- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
Hadi koş yap o zaman. Bekliyorum sonucu :))
canım yapmaya korkuyorum yaaa yarın sabah ilk idrarlamı yapsam yokda beklesemmi biraz daha çoook nadir gecikme olur bende 3 -4 gün önceden gelirdi hep ama bilemiyorumki.ssen dr a gitmedinmi
canım yapmaya korkuyorum yaaa yarın sabah ilk idrarlamı yapsam yokda beklesemmi biraz daha çoook nadir gecikme olur bende 3 -4 gün önceden gelirdi hep ama bilemiyorumki.ssen dr a gitmedinmi
hımm anladım canım ya uzakmış cidden
neden orası canım ya zor oluyordur sana
Kızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.
rüyalr tersine çıkıyor biliyorsun değil miiiruyamdada gördüm ya nice bugun kırmızıları görecemhayırlısı ya
ayyy çok şükür değerinede maşallah diyelim darısı bizlere inşallahKızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.
Canim yaaa allahim seni ve bebisini korusun insallah.artik kiz mi erkek mi diye tartisiriz insallahKızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.
Kızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.
Canim yaaa allahim seni ve bebisini korusun insallah.artik kiz mi erkek mi diye tartisiriz insallah
inşaalh nice agzından bal damlıyo arkadaşımrüyalr tersine çıkıyor biliyorsun değil miii
ayyy çok şükür değerinede maşallah diyelim darısı bizlere inşallah
inşallah ya ebruli sen kırmızıları gördünmü
Yok tatlim yaaa kirmizilari gormedim hatta hicbise görmedim oylece bekliyorum ne olcak kestiremiyorum da
kan testi yaptır canım ya benim kasığım felaket agrıyo ha oldum ha olacam vala sen nasılsın
Eşim kiziyo ya test felan yaptirmiyo.aile hekimine gidicem ona da kaydimiz yok.bekliyorum ben hicbir belirtim de yok.kasiklarimda agri da yok belim hafif agriyo adet olcakmis gibi ama bbarizbaska birsey yok cnm.kasiklarima bastiriyorum agri varmi diye yok yok yok.sen yaptinmi test felan ?
canım neden doktora gidip test yağptırmıyorsun bide hcg ye neden o kadat erken baktırdın ki bence yarın doktora git böyle kendini yemekten daha iyiKızlar merhaba, Ben ağustosun 14 ünde hcg ye baktırdım negatif çıktı. ayın 25 inde regl olacaktım 22 sinde oldum ve sadece 1 gün sürdü ondan sonraki 2 gün de sadece pembe akıntı oldu. acaba hamile miyim? çok uyku hali var. iştahım açıldı. kasıklarıma ara sıra sancı giriyor şişlik var ve sık idrara çıkıyorum. demin idrar testi aldım negatif çıktı. yardım edinn kızlarrr geçen sene 2 defa düşük yaşadımm biri mol gebelikti. doktor 1 sene beklememi söyledi. 1 sene geçti üstünden şimdi.
Canım eşim burda calışıyor,bnde eşimden ayrı kalmak istemediğim için onunla geldim buralara zor olanı etrafında tanıdık kımsen yok ayrıca yobaz ınsanlara sahıp oldugu ıcın tek cıkmıyorum ancak eşim cıkardıgında cıkabılıyorum
Selam Canlarrrr...
Eşim işte olmadığı zamanlarda evde pek oturmuyoruz. Öyle olunca da telefondan girmek zorunda kalıyorum, çok hızlı cevap veremiyorum sizlere kusura bakmayın.
Az önce yeniden kan verdim, şimdi geldim eve. Sonucum 4 gibi çıkacak. Bakalım ne kadar yükselmiş değerim. Bir de idrar testimi de tekrarladım eskiye göre baya bir koyulaşma var.
Son Adet Tarihim 13 Ağustostu.
Bugün 26. günüm. 23 günlük adet döngüme göre 3 günlük bir gecikmem var.
Yumurtlama sonrası 15.günüm.
22. günde yapıtğım test : Eki Görüntüle 796774
23. günde yaptığım test : Eki Görüntüle 796773
Bugün yaptığım test : Eki Görüntüle 796775
[sıze=3]selam canlarrrr...
Eşim işte olmadığı zamanlarda evde pek oturmuyoruz. öyle olunca da telefondan girmek zorunda kalıyorum, çok hızlı cevap veremiyorum sizlere kusura bakmayın.
Az önce yeniden kan verdim, şimdi geldim eve. Sonucum 4 gibi çıkacak. Bakalım ne kadar yükselmiş değerim. Bir de idrar testimi de tekrarladım eskiye göre baya bir koyulaşma var.
Son adet tarihim 13 ağustostu.
Bugün 26. Günüm. 23 günlük adet döngüme göre 3 günlük bir gecikmem var.
Yumurtlama sonrası 15.günüm.
22. Günde yapıtğım test : Eki Görüntüle 796774
23. Günde yaptığım test : Eki Görüntüle 796773
bugün yaptığım test : Eki Görüntüle 796775 [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?