- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
Kızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.
kizalr benim testim yine silik cikti bugun sabah idrarimla
aksamda yapmisdim cikmamisdi sabah cikti inanin okadar heyacanliyim ki cok korkuyorum yalvaririm dua edin benim de evladim buyusun karnimdasaglikli buyutuyum bebegimi onun elinden opmek koklamak da bize nasib olsun hayirlisiyla mucizem gelsin nolur gelsin
aksamda yapmisdim cikmamisdi sabah cikti inanin okadar heyacanliyim ki cok korkuyorum yalvaririm dua edin benim de evladim buyusun karnimdasaglikli buyutuyum bebegimi onun elinden opmek koklamak da bize nasib olsun hayirlisiyla mucizem gelsin nolur gelsin
Ayy canim cok sevindim hadi bakalım insallah bir sey olmadan sende bu mutluluğu yaşarsın
silikse inşallah hamilesindir cnm , çok güzel bir haberr , bizlere de umut oluyor
sagolun arkadaslar insallah hamileyimdir Rabbim herkese yasatsin bu duyqunu ama herkes kesinlikle emin olsun boyle silik cikinca adam uzuluyor cok dusunuyor hamileyimmi ya tets yalnis cikarsa filan insani cok yipratiyor ben sanki bu iki gunde en zor gunlerimi yasadim en mutlu ama en zor insallah kesinlesince tum sorulari beynimden cikarticam varsa evladim Rabbim saglikla kucagima almayi nasib etsin insallah ...inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sagolun arkadaslar insallah hamileyimdir Rabbim herkese yasatsin bu duyqunu ama herkes kesinlikle emin olsun boyle silik cikinca adam uzuluyor cok dusunuyor hamileyimmi ya tets yalnis cikarsa filan insani cok yipratiyor ben sanki bu iki gunde en zor gunlerimi yasadim en mutlu ama en zor insallah kesinlesince tum sorulari beynimden cikarticam varsa evladim Rabbim saglikla kucagima almayi nasib etsin insallah ...
insallah Allah razi olsun eger evladim varsa darisi sizlerede olsun insallahcanım en kesini kandan görmektir 2 gün sonra yükseldiğinide gördünmü rahatlarsın
insallah Allah razi olsun eger evladim varsa darisi sizlerede olsun insallah
Kızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.
Canımmm çok sevindim. Bebişime bir kardeş daha geliyor desene :) Hadi biran önce kan testinide yaptırda sevincimiz katlansın.
canım çok sevindim ben sana demiştim bekle biraz daha ultrasonda hemen gözükmez diye bak gördün mü :)) kızlar bugün çok mutsuzum negatif çıktı yine idrar testi bugün regli günüm sabah ağladım( bu ay da bitti yorulmaya başladım şimdiden her ay negatif görünce moralde sıfır tabi işe geldim ama başım ağrıyo valla Allahım aratmasın bizlere inşallah yarabbim hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun.
çok sevindim canımmm
[sıze=3]beğen butonu yok yine ama ya seviyordum ben o butonu[/sıze]
Canımmm çok sevindim. Bebişime bir kardeş daha geliyor desene :) Hadi biran önce kan testinide yaptırda sevincimiz katlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?