Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

inci sen bir test filan daha yapcanmı canım ya
ya da doktora ne zaman gidecen yazmadın onları
bu arada eğer bebiş kız olursa bana benzemesi konusunda hemfikir olalım şimdiden

Yazayım canımm.

Doktorumu aradım dün konuştuk. Değerim biraz düşük dedim. O da erken öğrenmişsin normal dedi. Cumartesi tekrar kan ver ne kadar yükseldiğini gör. 1500 ü geçince kese görünüyor. 48 saatte 2 ye katlıyorya, ne zaman 1500 olur hesapla o gün randevu al gel dedi.

Cumartesi tekrar kan vericem. Kan sonucunu alınca yazarım buraya. Sonrasında da beklicez işte.

Salı günü test yaptırmıştım. Bugün 2 katına çıkmış olması lazım. Kan versem yükseldiğini görürdüm ama cumartesiyi beklicem. Biraz daha yükselsin ki daha mutlu olayım.

aynen canım bende dinlenip uzanıyorum aslında ama o bir tedbir
yoksa dediğin gibi olacaksa olur elbet

hımmm anladım canım iyi hadi bakalım bekliycem haberlerini
hayırlı haberler ver bize
o topiğimizin bebişi
tıpkı diğer yeni hamiş kalan arkadaşların bebişleri gibi
bu arada sana özelden birşey göndermiştim geldimi
bazen linkler gelmiyorda canım o yüzden sordum

Geldi canım sağolasın.

Amin allah hepımıze versın , Allah kımsenın kucagını bos bırakmassın. Zaten allahım buyuktur ne verecegını ne zamn verecegını o bilir ama bnm yazma sebebim fılme gececem ya ve yumurta tutarsa saglıksız buyurse korkusu hoş 5aydır tutmuyor kı ama kısmette ne yazılı bılemem..

Kesinlikle ole, su tek gecede hamıle kalanları merak edıyorum bız ozene bözene yapıyoruz dıkkat edıyoruz falanca fıstanca ama sonuc husran oyuzden takmamak lazım kı ıkı taraf ne kadar arzulu olursa ıhtımalde yuksek yanı gorev halınde yapmayalım. Ben artık düşünmemeye calışacam :))

kizlar bugun ultrasyona girdim adetime 6 gun var
rahim bos dediler yani hamile degilmiyim ya eger olsaydi bebegim orda gorukmesi gerekdi dimi

hersey normal cikti yumurtalik filan hatda dedilerki istersen adetinin 10 cu 12 gunleri gel yumurtlama takibi yapalim bakalim catliyormu diye
nolur bana cevap verin eger bebek vardisa hemilesin demeliydimi

canım çok haklısın endişelenmekte ama bunun bir zararı olsa doktorun söyler zaten sana
zamana bırak caım herşeyi
her ana hamilelik olayını düşünme
yoksa çok yıpranırsın tedavine bak sen

canım üzgünüm ama hamile olsan derlerdi sana
ama sen yidede zamanın gelince adet olmassan test yaparsın
zamanı gelince olacaktır sakın üzme kendini

canım çok haklısın endişelenmekte ama bunun bir zararı olsa doktorun söyler zaten sana
zamana bırak caım herşeyi
her ana hamilelik olayını düşünme
yoksa çok yıpranırsın tedavine bak sen

teşekkür ederim , galiba haklısın dunde soledım eşime dusunmeyecem dıye cunku gurbetlık ve hamıle kalabılırmıyım kaldım mı gıbı dusunceler helede evden dısarı cıkmıyorsan mahfedıyor ınsanı, zamana bırakacam bn ama sızı takıbe devam ınsallh sızden guzel haberler alırız :)))

kızlarr 1-2 damla kanamam oldu doktora gittim olabilir.,bol bol dinlen ve su iç dedi . çok korkuyorum ne olur dua edinnn

Sen dıkkat et canım lavabo ıhtıyacın dısında bole kalkmamaya calıs yanı dıkkat etmeye bak.Dualarımız senınle, bu bebiş inşllh kısmetin olur..
amin inşallah . iyiki varsınızz Rabbim razı olsun gönlünüzdekileri versin inşallahhh

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.

aminnnn hayırlı cumalar herkese...

sagol canim bende oyle dusundum yolda cok uzgundum gelirken nebiliyim kismet

farkettim yazdıklarından çok üzgün olduğunu canım anlamakta hiç zorlanmadım
ama hayır istediğin şeyde ve zamanda olmayabiliyor
bunu zamana anladım bende
her daim sana tavsiyem evlet da isterken hayırlı sağlıklı sıhhatli iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…