- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
yok canım idrar 7-9 arası adet tarihimdi
canım sen nerede yaşıyorsun öyle ya
Suan kuweytte yasıyorum cnm
yeteer
sen mersinin neraindesin canim bendim ailemde mersinde:-d
can sağlığı olsun güzelim hayırlısı hakkında
Bir lütuftur imtihan... O seni olgunlaştırmak için Allahın lutfettiği bir ikramdır. Bazen rahatlık, şenlik, bolluk kisvesiyle... Bazen de can sıkıntısı, zorluk, fakirlik kılığıyla geliverir . Kimi zaman dostlarla , Kimi zaman düşmanlarla imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle boğuşursun. Zannetme ki, imtihan olmak hep boğuşmaktır. Bazen çok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin.GÜNAYDIN ARKADAŞALAR
Daha erken kirmizilari gormedikce uzulmek yok herkes battan once ogrenecek diye bir sey yokki
saol canım hayırlısı olsun
saol canım hayırlısı olsun
Selam Canlarrrr...
Eşim işte olmadığı zamanlarda evde pek oturmuyoruz. Öyle olunca da telefondan girmek zorunda kalıyorum, çok hızlı cevap veremiyorum sizlere kusura bakmayın.
Az önce yeniden kan verdim, şimdi geldim eve. Sonucum 4 gibi çıkacak. Bakalım ne kadar yükselmiş değerim. Bir de idrar testimi de tekrarladım eskiye göre baya bir koyulaşma var.
Son Adet Tarihim 13 Ağustostu.
Bugün 26. günüm. 23 günlük adet döngüme göre 3 günlük bir gecikmem var.
Yumurtlama sonrası 15.günüm.
22. günde yapıtğım test : Eki Görüntüle 796774
23. günde yaptığım test : Eki Görüntüle 796773
Bugün yaptığım test : Eki Görüntüle 796775
canım hayırlı olsun çok sevindim yaaaa valla ne güzel bu testi böyle görmek bile hoş gliyor insanacanım benim adet senden nceymiş yani ben 8 ağu.bende 27 günde bir olurum bende 5.bekliyodum ama olmadım ne yapsam senden görünce heveslendim ama bi taraftanda asa çıkmaz diye cesaret demiyorum evde test var yapsammı çıkarmıki
yoksa senin yaptığın test erken gebelik testimi canım ya ben bu kadar erken çıkacağına inanamıyorum yarın sabah olmassam bende yapsammı
Canım önemli olan adet günü değil, yumurtlama günü. Bendne önce adet olursun ama bat a 1 hafta kala yumurtlarsın çıkmayadabilir. Yumurtlamadan sonra 11. günde gördüm ben çift çizgiyi. Senin kaç gün geçti yumurtlamanın üstünden canım.
canım ben ovü testi yapmıyorumki 2 ay yaptım bıraktım pek bişey anlamamıştım.bir ay 9.günümde çıktı 2.ay 14.günde anlayamadım yani.yani işte 27 güne bir adet olduğum için bu geçen 3.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?