Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

ben zaten cennete bir tane melek yolladım... 17 temmuzda 5 aylık yiğitim uçtu gitti

ama ne hikmetse bi oğlum daha olsun istiyorum

ben zaten cennete bir tane melek yolladım... 17 temmuzda 5 aylık yiğitim uçtu gitti

ama ne hikmetse bi oğlum daha olsun istiyorum

canım yaaaaaaaallahım en kısa zamanda gönlünden geçeni hayırlı sağlıklı göndersin inşş

hakkınızı helal edin sizi üzdümse.. benim 2.5 yaşında bir kızım daha var.. adı dila.. o olmasa napardım bilmiyorum..

cennetteki yavrumun kıyafetleri boş kaldıkça çok üzülüyorum.. bir kardeşi daha olsun istiyorum..

diğerleri için bişey diyemiyorum Rabbim sabrımızı versin..

Canimm kismet isi Rabbimiz isteyince veriyor iste , ama ne guzel bir duygudur hic beklemeden dusunmeden esini hamile bir sekilde karsiliyor :))

doğduktan sonra yastıgında boğuldu öldü

Ayyy canim benimmm ya 5 aylik gunahsiz bir melek, Allhim sana sabir versin basin saolsun cnm kiziniza uzun saglikli omur diliyorum . Kolay bir durum degil ama uzmeyin caninizi yerini dolduramazsiniz ama sizi teselli edecek baska bir bebisiniz olur insallh

Son düzenleme:
Sürmeli arkadaşa ben de çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah.
Bu arada adetimin 4.günü hormon testi yaptım değerlerimi yazayım belki yorum yaparsınız doktora gidip gösteremedim henüz

fsh 4,83
lh 4,85
estradiol 55
tsh 1,28

t3 2,88
t4 1,17

anlayan var mı ?iyi haftalar olsun kızlar öpüldünüz.

Kızlar belki başlığımıza uymayan bir konu ama kusura bakmayın.

Bebişimizin haberini aldık, bi kaç gün sonra işyerimden aradılar. İşsiz kaldım. Rabbim rızkımızı verir elbet dedim bekliyorum. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. İstanbul anadolu yakasında iş arıyorum. Haberiniz olsun istedim.

cnm üzülme sakın.çalışmaman belki daha hayırlıdır hem senin hem bebişin için.emin ol li şuan işsiz kalmanın bir nedeni vardır ve hayırlı olan budur.inşallah gönlünce olur herşey...

Slmmm kızlarrrr bugun bnm kontrulum vardı dr gıttım fılm sonucuna baktı prolaktın hormonum kan degerlerınde dusmus ama kendı boyut olarak buyuktu ya ılaclar sonucu bıraz olsa dusmus tedavıye devam edecem hatta 6 ayy daha ılac ıcıp tekrar fılme ama uzuldugum nokta bn bır an once hamılelık ıstıyorum ama doktor bekle dedı bana

hakında hayırlısı olsun canımmm inş iş bulursun

bugun burda ki arkadaslarim bana ben adetliyim kim okuya bilirse bir meryem suresi okurmu ricam bugun icin cok onemli benim icin
simdiden okuyan arkadaslarimdan Allah razi olsun gonullerine gore versin
ismim Ayparadir Allah razi olsun simdiden.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…