Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

Benimde 1 gb cnm.sinirsiza gecemiyorum suan 1.5 yil sozlesme var akilli tel aldigim icin odemelerim bitmeden değişmiyor.

Farklı bir şubeye sor canım. Eşimin paketini değiştirmek istediğimizde bizede yok sözleşmeniz var değiştiremezsiniz, yok ek ücret yansıtırız felan dediler. Sonra baka bi şubesine sorduk, yoo ek ücret yansıtmıyoruz değiştirelim dediler, değiştirdik.

Zaten çok saçma bi uygulama. Tamam başka operatöre geçmene izin vermesin ama aynı operatör içinde paket değişimi neden engelli anlamış değilim.

Son düzenleme:

Valla anlamıyorum cnm ustelik faturam cok yuksek malesef.bi arastirmam gerek.cunki yetmiyor bu kota ee net olmadiktan sonrada bu tel ose yaramiyor.esimin beynine gireyim ben

kızlar ben yine hamile değilim sanırım test yaptım sabah ama yok negatif yani 4 gün kaldı reglime belki bir iki gün sarkabilir diye 12 eylül yazdırmıştım tabloya çünkü genelde 2-3 gün oynar benimkisi en iyi ihtimalle dokuzunda olucam ama yok çıkmadı hayırlısı çok sabırsızım galiba

ekle tabi cnm
istanbul / yaş 26 ama adet tarihi şu an meçhul.. Çünkü 27 günlük gecikmedeyim her zaman olduğu gibi

eklesene kız benide listeye

benimde bugun 22 ci gunum 11 gun yumurtlamisdim ama 2 test yaptim biri cok ucuzdu biri cok pahali ucuzdu olanda silik gibi bir sey cikti sanki ama cok bakmak gerekki gorunsun
ama pahali olanda hic birsey cikmadi bu nedemek yani qaliba testler bozuk ikiside ya var gostermiyor yada yok bebek gosteriyo dimi

kaç gün var regline bildiğim kadarıyla pahalılar 4 güne kadar sonuç veriyo sanırım sende erken yapmışsın 2 gün sonra dene bence tekrar inşallah hamilesindir canım bende sabah yaptım en iyi ihtimalle 4 gün kaldı reglime benim oynayabilir 2-3 gün belli olmaz ama benimde negatif çıktı 9-12 arası reglimi bekliyorum

canim benim 6 gunum var ama bazen cikiyor dedim ucuz olan kafami karistirdi silik gibi sanki bir sey var orda:44:

İnşllh cnm ole olur sende bızlere dua etmeyı unutma allahım topiğimdekılere(ayrıca ıstegen herkese) bebek nasıp eyle dıye. Yoksa Sonra sırrını uzmanlara acıklarız :)))
Ve de sızın yazdıklarınızı okunca mutlu oluyorum ama bn daha yumurtlama gunlerıme baktırmaya fırsat olmadı, ilk gidişimden mahkum oldum ılac ıcmeye kı yazmıstım baslarda pazar gunude bn fılm cektırmeye gıdecem hamılemısınız dıye soruyorlar belkı mantıksız bulursunuz benı ama adetım 3 gun once bıttı ama bız eşimle kanamam bıttıkten sonra yanı adetın 4.gununde bırlıkte olduk bıkacgun arka arkaya ayrıca korunmadık ama ilişkiden hemen sonra ayaklandım bn yanı dıyecegım şu ki hamılelık falan gercekleşmez dımı sizce ! gercı allahın takdırı bu olabılırde olmayabılırde ama film cektırmeye korkarak gıdecem

Canım çok umutlu değil gibi ama Rabbimin takdiri belli de olmaz. Herkes adetin 14. günü yumurtlayacak diye bir kural yok. Kimisi çok erken yumurtluyor, kimisi geç yumurtluyor. İlişkiden sonra kalkma meselesine gelince, hiç yatmayıp hemen kalkan olmaz diyen çok hamişler gördük. Eğer bişey olduysa bile pazar gününe kadar belli olmaz ki zaten.

enemmmm yerim karnındakiniii bebişime kardeş geliyoo maşallahhh Allahım tamamına erdirsinn ablacımm nasıl sevindimmm anlatamamm darısı tüm isteyenlere inşallahhh öp göbüşünü yerimee

Bnde ole dusunuyorum zaten, ınsallh bu ay hemn adet olurumda adetten snra hmn hamıle kalma calışmarına gırmk ıstıyorum bıranonce ayrıca doktorumada soluyecm kntrl altına alalım artık dıye cunku turkıyedekıler sabırsızlanıyor bebek haberıne

canım bu kısmet işi Rabbim verecekse bu senin yumurtlamana filanda bakmaz
ama anlattığına göre ben pek zannetmiyorum canım ya
hemen ayağa kalkma olayına gelirsek canım bu olmayacak anlamına gelmez
eğer öyle olsa idi bu bir gebelikten korunma yöntemi olurdu
sen git doktoruna güzelce ne gerekiyorsa yaptır sonrada tevekkül et
inşallah tez zamanda anne olursun

Aynen öyle canım. Uzanıp beklemek felan çokta etkilemiyor bence. Zaten spermler 2 dk içinde ulaşması gereken yere ulaşıyormuş. Sen kalktım diyene kadar onlar yerine ulaşıyorlar zaten. Tutacağı varsa, Rabbim verecekse olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…