Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

canım düşünmemek demek çaba göstermemek demek değil
sen yine yumurtlamana adetine dikkat et
ama diğer zaman seni meşkul edecek bişeyler bul kendne
her ana aklında olursa çok yıpranırsın

aminnnnn yürekten aminn canım
seninde cuma günün mübarek olsun

Yetercim yasadiklarin o kadar etkilediki beni her zaman artık dualarimdasin canim allahim su mubarek gunde dualarınızı kabul eylesin

merhaba arkadaşlar artık öyle hissediyorum ki eşimle sadece bir görev gibi ilişkiye giriyorum cok üzülüyorum onun bunu yaşamasına hakkı yok bunasıl bir durum ya çok karışık karmaşık duygular içersindeyiz

harika bi yazı..ne kadarda doğru..

Canım benim kan değerim 210 olmuştu. Doktpr hem karından hem vajinal olarak ultrasonda baktı hiç bişey göremedi. Öyle hemen herşey görülmezki ultrasonda.

evet çoğunluğumuz öyle değil mi zaten önce bebek için yapıyoruz artık herşeyi yani malesef ama aklımızda olduğu sürece de bu böyle olacak ve bekleşimiz ne kadar uzun olursa da o kadar yıpranacağız...mesela ben eskiden hiç aklımda bebek yoktu amannn hep olur nasıl olsa derdim arkadaşım bebegini düşürmüştü mesela aklımdan hiç çıkmıyo derdi bende aman ne takıyosun bi daha olur sıkma canını boşver derdim ama öyle değilmiş işte ne zaman karar verdim bebek yapmaya aynı şeyleri yaşamaya başladım malesef ki bazen diyorum ölüm yok ya ucunda nasip kısmet herşey Allah ım hemen olmayacaksa da sabır ver diyorum.

ve kızlar bir gün o çift çizgiyi gördüğümde ne kadar sevineceğimi düşünüyorum inanıyorum buna bir gün bende anne olacağım Allahın izniyle :) sanki uzun yıllardır deniyomuşumda olmuyomuş gibi oldu ama işte ne bilim insan bi kaç denemede olmayınca panikliyomuş zamanında hemen olur sanmıştım insan psikolojisi işte :)

Canım bende hep öyle zanediyordum hatta esim hadi bu ay deneyelim mi dediginde ben cok erken deyip aglamistim basta cok kafaya takiyorsun ama sonra eskisi kadar olmuyor benim bu ay on altıncı denemem allahim inşallah o guzel duyguyu da bize yasatir inşallah diye dua ediyorum

peki doktora gittin mi ben 2 ay sonra gidicem olmazsa eğer bi sıkıntı varsa ona göre hareket edelim diyorum eşime de geçen ay ben gittim kist yok temiz dedi doktor 2 ay sonra gidicem ve 1 yıldır deniyoruz olmuyo dicem valla banane :)

vermedi sadece bol bol dinlen su iç dedi. Allah razı olsun hepinizden ne olur dualarınızda bende aklınıza geleyim
canim aklimizdasin zaten birtanem sen doktoru ara istersen sana progestoron yazsin evli mutlu dogru soyluyor bu durumlarda yaziyorlar hep yinede dinlen bol bol su ic dualarimiz senin

Allah razi olsun canim insallah dedigin gibidir peki sen ultrasyonla baktirdiginda kacinci gunundeydin?

sercem 1 ben az önce farklı bir linkte okudum canım bayan hamileymiş ultrasonda bakmış doktor bişey görünmüyo ama rahim kalınlaşmış demiş kan tahlili istemiş 196 çıkmış canım belkide seninde yenidir olabilir yani bence adet gününü bekle derim sıkma canını yoksa da artık bi dahaki aya inşallah bende test yaptım evde negatif çıktı aklımdan sildim bu ayı da regli günü me 2-3 gün var takma test yap sende evde arada rahatlarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…