- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
hiç bişey iyi gelmiyo malesefçok değişik bi bulantıı
Bugün ilk kontrolümüze gittik 4+2 günlük çıktı kesemiz. Herşey normal kese olması gereken yerde dedi. Bazı testler istedi.
15 Gün sonra kalp atışı için çağırdı.
Eki Görüntüle 803195
Ilac ıctıgım için adet dongum 27 ye düştü, en son adet eylulun 2 sinde bitti hanı bnde demiştim ya size filme cektırecem korunuyorum dıye 8 ınde de hastahaneye gıdıp yaptım yapacagımı gununde mı ertesi günmü hatırlamıyorum ama eşimle birlikte olduk ve bn hemen yataktan kalkmadımm zaten ertesı gun sol kasıgımda agrı hıssettım ve sizin bahsettıgınız akıntı oldu bnde( yumurtlama gunlerımı takıp etmıyorum hatta yumurtluyormuyum onuda bılmıyorum baktırmaya fırsatım olmadı daha) ama gununde degıl ertesi gün bırlıkte olduk şimdide 2 gundur o akıntı kesıkldi sizce tam zamanındamı bırlıkte olduk yanı heveslenıyım mi ki prolaktınm düşmüşse tutma ihtimali var mı? gerçi bu ay hıc beklımıyorum hatta ekımdekı bat tarıhımı yazdırmk ıstıyordum lısteye ama genede paylaşmak istedim
canım hesap ettim ben ortalama 6 gün sürse adetin ayın 27 veya 28 inde ilk damlayı görmüş olmalısın ki
buda beraber olduğunuz günü adetinin 13. günü yapar ya da 14 olma ihtimali var
yani senin o günlerde yumurtlamış olman yüksek ihtimal
1 gün sonra lişkiye girdiysen onu bilemem ama yumurta vucutta 12 ila 24 saat yaşıyor en fazla
yani olabilirde olmayabilirde bana göre
tabii Allah verecekse kimse önüne geçemez canım
tek ilişki olduğundan sen yinede çok fazla umutlanma ama umudunuda kaybetme
umarım doğru hesap etmişimdir
var ablacım kaynanam var sağolsun yardımcı oluyo baya. sizde dualarınızı esirgemeyincanım benim ya mide bulantısınıda cidden hiç sevmem bulanıyorsa şayet hayata küserim
Allah yardımcın olsun
sana işlerinde yardım edecek ve bakacak kimsen yokmuydu canım ya
sormuşmuydum onuda hatırlamadım şimdi hatta
Bugün ilk kontrolümüze gittik 4+2 günlük çıktı kesemiz. Herşey normal kese olması gereken yerde dedi. Bazı testler istedi.
15 Gün sonra kalp atışı için çağırdı.
Eki Görüntüle 803195
Evet yaptigin hesap dogru tesekkur ederim, Bir iki defa iliski oldu ondan sonra oda bebek icin degildi acikcasi snra durup dururken geldii aklima ve sizlere danismk istedim hayirlisi neyse o olsun ne diyelimm herzamn da yazmadan gecemiyecem Allh hepimize nasip etsin...
var ablacım kaynanam var sağolsun yardımcı oluyo baya. sizde dualarınızı esirgemeyin
aaa bu çok güzelll teşekkür ederim ne kadar naziksin
beğendinmi bunlar bana akşam günaydın dedİğin için SANA ÖZEL
sağol canım çok beğendim tabiii
canım akşam bakabildim ancak işte msjınıda karşılıksız bırakmayayım dedim
günaydına iyi geceleride ekledim ama hoşgeldin gülegüle gibi oldu işte hakkımı yeme yani
yok kız hoş olmuştu günaydın iyi akşamlar
sağol canım cidden çok hoşumdur
bundan eminim zaten kk fıstıklarındansındır
diyorsuunnn
yok canım o kadarda fıstık değilidirr
Teşekkür ederim canım sağol
haftaya kaynımın düğünü var orada çekildiğim resimleri sadece arkadaş listemdekiler için paylaşıcam kısmet olursa
o vakit bakarsın fındıkmıyım fıstıkmı
200 kiloyum ben canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?