- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
Kızlar belki başlığımıza uymayan bir konu ama kusura bakmayın.
Bebişimizin haberini aldık, bi kaç gün sonra işyerimden aradılar. İşsiz kaldım. Rabbim rızkımızı verir elbet dedim bekliyorum. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. İstanbul anadolu yakasında iş arıyorum. Haberiniz olsun istedim.
Slmmm kızlarrrr bugun bnm kontrulum vardı dr gıttım fılm sonucuna baktı prolaktın hormonum kan degerlerınde dusmus ama kendı boyut olarak buyuktu ya ılaclar sonucu bıraz olsa dusmus tedavıye devam edecem hatta 6 ayy daha ılac ıcıp tekrar fılme ama uzuldugum nokta bn bır an once hamılelık ıstıyorum ama doktor bekle dedı bana
bugun burda ki arkadaslarim bana ben adetliyim kim okuya bilirse bir meryem suresi okurmu ricam bugun icin cok onemli benim icin
simdiden okuyan arkadaslarimdan Allah razi olsun gonullerine gore versin
ismim Ayparadir Allah razi olsun simdiden.............
hakkınızı helal edin sizi üzdümse.. benim 2.5 yaşında bir kızım daha var.. adı dila.. o olmasa napardım bilmiyorum..
cennetteki yavrumun kıyafetleri boş kaldıkça çok üzülüyorum.. bir kardeşi daha olsun istiyorum..
diğerleri için bişey diyemiyorum Rabbim sabrımızı versin..
canım doktor bekle dediyse bundada bir hayır vardır
sakın üzme kendini geç olsun güç olmasın
olsun canim o zaman icden bir dua et yarin icin iyi bir haber var onu alarim insallah dua et tek istegim bu canim arkadasim cok sagol cok dusunceli birisin Allah razi olsun
canım ya inan bende adetliyim yoksa fısatım vardı okurdum
Evet cnm beklemem lazımmış hamılelık olursa ılacı kesecem o vakıt dahada buyurmüş hatta gozlerıme baskı yaparmış saglıgım soz konusu ama bebeşi kim gec ister ki
olsun canim o zaman icden bir dua et yarin icin iyi bir haber var onu alarim insallah dua et tek istegim bu canim arkadasim cok sagol cok dusunceli birisin Allah razi olsun
canım ciddimisin yalnız gözlerime baskı yapar demeni anlamadım canım ben ya kusura bakma sorcam o ne demek
Canım prolaktın hormonu kafada gozlerın tam arkasında bulunuyorr ve cok salgılandıgı ıcın buyumus olması gereknden anlatabıldım mı 3 ay sonucu bıraz kuculme var ama yerıne oturtmadık ıste hamıle kalırsam halıyle ılac almayacam buda buyuyecek gene gozlere baskı yaparmıs rahatsızlık verır hatta bı yerde okudum korluge neden olurmus tabı allah korusun ama doktorum bana bunu demedı ama ıste bu norml sevıyesıne ındırmemız lazımmm yanııı bıraz daha sabır ve caba ne dıyelimmm
hımmm anladım şimdi canım ya çok geçmi olsun
bekle canım sen bebiş olsun derken bu sefer sağlığından olma
sen hasta olsan bebişte olsa ona nasıl bakcan canım
Allah yardımcın olsun tez zamanda şifa versin[/B]
Canım bnm cok cok saol ara vermek zorunda kaldım oncce ıkımız ıcınn rısk alamam, yas 22 daha ,allah kısmetımde yazmıssa verecektır bn sızı takıp edecem burdan ama 6 ay sonra ınsallhhhsızlerle beklemek ısterım hamılelıgımı allah tez zamanda sızlere versınnn :)))))
kızlar nasıslınız yaaaa yarın bizim evlilik yıl dönümümüz
kızlar kan sonucumu aldım değerim 3.82 çıktı adetime bir hafta var ve bu ay sadece klomen kullandım acaba klomen yükseltmiş olabilirmi yada katlanırmı
Cennet teki meleğimin kardeşini istiyoruz.. Inşallah fazla bekletmeden gelirde abisinin kıyafetlerini doldurur..
evet canım ya sorma yarın bizim evlilik yıldnümümüz
varmı bi organizasyon filan kafanda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?