- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
ben 2. ayımda hamile kaldım 2 aylıkken kalp atışı olmadığından aldırmak zorunda kaldımay sen daha 6 aylık evlisin kıız
inşallah senin bebeğin tez zamanda olur canım
daha yenisin ya ondan olmamıştır
vucut daha anca hazırlar kendisini tatlım
Tesekkur ederım, ben dostınex ılacı aldıgım için adetım rayına oturuyor, 30-25-23-20 dustu temız gunlerım oyuzden bılemıyorum ayrıca eylul ayında korunacagım için ekıme kaldı bır sonrakı adet tarıhımı verırım
haklısın canım bu ay çok çalış o zamnda şu güzel teori çürümesin
canım demekkki bebeğin olabiliyor
tamam onun ömrü yokmuş cidden bende çok üzüldüm ama bu senin için tecrübe olmuş
umarım tez zamanda yeni bir evlat veriri rabbim
kaç yaşındasın canım sen
ha birde sana zorluk olmazsa şu listeye yaşta ekleyelim bence canım ya
sorarız arkadaşlara yaşlarınıda
Hb canim...aminnn inss...batim 16eylul canim 18eylul ins bana en guzel hediye yawrum olur:123:
kullanıyorum canım ben yıllardır
ha oldu ha olacak derken bırakamadım
oda olmayınca devam işte
bu arada senin adın incimi canım
kullanıcı adın çok uzun hitap etmesi zor oluyor
Bana meleğim anneler günü hediyesi olarak gelmişti. Sanada doğum günü hediyesi olarak gelir belki. Hayatında aldığın en güzel hediye olur.
keşke banada doğum günü hediyesi olarak gelse bi daha hiç hediye beklemem
canım ben istanbuldayım 23 yaşındayım
Doğum günün ne zaman canım. Gelse keşkeee
Tamamdır canım ekledim bilgilerini listeye
ben 2. ayımda hamile kaldım 2 aylıkken kalp atışı olmadığından aldırmak zorunda kaldımşimdi Allahın izniyle 2.yi bekliyoruz ilk adetimi oldum ikinciyi olmam inşallahhh Allahım tüm isteyenlere versin
10 eyülül canım doğum günüm 12 eylülde adetim
ayyy öyle bişi olsa ne güzel olurrr
çok istiyorum çokkk çokk çokkk
Bende her ay bekledim. Babamın doğum gününde ona dede olacaksın dicektim o ay olmadı. Peşine annemin doğum gününde ona süpriz yaparım dedim o ay da olmadı. Benim doğum günümde tutsun bana hediye olsun dedim o ay bana hediye olarak gelmedi ama doğum günümün haftasında hediye olarak rahmime yerleşmiş meleğim. Anneler gününde hediye olarak geldi. Ama çok kısa sürede gitti. İnşAllah yeniden gelir. Plan yapmayı şu aralar hiç sevmez oldum. Son bir kaç aydır ne zaman plan yapsam hep üzüldüm, hep kayıplar yaşadım. O yüzden Rabbim hayırlısını versin diyorum. Meleğim gelsin de özel bir güne gerek yok, o zaten benim en büyük hediyem
Arkadaslar bn bısey soluyum hıc problemı olmayıpta hamıle kalamayan bayanlar bız normal olarak ıs yapıyoruz ve agır tasımak zorunda kalıyoruz ve buyuzdendır kı rahım asagı kayıyor boylece hamılelık tutmuyorr (duydunuz mu bole bırseyı ) bn etrafımdan bılıyorum bu ısı ıyı bılen eskı toprak kadınlar var dısardan tabı masaj yaparak rahmı yerıne oturtuyor bunuda bı danısın annelerınıze, bn yurtdısındayım su prolaktını ındırıyım ızne gıder gıtmez yaptıracamm
Arkadaslar bn bısey soluyum hıc problemı olmayıpta hamıle kalamayan bayanlar bız normal olarak ıs yapıyoruz ve agır tasımak zorunda kalıyoruz ve buyuzdendır kı rahım asagı kayıyor boylece hamılelık tutmuyorr (duydunuz mu bole bırseyı ) bn etrafımdan bılıyorum bu ısı ıyı bılen eskı toprak kadınlar var dısardan tabı masaj yaparak rahmı yerıne oturtuyor bunuda bı danısın annelerınıze, bn yurtdısındayım su prolaktını ındırıyım ızne gıder gıtmez yaptıracamm
aynen canımm plan yapmak çok iyi değil genelde olmuyoda zaten kendimizi üzdüğümüz yanımıza kar kalıyor
canım bebeğini kaybetmene çok üzüldüm çok geçmiş olsun
ama neticede hamile kalabiliosun buda çok güzel bişey
inşallah tekrardan meleğin sana tutunur
bizimde meleklerimiz gelir inaşallah dediğin özel bi güne gerek yok,en özel gün geldiği gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?