Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

evde testim var canim iki tane ayin 9 yaparim bakalim insallah cift cizgi cikar cikmazsada artik umudum baska zamana kalir hayirlisiyla
5 Haftalıktı canım. Yani adetimin üstünden 1 hafta geçmişti.
anladim canim o zaman erken dogru soyluyorsun

Bende de ayni durumdayim arkadaslar.cok uzuluyorum bu duruma.ödev gibi oldu ve surec uzadikca cinsel hayatimiz daha da tehlikeye giriyor.
Ne kadar aklimdan cikaricam desemde olmuyor.
Surec uzadikca daha cok aklima takiliyorr o soru hepp NEDEN ...diye
Benim bir yil oldu...maaleseff sonucc koca bir hiccc

Aynen canim. Umarim uzamaz bu sureciniz.
Cok yipratici gercekten her anlamda

Mubarek gunde dualarimiz kabul olur insallah
Ben hala kafaya takiyorum .yenemiyorum o duyguyu maaleseff

evet canım gidiyorum ama bizim burdaki dktrlar pek iyi değil yani pek sallamıyorlar sanki klomen verecek ama benim 2 aydır prolaktinim yüksek çıkınca o bir ay gel dedi bekliyom işte ilaç kullanıyom bu ay korunun dedi ben bundan önce 2 defa kimyasal geçirdim

canim aklimizdasin zaten birtanem sen doktoru ara istersen sana progestoron yazsin evli mutlu dogru soyluyor bu durumlarda yaziyorlar hep yinede dinlen bol bol su ic dualarimiz senin
İyiki varsınız siz yaa çok seviyorum hepinizi Rabbim hepinizden razı olsun Yüreğinizdekileri versin ve hakkınızda hayırlı eylesin

Cnm ınan cogumuz ole ama bana gorumcem sureklı soluyor gorev halınde yapmayın dıye ıkınızınde ısteklı olması tutma ıhtımalını yukseltırmiş ve bız nekadar dusundukce okadar cok gec gelecek oyuzden cıkaralım kafalardan, yapmamız gerekenlerı yapıp Allaha bırakalım ,verecegı zamanı bılır rabbim.

aynen bende senin gibiyim canım olur olur diye kafama hiç takmıyordum ama dediğin gibi denemelrin sonucu hep hüsran olunca paniklemeye başladım aslında bir sene gecmedikce normalmiş ama ne bileyim üzülüyorum ama bu ay bıraktım artık olursa olur takmıycam kafama öyle adet günü beklemiycem bakalım ne olack.

Canım benim yaşım 27, yaşadığım yer Ankara eklersen sevinirim :)
Bu arada topik açan hamile kalıyor tezini sen de ispatladın bir bende tutmadı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…