Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

hiç bişey iyi gelmiyo malesef çok değişik bi bulantıı

canım benim ya mide bulantısınıda cidden hiç sevmem bulanıyorsa şayet hayata küserim
Allah yardımcın olsun
sana işlerinde yardım edecek ve bakacak kimsen yokmuydu canım ya
sormuşmuydum onuda hatırlamadım şimdi hatta

canım benim demek herşey yolunda çok sevindim cidden
Aallahım hayırla kucağınada almayı nasip etsin inşallah

canım hesap ettim ben ortalama 6 gün sürse adetin ayın 27 veya 28 inde ilk damlayı görmüş olmalısın ki
buda beraber olduğunuz günü adetinin 13. günü yapar ya da 14 olma ihtimali var
yani senin o günlerde yumurtlamış olman yüksek ihtimal
1 gün sonra lişkiye girdiysen onu bilemem ama yumurta vucutta 12 ila 24 saat yaşıyor en fazla
yani olabilirde olmayabilirde bana göre
tabii Allah verecekse kimse önüne geçemez canım
tek ilişki olduğundan sen yinede çok fazla umutlanma ama umudunuda kaybetme
umarım doğru hesap etmişimdir

Son düzenleme:

Evet yaptigin hesap dogru tesekkur ederim, Bir iki defa iliski oldu ondan sonra oda bebek icin degildi acikcasi snra durup dururken geldii aklima ve sizlere danismk istedim hayirlisi neyse o olsun ne diyelimm herzamn da yazmadan gecemiyecem Allh hepimize nasip etsin...

var ablacım kaynanam var sağolsun yardımcı oluyo baya. sizde dualarınızı esirgemeyin

canım bir arkadaşım var benimde eşi kaptan
adeti bitince 1 kere beraber olmuşlar sonra eşi sefere çıktı gelmesi 6 ay sürdü geldiğinde arkadaş 6 aylık hamileydi
düşün sadece ayda bir kez ama tam isabet
senin neden olmasın

yok kız hoş olmuştu günaydın iyi akşamlar

bundan eminim zaten kk fıstıklarındansındır

diyorsuunnn
yok canım o kadarda fıstık değilidirr
teşekkür ederim canım sağol
haftaya kaynımın düğünü var orada çekildiğim resimleri sadece arkadaş listemdekiler için paylaşıcam kısmet olursa
o vakit bakarsın fındıkmıyım fıstıkmı
200 kiloyum ben canım ya

peki o halde yorumlar haftaya bırakacağız kaç kilosun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…