- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
ben de geldimm beni de ekleyin beni de ekleyiiin :)
bat aşağı yukarı 5 eylül
ama ben dayanamayıp dün betaya baktırdım tabii doğal olarak 0,100 çıktı neyse kısmet artıkk, bizim de bebişlerimiz çabucak olur inşallahhh :)
merhabalar hayırlı olsun topicbende 2.bebeğini bekleynlerdenim,rabbim hepimizi güldürsün inş.:13:
Haklisin cnm hepsinin farkindayim bilincindeyim ama bilmiyorum cok üzülüyorum ve takiyorum.boyle olmamasi gerek ama elimde değil yapamiyorum yaa
Kızlarrrrr,
3-4-5 Eylülcüler. Ne alemdesiniz canlarrr. Testler yapıldımı. Güzel haberlerinizi bekliyoruzzz...
günaydın dostlaryeni gün yeniliklerle süprizlerle gelsin inşşş rabbim tüm kapıları açılsın yüzümüze
günaydın dostlaryeni gün yeniliklerle süprizlerle gelsin inşşş rabbim tüm kapıları açılsın yüzümüze
cidden bu hatunların sesi çıkmadı canım aralarında varmıki hamiş olan acep
günaydın kıslaaaaaaar nasılsınız ebrumavi den haber varmı bugun ayın 5i
amin canım amin ve günaydın
bu topic açanın hamiş kaldığı efsanesi gerçek oldu canım ya bu arada ne diyorsun u konuda açalımmı bizde 30-40 tane filan topic
Bende merak ediyorum. Bilerek alıntı yapıp yazdım ki. Girince görsünler cevap versinler diye ama henüz ses seda yok. İnşAllah güzel haberlerle gelirler.
Sanırım öyle oldu ya. Ama benim topicte başka bişey var. Sadece ben değilim yani. Peş peşe herkesin hamiş haberi geliyor. Topic uğurlu geldi herkese. Ne mutlu bana, bu güzel haberleri vermek bana nasip oluyor.
Sanırım öyle oldu ya. Ama benim topicte başka bişey var. Sadece ben değilim yani. Peş peşe herkesin hamiş haberi geliyor. Topic uğurlu geldi herkese. Ne mutlu bana, bu güzel haberleri vermek bana nasip oluyor.
canım birçok topıce yazdım şimdiye kadar ben ama hamiş olmak kısmet oladı tabiii
eğer bu ay olursam senin topicin uğurlu olduğu tescillenir tamamıyla
canım birçok topıce yazdım şimdiye kadar ben ama hamiş olmak kısmet oladı tabiii
eğer bu ay olursam senin topicin uğurlu olduğu tescillenir tamamıyla
darısı başımıza canım inşallah bizde seviniriz yaklaştıkça daha korkuyorum belirtiler farklıklar gösterir ama senin belirtin ne idi
inşallah olur canım
Topic açan hamile kalıyor dediniz çok şükür o tescillendi. Şimdi bi de bu topiğe giren hamile kalıyor olayı var, o da tescillenirse benim liste taşacak :))
süper olurrrrrrrrrrrrrrr aç topiği al hamişiamin canım amin ve günaydın
bu topic açanın hamiş kaldığı efsanesi gerçek oldu canım ya bu arada ne diyorsun u konuda açalımmı bizde 30-40 tane filan topic
günaydın canımmmmmmm. Amin inşallah.
canım işte o işin tescili bende
hamiş kalırsam olay tamamdır topicin ünü tüm net kullanıcılarına kadar yayılacak
en son 3000 kişi filan oluyormuş liste düşünsene
bebekten geçilmiyormuş topikte
süper olurrrrrrrrrrrrrrr aç topiği al hamişi
Olurmu olur. Forumda binlerce üye var ama 20-25 kişi var benim topiğimde. Herkes giriyormu hayır. Belkide Rabbim bebiş sahibi olacakları benim topiğime göndermiştir. Bana nasip olur güzel haberler.
Gazetelere çıkarım artık, flaş flaş flaş bir internet sitesinde açılan topiğe giren herkes hamile kalıyor. Topiğin sırrı uzmanlar tarafından araştırılmasına rağmen, henüz çözülemedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?