Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

Haberi daha yeni okuyorum. Belki okuyanınız vardır.

Ebru Gündeş te aynı benim gibi olmuş. Kontrol için doktora gittiğinde bebeğinin kalbinin durduğunu öğrenmiş. Daha önce sağlıklı bir bebeği vardı. Demekki bu sürekli devam eden bir süreç değil. Genetik bir rahatsızlıkta değil. Rabbim birdaha bu acıyı ne bana ne de başkasına yaşatmasın inşAllah.

bende diyorum erken belli olmuş acaba o kadr erken belli olurmu diyom ben gecen hafta yani adetime 12 gün kala kan testi verdim kadın doğumcuya gitmiştim negatif cıktı ama dr erken dedi

Erken adet olduğum için erken yumurtluyorum canım. adetimin 11. günü yumurtlama oldu. Üstünden 11 gün geçtikten sonra 22. günde test yaptım da çıktı. Aslında adet tarihinin önemi yok. Yumurtlamadan sonra geçen süre önemli. Bazısı 30 günde adet olur. 31 gün gelir hala adet olmamıştır ama test negatifi gösterir. Adetine 1 hafta kala yumurtlamıştır. Böyle olabiliyor.

Yetiissrsin valla sen )) o degilde kotam dolunca nasil gelcem onu düşünüyorum bu ay yetmeyecek bana :-(((

Face felan gibi değil, site kotayı çok yiyo. Ben sınırsız yaptırdım. 1 GB internet, 1 GB tan sonra ek fatura gelmiyo. Hızı yavaşlıyo. Şuan kotam bitti ama telden hala siteye girebiliyorum. Çok yavaş değil.

Benimde 1 gb cnm.sinirsiza gecemiyorum suan 1.5 yil sozlesme var akilli tel aldigim icin odemelerim bitmeden değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…