Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

canım yapmaya korkuyorum yaaa yarın sabah ilk idrarlamı yapsam yokda beklesemmi biraz daha çoook nadir gecikme olur bende 3 -4 gün önceden gelirdi hep ama bilemiyorumki.ssen dr a gitmedinmi

Doktora gitmedim canım. Gitsemde şuan yapacağı bişey yok ki. Kan alıp geri gönderecek. Kandaki betahcg değeri 1500 üzerinde çıktığında kese görülebiliyor. Şuanda değerimin yükselmesini bekliyorum. Sonra gidicem.

canım yapmaya korkuyorum yaaa yarın sabah ilk idrarlamı yapsam yokda beklesemmi biraz daha çoook nadir gecikme olur bende 3 -4 gün önceden gelirdi hep ama bilemiyorumki.ssen dr a gitmedinmi

Canım ben ilk gebeliğimde akşam yapmıştım testi. 3 gün geçmiş adetin. Eğer varsa çok silikte olsa çıkar. Eğer gün içinde test yapacaksan öncesinde çok fazla sıvı almadan yapabiliyosun. 1-2 saat sıvı alma sonra yap testi. O zaman da sonuç veriyor.

hımm anladım canım ya uzakmış cidden
neden orası canım ya zor oluyordur sana

Canım eşim burda calışıyor,bnde eşimden ayrı kalmak istemediğim için onunla geldim buralara zor olanı etrafında tanıdık kımsen yok ayrıca yobaz ınsanlara sahıp oldugu ıcın tek cıkmıyorum ancak eşim cıkardıgında cıkabılıyorum

Kızlar merhaba, Ben ağustosun 14 ünde hcg ye baktırdım negatif çıktı. ayın 25 inde regl olacaktım 22 sinde oldum ve sadece 1 gün sürdü ondan sonraki 2 gün de sadece pembe akıntı oldu. acaba hamile miyim? çok uyku hali var. iştahım açıldı. kasıklarıma ara sıra sancı giriyor şişlik var ve sık idrara çıkıyorum. demin idrar testi aldım negatif çıktı. yardım edinn kızlarrr geçen sene 2 defa düşük yaşadımm biri mol gebelikti. doktor 1 sene beklememi söyledi. 1 sene geçti üstünden şimdi.

kan testi yaptır canım ya benim kasığım felaket agrıyo ha oldum ha olacam vala sen nasılsın

Eşim kiziyo ya test felan yaptirmiyo.aile hekimine gidicem ona da kaydimiz yok.bekliyorum ben hicbir belirtim de yok.kasiklarimda agri da yok belim hafif agriyo adet olcakmis gibi ama bbarizbaska birsey yok cnm.kasiklarima bastiriyorum agri varmi diye yok yok yok.sen yaptinmi test felan ?

yok kuzum dün idrar testi aldım yaptım negatif pzt olmasam kan testi yaparım belki ben her an adet olacakmış gbiyim kasıklarıma agrı giriyom wcye sürekli gidiyom kırmızılar gelecek diye

canım neden doktora gidip test yağptırmıyorsun bide hcg ye neden o kadat erken baktırdın ki bence yarın doktora git böyle kendini yemekten daha iyi

haklısın canım ya cidden çok zor gurbetlik
tek çıkma tabi canım ya güvenliği bırakma elden sen

canım ya çokta belirgin değilmiş son yaptığın bile
bu gebelik testleride bazen yanıltyor değilmi

canımburaya bakıca bayağı bir değişim vat ama kan artış daha önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…