- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
Benimde 1 gb cnm.sinirsiza gecemiyorum suan 1.5 yil sozlesme var akilli tel aldigim icin odemelerim bitmeden değişmiyor.
Farklı bir şubeye sor canım. Eşimin paketini değiştirmek istediğimizde bizede yok sözleşmeniz var değiştiremezsiniz, yok ek ücret yansıtırız felan dediler. Sonra baka bi şubesine sorduk, yoo ek ücret yansıtmıyoruz değiştirelim dediler, değiştirdik.
Zaten çok saçma bi uygulama. Tamam başka operatöre geçmene izin vermesin ama aynı operatör içinde paket değişimi neden engelli anlamış değilim.
keşke herkes hamiş olsa
ekle tabi cnm
istanbul / yaş 26 ama adet tarihi şu an meçhul.. Çünkü 27 günlük gecikmedeyim her zaman olduğu gibi
canım şöyle ki... Ben 2 defa düşük yaşadım 1.5 sene içinde ve ikiside kendiliğinden düşük olarak gerçekleşti,kürtaj olmadım çok şükür...
evlendiğim andan beri gün sekmeyen adetlerim ilk düşükten beri gecikmeli olmaya hatta olmamaya başladı.. Evet bi yandanda pko illeti!!! 1 seneyi geçti böyle,hatta nerdeyse her ay söktürücüyle hastalanıyorum..
hatta olmadığını bile bilr bu sabah bir test daha yaptım 2.çizgi sönük olarak bile yok ortada4 temmuzda hastalanmam lazımdı..dün doktora gidecektim ama hastanede değilmiş,izinliymiş gidemedim..
ama bi yandanda diyorumki acaba hiç boşuna gitmesem mi?direk içeyim tarlusal..o da onu veriyo zaten ekstra bişey yapmıyo ki,alıştım artık..
benimde bugun 22 ci gunum 11 gun yumurtlamisdim ama 2 test yaptim biri cok ucuzdu biri cok pahali ucuzdu olanda silik gibi bir sey cikti sanki ama cok bakmak gerekki gorunsunErken adet olduğum için erken yumurtluyorum canım. adetimin 11. günü yumurtlama oldu. Üstünden 11 gün geçtikten sonra 22. günde test yaptım da çıktı. Aslında adet tarihinin önemi yok. Yumurtlamadan sonra geçen süre önemli. Bazısı 30 günde adet olur. 31 gün gelir hala adet olmamıştır ama test negatifi gösterir. Adetine 1 hafta kala yumurtlamıştır. Böyle olabiliyor.
benimde bugun 22 ci gunum 11 gun yumurtlamisdim ama 2 test yaptim biri cok ucuzdu biri cok pahali ucuzdu olanda silik gibi bir sey cikti sanki ama cok bakmak gerekki gorunsun
ama pahali olanda hic birsey cikmadi bu nedemek yani qaliba testler bozuk ikiside ya var gostermiyor yada yok bebek gosteriyo dimi
Kızlarrrrr,
3-4-5 Eylülcüler. Ne alemdesiniz canlarrr. Testler yapıldımı. Güzel haberlerinizi bekliyoruzzz...
canim benim 6 gunum var ama bazen cikiyor dedim ucuz olan kafami karistirdi silik gibi sanki bir sey var orda:44:kaç gün var regline bildiğim kadarıyla pahalılar 4 güne kadar sonuç veriyo sanırım sende erken yapmışsın 2 gün sonra dene bence tekrar inşallah hamilesindir canım bende sabah yaptım en iyi ihtimalle 4 gün kaldı reglime benim oynayabilir 2-3 gün belli olmaz ama benimde negatif çıktı 9-12 arası reglimi bekliyorum
eklesene kız benide listeye
Olurmu olur. Forumda binlerce üye var ama 20-25 kişi var benim topiğimde. Herkes giriyormu hayır. Belkide Rabbim bebiş sahibi olacakları benim topiğime göndermiştir. Bana nasip olur güzel haberler.
Gazetelere çıkarım artık, flaş flaş flaş bir internet sitesinde açılan topiğe giren herkes hamile kalıyor. Topiğin sırrı uzmanlar tarafından araştırılmasına rağmen, henüz çözülemedi :))
İnşllh cnm ole olur sende bızlere dua etmeyı unutma allahım topiğimdekılere(ayrıca ıstegen herkese) bebek nasıp eyle dıye. Yoksa Sonra sırrını uzmanlara acıklarız :)))
Ve de sızın yazdıklarınızı okunca mutlu oluyorum ama bn daha yumurtlama gunlerıme baktırmaya fırsat olmadı, ilk gidişimden mahkum oldum ılac ıcmeye kı yazmıstım baslarda pazar gunude bn fılm cektırmeye gıdecem hamılemısınız dıye soruyorlar belkı mantıksız bulursunuz benı ama adetım 3 gun once bıttı ama bız eşimle kanamam bıttıkten sonra yanı adetın 4.gununde bırlıkte olduk bıkacgun arka arkaya ayrıca korunmadık ama ilişkiden hemen sonra ayaklandım bn yanı dıyecegım şu ki hamılelık falan gercekleşmez dımı sizce ! gercı allahın takdırı bu olabılırde olmayabılırde ama film cektırmeye korkarak gıdecem
Sabah uyandım test yaptım. Negatif çıkınca bişey yok yarın kesin adet olurum dedim uyudum. Sonra uyandığımda teste baktım ikinci çizgi çıkmıştı. Dedimki 5 dk dan sonra çıkmıştır çizgi bu geçersizdir dedim yeniden test yaptım onda da çizgi hemen belirdi. Tabi çok silik ama ikinci çizgi var. Yani ben öyle görüyorum. Sizlerde görüyormusunuz ?
Eki Görüntüle 792302
Canım çok umutlu değil gibi ama Rabbimin takdiri belli de olmaz. Herkes adetin 14. günü yumurtlayacak diye bir kural yok. Kimisi çok erken yumurtluyor, kimisi geç yumurtluyor. İlişkiden sonra kalkma meselesine gelince, hiç yatmayıp hemen kalkan olmaz diyen çok hamişler gördük. Eğer bişey olduysa bile pazar gününe kadar belli olmaz ki zaten.
enemmmm yerim karnındakiniii bebişime kardeş geliyoo maşallahhh Allahım tamamına erdirsinn ablacımm nasıl sevindimmm anlatamammdarısı tüm isteyenlere inşallahhh öp göbüşünü yerimee
ayy inşallahh ablacımm öpüyorum siziiiiSağol canım benimm. Evet bebişine kardeş geliyor inşAllah.
üzülerek söylüyorum ki ben hamişlerin arasına giremedim
napalım bu ay biz kendimize değil senin gibi diğer hamişlere seviniriz sadece
İnşllh cnm ole olur sende bızlere dua etmeyı unutma allahım topiğimdekılere(ayrıca ıstegen herkese) bebek nasıp eyle dıye. Yoksa Sonra sırrını uzmanlara acıklarız :)))
Ve de sızın yazdıklarınızı okunca mutlu oluyorum ama bn daha yumurtlama gunlerıme baktırmaya fırsat olmadı, ilk gidişimden mahkum oldum ılac ıcmeye kı yazmıstım baslarda pazar gunude bn fılm cektırmeye gıdecem hamılemısınız dıye soruyorlar belkı mantıksız bulursunuz benı ama adetım 3 gun once bıttı ama bız eşimle kanamam bıttıkten sonra yanı adetın 4.gununde bırlıkte olduk bıkacgun arka arkaya ayrıca korunmadık ama ilişkiden hemen sonra ayaklandım bn yanı dıyecegım şu ki hamılelık falan gercekleşmez dımı sizce ! gercı allahın takdırı bu olabılırde olmayabılırde ama film cektırmeye korkarak gıdecem
Sağol canım benimm. Evet bebişine kardeş geliyor inşAllah.
canım bu kısmet işi Rabbim verecekse bu senin yumurtlamana filanda bakmaz
ama anlattığına göre ben pek zannetmiyorum canım ya
hemen ayağa kalkma olayına gelirsek canım bu olmayacak anlamına gelmez
eğer öyle olsa idi bu bir gebelikten korunma yöntemi olurdu
sen git doktoruna güzelce ne gerekiyorsa yaptır sonrada tevekkül et
inşallah tez zamanda anne olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?