıkıntın var. Benim 2 arkadaşım ve sonra şimdi bir arkadaşım mustafa mı mehmet mi tam bilemiyorum ama soyismi ulusoy o dr un tedavsiyle gebe kaldılar belki bi yardımı olur diye yazdım
Kızlar kan testi yaptırdım. 23 Günde bir adet olduğum için daha 3. haftamdayım. O yüzden değerim. 14,75 Çıktı düşük. Ama yükselir inşAllah. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Eki Görüntüle 792776
Cnm ikinci çizgi var görüyorum
evet canım silik çizgi var :) İnş. Rabbim sağlıkla hayırla versin kan testi yaptır istersen hadi İnş. yüzün gülsün
ben dun sana ne dedim arkadas sirada durmalisin dedim dimio erken gebelik testlerine inanmiyorum dedim dimi bak gor noldu ben dedigim mi oldu? ayyyyyyyyyy ben 6 ci hisslerime hayranim beeee
2 gun gecsin kan testi yaptir ve siraya gec
ayy vala yakından görnüyor inşallah canım ya allah gönlüne göre versin
kan testi :)
tebrikler canım
canimmmmm testlere gore bebbis var kizzzzz
hadi hemen kan testi yaptir ve hepimizi meraktan kurtar hem daha senin bata iki gün var silik cikmasi cok normal
ama kan testi kesin sonuc hadi çabuk
gözlerime inanamıyorum ama bi yandanda görüyorum
hemen koş kan testimi yaptırcan ne yapcan koş meraktan ölürüm ben ya
çok heycanlandım kız duygulandım birde
inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım ya
canım Allahımın izniyle sen hamilesin ya çok sevindim inanki
dur azcık oynayım
gözün aydın canımmmmyükselir inşşş kuzum hiç endişelenme
ay canim insallah degerin yukselir cok sevindimmmmmmm
aaaaaaaaa şahane bir haber :)
Cnm bnm allah sana nasıp etsın bu bebegı ınsallh degerler yukselır ve hersey yoluna gırer, guzel hamıleleık yasarsın inşllh :))) darısı bızlere :)).
Ama kafama takılan bırsey var bnm ben ılk ıstedıgım ay gecıkmem olunca test aldırdım eşime ve yaptım ıkıncı cızgı suan senın yaptıgından daha cok belirginleşmişti ama sonra adet oldum ! Bn dahada belırgın olması gerekıyor sanıyordum ! Ben acemıyım heralde :))
selam kızlar benide yanınıza alın gecen ay satım 9 du bu ay ya 7 si ya 9
hayırlı olsun canım beni de sıraya sokar mısın :) bat 12 eylül
Benide ekleyebilirsin sat:08/08 bu ayda gelmesini nekaar istesemde 6/9 gelcek gibi 5aydir deniyoruz daha tık yok
hımm anladım canım Allahım o kardeşinede sanada versin inşallah
canım sıkılıyo kızlar adet tarihim yaklaştıkça (6 gün var) ya yine olmazsa diye düşünmeye başlıyorum Allahım sen bilirsin en hayırlısını nasip et inşallah hamileyimdirrrriyi günler hepimize güzel bi gün olsun inşallah..
Canlarımmm hepinize çok çok Teşekkür ederim. Listemiz sırayla gidiyor çok şükür. Hergün yeni bir hamiş haberi alıyoruz. Aynen böyle devam eder inşAllah. Ve burdaki listeye hepinizin hamiş haberini yazmak bana nasip olur.
Bugün çok garip duygular içindeyim. Hem çok mutluyum, hem de çok korkuyorum. Daha önce bir kayıp yaşadığım için bu korku hep içimde olacak sanırım. Sevincimi tam yaşayamıyorum şuan. Geçen sefer 8. haftamda bebeğimi kaybettiğim için bu sefer 9. haftaya ulaşıp bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenene kadar da sevinemicem sanırım. Tabiki sonrasında yine tehlikeler olabilir ama şuanda benim için 8. haftayı geçmesi ilk tehlikeyi atlattık demek olacak. İşte o zaman benim bayramım olacak.
Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşAllah. Hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Dualarınızda beni unutmayın... Dualarımdasınız...
canım sakın üzülme bu sefer inşallah bebeğini hayırla kucağına alacaksın
tüm dualarınada yürekten amin
Canlarımmm hepinize çok çok Teşekkür ederim. Listemiz sırayla gidiyor çok şükür. Hergün yeni bir hamiş haberi alıyoruz. Aynen böyle devam eder inşAllah. Ve burdaki listeye hepinizin hamiş haberini yazmak bana nasip olur.
Bugün çok garip duygular içindeyim. Hem çok mutluyum, hem de çok korkuyorum. Daha önce bir kayıp yaşadığım için bu korku hep içimde olacak sanırım. Sevincimi tam yaşayamıyorum şuan. Geçen sefer 8. haftamda bebeğimi kaybettiğim için bu sefer 9. haftaya ulaşıp bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenene kadar da sevinemicem sanırım. Tabiki sonrasında yine tehlikeler olabilir ama şuanda benim için 8. haftayı geçmesi ilk tehlikeyi atlattık demek olacak. İşte o zaman benim bayramım olacak.
Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşAllah. Hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Duaların için Amin Canım. Ama korkma Allah korktuğuna uğratmasın Korusun en ufak zarardan ziyandan İnş. herşey gönlünce dilediğince kusursuz olur.Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı, aklı bütün evlatlar nasip etsin İnş.
aaaa canımm maşallah çok mutlu oldum hiç korkama ALLAHIN izniyle hiç bişey olmaz
darısı bize inşallah canım benim dualarını eksik etme
Kızlar herkese merhaba.
Ben mayıs ayında 8 haftalıkken kalp durması sebebi ile bebeğimi kaybettim
Satım 3 Ağustos. Dün gündüz test yaptım ve negatif çıktı. Bugün hala kırmızılarım gelmedi fakat karnımda feci bir şekilde şişkinlik var. Patlayacak gibi hissediyorum kendimi.
Yalnız başıma bebişimi beklemek istemedim :) İnş.hep beraber yavrucuklarımıza kavuşuruz. Allah'a emanet olun.
Kızlar herkese merhaba.
Ben mayıs ayında 8 haftalıkken kalp durması sebebi ile bebeğimi kaybettim
Satım 3 Ağustos. Dün gündüz test yaptım ve negatif çıktı. Bugün hala kırmızılarım gelmedi fakat karnımda feci bir şekilde şişkinlik var. Patlayacak gibi hissediyorum kendimi.
Yalnız başıma bebişimi beklemek istemedim :) İnş.hep beraber yavrucuklarımıza kavuşuruz. Allah'a emanet olun.
beni de eklermisin inci iiiiiiii
bat 25 eylül. kmaraş yaş da 29 oldu
inşallah topiğin bizede hayırlı gelir bizde hamiş kalırız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?