Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

canım vardır bundada bi hayır
anarada olduğumdan sana bi yararım dokunmaz ama hakkında hayırlıını dileyebilirim

canım doktor bekle dediyse bundada bir hayır vardır
sakın üzme kendini geç olsun güç olmasın

canım ya inan bende adetliyim yoksa fısatım vardı okurdum

canım estafurullah helel olsun ne demek
ama cidden aklıma gelince nefes alamıyorum
kusura bakma bu tip okuduğum olaylar beni çok fazla etkiliyor
Allahım sana sabır versin

Evet cnm beklemem lazımmış hamılelık olursa ılacı kesecem o vakıt dahada buyurmüş hatta gozlerıme baskı yaparmış saglıgım soz konusu ama bebeşi kim gec ister ki

canım ciddimisin yalnız gözlerime baskı yapar demeni anlamadım canım ben ya kusura bakma sorcam o ne demek

olsun canim o zaman icden bir dua et yarin icin iyi bir haber var onu alarim insallah dua et tek istegim bu canim arkadasim cok sagol cok dusunceli birisin Allah razi olsun

canım Rabbim gönlünden geçen muradın neyse versin hayrlısıyla sana inşallah
hayırlı haber ver bizlerede
eğer istediğin hayırlı dleğin gerçek olursa bizide sevindirirsin değilmi

Son düzenleme:
canım ciddimisin yalnız gözlerime baskı yapar demeni anlamadım canım ben ya kusura bakma sorcam o ne demek

Canım prolaktın hormonu kafada gozlerın tam arkasında bulunuyorr ve cok salgılandıgı ıcın buyumus olması gereknden anlatabıldım mı 3 ay sonucu bıraz kuculme var ama yerıne oturtmadık ıste hamıle kalırsam halıyle ılac almayacam buda buyuyecek gene gozlere baskı yaparmıs rahatsızlık verır hatta bı yerde okudum korluge neden olurmus tabı allah korusun ama doktorum bana bunu demedı ama ıste bu norml sevıyesıne ındırmemız lazımmm yanııı bıraz daha sabır ve caba ne dıyelimmm

Son düzenleme:

hımmm anladım şimdi canım ya çok geçmi olsun
bekle canım sen bebiş olsun derken bu sefer sağlığından olma
sen hasta olsan bebişte olsa ona nasıl bakcan canım
Allah yardımcın olsun tez zamanda şifa versin

kızlar kan sonucumu aldım değerim 3.82 çıktı adetime bir hafta var ve bu ay sadece klomen kullandım acaba klomen yükseltmiş olabilirmi yada katlanırmı

Canım bnm cok cok saol ara vermek zorunda kaldım oncce ıkımız ıcınn rısk alamam, yas 22 daha ,allah kısmetımde yazmıssa verecektır bn sızı takıp edecem burdan ama 6 ay sonra ınsallhhhsızlerle beklemek ısterım hamılelıgımı allah tez zamanda sızlere versınnn :)))))

amin canım çok çok sağol
çok küçükmüşsün canım ya daha cidden
olur canım sıkma kendini
nasip olursa uzun zaman var önünde daha

Cennet teki meleğimin kardeşini istiyoruz.. Inşallah fazla bekletmeden gelirde abisinin kıyafetlerini doldurur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…