Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

Kızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.

canım çooooooooooooookkkkkkkkkkk sevindim hadi hayırlı olsun inş. ben de test yaptım ama negatif tabikidebakalım ne olur 27 günde olurken 32 gün oldu hal yok biraz daha bekleyelim bakalımsen kaçıncı gününde veröiştin ilk kanı 2.yi kaçıncı günde verdin:26:

kizalr benim testim yine silik cikti bugun sabah idrarimla
aksamda yapmisdim cikmamisdi sabah cikti inanin okadar heyacanliyim ki cok korkuyorum yalvaririm dua edin benim de evladim buyusun karnimda saglikli buyutuyum bebegimi onun elinden opmek koklamak da bize nasib olsun hayirlisiyla mucizem gelsin nolur gelsin

Ayy canim cok sevindim hadi bakalım insallah bir sey olmadan sende bu mutluluğu yaşarsın

silikse inşallah hamilesindir cnm , çok güzel bir haberr , bizlere de umut oluyor

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Ayy canim cok sevindim hadi bakalım insallah bir sey olmadan sende bu mutluluğu yaşarsın

silikse inşallah hamilesindir cnm , çok güzel bir haberr , bizlere de umut oluyor

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sagolun arkadaslar insallah hamileyimdir Rabbim herkese yasatsin bu duyqunu ama herkes kesinlikle emin olsun boyle silik cikinca adam uzuluyor cok dusunuyor hamileyimmi ya tets yalnis cikarsa filan insani cok yipratiyor ben sanki bu iki gunde en zor gunlerimi yasadim en mutlu ama en zor insallah kesinlesince tum sorulari beynimden cikarticam varsa evladim Rabbim saglikla kucagima almayi nasib etsin insallah ...

canım en kesini kandan görmektir 2 gün sonra yükseldiğinide gördünmü rahatlarsın

Canımmm çok sevindim. Bebişime bir kardeş daha geliyor desene :) Hadi biran önce kan testinide yaptırda sevincimiz katlansın.

canım ciddimi ya çok sevindim hadi hayırlısı
canım ben şimdiye kadar çok defalar test yaptım hiç silik çizgi filan görmedim daha ki zaten hiç hamile kalmadım
demek istediğim kolay kolay çımıyor silikte olsa çizgi
sen yine kana baktır ama bence hamilesindir
ya da idrardn tekrar yap emin olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…