- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
CANIMMMMM NİCE SENELERE SAĞLIKLA HUZURLA İNŞŞŞ HAYIRLI SAĞLIKLI BİR BEBİŞLE İNŞŞŞŞ yok canımm evdeyiz
amin canım aynen sizede
umarım seneye k yıldönümümüzde kucaklarımız bebişlerle dolu olur
eşin sağlığına kavuşmuş olur
bizde evdeyiz canım ya zaten düğüün var bizim gelen giden oluyor
amin canım çok çok sağol
çok küçükmüşsün canım ya daha cidden
olur canım sıkma kendini
nasip olursa uzun zaman var önünde daha
yetercim.mrbb senin ve esranin evlilik yil donumu mu bugun benimde evlilik yil donumum ve regl oldum iki gun gecikmeli umutlanmistim:123::123::123:
canım dün doktoruma gittim oda düşük bi değer olduğunu ve muhtemelen adet olucağımı söledi ama yinede takip et gecikirsen gel dedi. bende bide kan pıhtılaşması var onun için 9 ay iğne olucam ama bende bilmiyorum hamilemiyim diil miyim inşallah değerim yükselir ve regl olmam
canım bu sonuç hamilesin demek oluyormu ya
henüz yıllardır bu seviyeye gelemediğim için anlayamadımda
amin canım çok çok sağol
çok küçükmüşsün canım ya daha cidden
olur canım sıkma kendini
nasip olursa uzun zaman var önünde daha
hakikaten çok küçükmüşsün 22 yaş nedir ki ohooooooooo ben senin yerinde olsam hiç dert etmem önünde çok uzun yıllar var sen daha çocuk bile sayılırsın canım bence hiç üzülmemelisin hiççç hemde 2-3 yıl bile olmasa ki inşallah olur misal diyorum çok fazla kafana takma yani ve bunu çokkkkkkkk içten söylüyorum canım
yetercim.mrbb senin ve esranin evlilik yil donumu mu bugun benimde evlilik yil donumum ve regl oldum iki gun gecikmeli umutlanmistim:123::123::123:
sağol canımmm inşşşşşşşşşşşşşşyeter ve esra1982
kızlar evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah önümüzdeki yılı bir bebekle doldurmanız dileklerimle..
sağol canımmm inşşşşşşşşşşşşşş
aminnnn insss bol bol bebisli olsuunnn
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inş bidahakine bebişinle kutlamak nasip olur
aminnnn insss bol bol bebisli olsuunnn
hakikaten çok küçükmüşsün 22 yaş nedir ki ohooooooooo ben senin yerinde olsam hiç dert etmem önünde çok uzun yıllar var sen daha çocuk bile sayılırsın canım bence hiç üzülmemelisin hiççç hemde 2-3 yıl bile olmasa ki inşallah olur misal diyorum çok fazla kafana takma yani ve bunu çokkkkkkkk içten söylüyorum canım
yeter ve esra1982
kızlar evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah önümüzdeki yılı bir bebekle doldurmanız dileklerimle..
canım dün doktoruma gittim oda düşük bi değer olduğunu ve muhtemelen adet olucağımı söledi ama yinede takip et gecikirsen gel dedi. bende bide kan pıhtılaşması var onun için 9 ay iğne olucam ama bende bilmiyorum hamilemiyim diil miyim inşallah değerim yükselir ve regl olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?