Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

hımm anladım canım Allahım o kardeşinede sanada versin inşallah

canım gittim ben o dr a mustafa ulusoy,çok memnun kalmadım devam etmedimteşkr ederim tavsiyen içinsen konyadamısın

Cnm bnm allah sana nasıp etsın bu bebegı ınsallh degerler yukselır ve hersey yoluna gırer, guzel hamıleleık yasarsın inşllh :))) darısı bızlere :)).
Ama kafama takılan bırsey var bnm ben ılk ıstedıgım ay gecıkmem olunca test aldırdım eşime ve yaptım ıkıncı cızgı suan senın yaptıgından daha cok belirginleşmişti ama sonra adet oldum ! Bn dahada belırgın olması gerekıyor sanıyordum ! Ben acemıyım heralde :))

Canlarımmm hepinize çok çok Teşekkür ederim. Listemiz sırayla gidiyor çok şükür. Hergün yeni bir hamiş haberi alıyoruz. Aynen böyle devam eder inşAllah. Ve burdaki listeye hepinizin hamiş haberini yazmak bana nasip olur.

Bugün çok garip duygular içindeyim. Hem çok mutluyum, hem de çok korkuyorum. Daha önce bir kayıp yaşadığım için bu korku hep içimde olacak sanırım. Sevincimi tam yaşayamıyorum şuan. Geçen sefer 8. haftamda bebeğimi kaybettiğim için bu sefer 9. haftaya ulaşıp bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenene kadar da sevinemicem sanırım. Tabiki sonrasında yine tehlikeler olabilir ama şuanda benim için 8. haftayı geçmesi ilk tehlikeyi atlattık demek olacak. İşte o zaman benim bayramım olacak.

Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşAllah. Hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Dualarınızda beni unutmayın... Dualarımdasınız...

Cnm ikinci çizgi var görüyorum

evet canım silik çizgi var :) İnş. Rabbim sağlıkla hayırla versin kan testi yaptır istersen hadi İnş. yüzün gülsün

ben dun sana ne dedim arkadas sirada durmalisin dedim dimi o erken gebelik testlerine inanmiyorum dedim dimi bak gor noldu ben dedigim mi oldu? ayyyyyyyyyy ben 6 ci hisslerime hayranim beeee
2 gun gecsin kan testi yaptir ve siraya gec

ayy vala yakından görnüyor inşallah canım ya allah gönlüne göre versin

kan testi :)

tebrikler canım

canimmmmm testlere gore bebbis var kizzzzz
hadi hemen kan testi yaptir ve hepimizi meraktan kurtar hem daha senin bata iki gün var silik cikmasi cok normal
ama kan testi kesin sonuc hadi çabuk

canım Allahımın izniyle sen hamilesin ya çok sevindim inanki
dur azcık oynayım

gözün aydın canımmmm yükselir inşşş kuzum hiç endişelenme

canım sıkılıyo kızlar adet tarihim yaklaştıkça (6 gün var) ya yine olmazsa diye düşünmeye başlıyorum Allahım sen bilirsin en hayırlısını nasip et inşallah hamileyimdirrrr iyi günler hepimize güzel bi gün olsun inşallah..

canım böyle dakika dakika beklersen çok yıpranırsın
rahat olmaya çalış
hakkında hayırlı olanı iste

Son düzenleme:
Allah'ım bu ay inşallah bende görürüm o çift çizgiyi :)

bakalım bu akşam da çalışmamız var

silikleşene kadar devam :44:

Allah'ım hayırlısını sağlıklısını nasip eder inşallah hepimize

Kızlar herkese merhaba.

Ben mayıs ayında 8 haftalıkken kalp durması sebebi ile bebeğimi kaybettim

Satım 3 Ağustos. Dün gündüz test yaptım ve negatif çıktı. Bugün hala kırmızılarım gelmedi fakat karnımda feci bir şekilde şişkinlik var. Patlayacak gibi hissediyorum kendimi.

Yalnız başıma bebişimi beklemek istemedim :) İnş.hep beraber yavrucuklarımıza kavuşuruz. Allah'a emanet olun.

hoşgeldin aramıza canım inşallah gelmez adetin
inciiye söyleriz ekler senide listeye
hadi hayırlısı

beni de eklermisin inci iiiiiiii
bat 25 eylül. kmaraş yaş da 29 oldu
inşallah topiğin bizede hayırlı gelir bizde hamiş kalırız :)))

Canım hoşgeldin. Benimde 31 mayısta bebeğimin kalp atışları durdu 8. haftamda kürtaj oldum. Şuan yeniden hamileyim inşAllah. Rabbim sanada nasip etsin.

beni de eklermisin inci iiiiiiii
bat 25 eylül. kmaraş yaş da 29 oldu
inşallah topiğin bizede hayırlı gelir bizde hamiş kalırız :)))

Hoşgeldin Canım ekledim ismini listeye.

Güncel Listemiz ve 3 Hamiş Haberimiz - Devamı gelsin inşAllah

[TABLE="class: grid, width: 700"][TR][TD]Üye Adı[/TD][TD]Şehir[/TD][TD]Yaş[/TD][TD]Beklenmeyen Adet Tarihi[/TD][TD]Sonuç[/TD][/TR]

[TR][TD]zbtzbt[/TD][TD]Ankara[/TD][TD]19[/TD][TD]28 Ağustos[/TD][TD]Hamiş [/TD][/TR]

[TR][TD]Heyecanli89[/TD][TD]Bursa[/TD][TD]24[/TD][TD]1 Eylül[/TD][TD]Hamiş [/TD][/TR]

[TR][TD]Bahar3432[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD]3 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]Ebrulimavi[/TD][TD]Bursa[/TD][TD]26[/TD][TD]4 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD][TD]İstanbul[/TD][TD]24[/TD][TD]5 Eylül[/TD][TD]Hamiş [/TD][/TR]

[TR][TD]arrrr[/TD][TD]Konya[/TD][TD]28[/TD][TD]5 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]mrssoydas[/TD][TD]Tekirdağ[/TD][TD]26[/TD][TD]5 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]qamse20[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD]6 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]cimcimesultan[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD]7 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]ESMERSIRINE[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD]7 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]elaaaam[/TD][TD]Ankara[/TD][TD]22[/TD][TD]9 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]masom1[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD]11 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]tatlmmm[/TD][TD]İstanbul[/TD][TD]23[/TD][TD]12 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]invoice[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD]12 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]sercem1[/TD][TD]Rusya[/TD][TD]24[/TD][TD]12 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]Karabiber89[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD]14 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]Lingen[/TD][TD]Almanya[/TD][TD]35[/TD][TD]14 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]HICRAN4242[/TD][TD]Konya[/TD][TD]23[/TD][TD]16 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]EsRa1982[/TD][TD]Ankara[/TD][TD]31[/TD][TD]17 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]minikcicek[/TD][TD]Zonguldak[/TD][TD]28[/TD][TD]20 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]yeteeeeer[/TD][TD]Mersin[/TD][TD]36[/TD][TD]22 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]taana[/TD][TD][/TD][TD]26[/TD][TD]22 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]su828[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD]25 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]nice33[/TD][TD]Kahramanmaraş[/TD][TD]29[/TD][TD]25 Eylül[/TD][TD][/TD][/TR]

[TR][TD]sentimental[/TD][TD]İstanbul[/TD][TD]28[/TD][TD]8 Ekim[/TD][TD][/TD][/TR]

[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…