- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
teşekkür ederim , galiba haklısın dunde soledım eşime dusunmeyecem dıye cunku gurbetlık ve hamıle kalabılırmıyım kaldım mı gıbı dusunceler helede evden dısarı cıkmıyorsan mahfedıyor ınsanı, zamana bırakacam bn ama sızı takıbe devam ınsallh sızden guzel haberler alırız :)))
kızlarr 1-2 damla kanamam oldu doktora gittim olabilir.,bol bol dinlen ve su iç dedi . çok korkuyorum ne olur dua edinnn
Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.
kızlarr 1-2 damla kanamam oldu doktora gittim olabilir.,bol bol dinlen ve su iç dedi . çok korkuyorum ne olur dua edinnn
gunaydın kıslaar
Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. DUALRIMIZ KABUL Cuma günümüz mübarek olsun.
kizlar bugun ultrasyona girdim adetime 6 gun var
rahim bos dediler yani hamile degilmiyim ya eger olsaydi bebegim orda gorukmesi gerekdi dimi
hersey normal cikti yumurtalik filan hatda dedilerki istersen adetinin 10 cu 12 gunleri gel yumurtlama takibi yapalim bakalim catliyormu diye
nolur bana cevap verin eger bebek vardisa hemilesin demeliydimi
vermedi sadece bol bol dinlen su iç dedi. Allah razı olsun hepinizden ne olur dualarınızda bende aklınıza geleyimCanim doktor bu durumlarda progestan veriyor sana vermedi mi allahim korusun yavrunu canim
merhaba arkadaşlar artık öyle hissediyorum ki eşimle sadece bir görev gibi ilişkiye giriyorum cok üzülüyorum onun bunu yaşamasına hakkı yok bunasıl bir durum ya çok karışık karmaşık duygular içersindeyiz
ve kızlar bir gün o çift çizgiyi gördüğümde ne kadar sevineceğimi düşünüyorum inanıyorum buna bir gün bende anne olacağım Allahın izniyle :) sanki uzun yıllardır deniyomuşumda olmuyomuş gibi oldu ama işte ne bilim insan bi kaç denemede olmayınca panikliyomuş zamanında hemen olur sanmıştım insan psikolojisi işte :)
Allah razi olsun canim insallah dedigin gibidir peki sen ultrasyonla baktirdiginda kacinci gunundeydin?Canım benim kan değerim 210 olmuştu. Doktpr hem karından hem vajinal olarak ultrasonda baktı hiç bişey göremedi. Öyle hemen herşey görülmezki ultrasonda.
Canım bende hep öyle zanediyordum hatta esim hadi bu ay deneyelim mi dediginde ben cok erken deyip aglamistim basta cok kafaya takiyorsun ama sonra eskisi kadar olmuyor benim bu ay on altıncı denemem allahim inşallah o guzel duyguyu da bize yasatir inşallah diye dua ediyorum
canim aklimizdasin zaten birtanem sen doktoru ara istersen sana progestoron yazsin evli mutlu dogru soyluyor bu durumlarda yaziyorlar hep yinede dinlen bol bol su ic dualarimiz seninvermedi sadece bol bol dinlen su iç dedi. Allah razı olsun hepinizden ne olur dualarınızda bende aklınıza geleyim
Allah razi olsun canim insallah dedigin gibidir peki sen ultrasyonla baktirdiginda kacinci gunundeydin?
Allah razi olsun canim insallah dedigin gibidir peki sen ultrasyonla baktirdiginda kacinci gunundeydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?