Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

ay sen daha 6 aylık evlisin kıız
inşallah senin bebeğin tez zamanda olur canım
daha yenisin ya ondan olmamıştır
vucut daha anca hazırlar kendisini tatlım
ben 2. ayımda hamile kaldım 2 aylıkken kalp atışı olmadığından aldırmak zorunda kaldım şimdi Allahın izniyle 2.yi bekliyoruz ilk adetimi oldum ikinciyi olmam inşallahhh Allahım tüm isteyenlere versin

Evet benimde tek sığınağım o sanırım, bir problemim olmaması, normal yollarla hamile kalabiliyor olmam. İnsan ister istemez üzülüyor. Ama bende Rabbimin tez zamanda yerini dolduracağına inanıyorum.

Listeye yaş ve şehir ekleyelim canım. Benim için sorun olmaz. Arkadaşlar yazsınlar ekleyelim.

Canlarr,

Güncel listemiz aşağıdaki gibidir. Birbirimizi daha iyi tanıyalım diye Şehir ve yaş bilgilerini de ekledim. Mesajımı görenler yaşadıkları şehir ve yaş bilgilerini yazarlarsa o bilgileri de listeye ekleyeceğim.

[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD]Üye Adı[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Beklenmeyen Adet Tarihi[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zbtzbt[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]28 Ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sentimental[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]31 Ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlmmm[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sercem1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karabiber89[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HICRAN4242[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EsRa1982[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]17 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikcicek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[TD]Mersin[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]22 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su828[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
ben 2. ayımda hamile kaldım 2 aylıkken kalp atışı olmadığından aldırmak zorunda kaldım şimdi Allahın izniyle 2.yi bekliyoruz ilk adetimi oldum ikinciyi olmam inşallahhh Allahım tüm isteyenlere versin

canım maşallah 2. ayında hamile kalabilmişin ama kaybetmişin çok geçmiş olsun tatlım
RABBİM inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
daha çok yeni evliliğin tadını çıkar çok takma kafaya
hamilelik olmuş zaten yine olur canım benim
güzel geçir günlerini

10 eyülül canım doğum günüm 12 eylülde adetim
ayyy öyle bişi olsa ne güzel olurrr
çok istiyorum çokkk çokk çokkk

Bende her ay bekledim. Babamın doğum gününde ona dede olacaksın dicektim o ay olmadı. Peşine annemin doğum gününde ona süpriz yaparım dedim o ay da olmadı. Benim doğum günümde tutsun bana hediye olsun dedim o ay bana hediye olarak gelmedi ama doğum günümün haftasında hediye olarak rahmime yerleşmiş meleğim. Anneler gününde hediye olarak geldi. Ama çok kısa sürede gitti. İnşAllah yeniden gelir. Plan yapmayı şu aralar hiç sevmez oldum. Son bir kaç aydır ne zaman plan yapsam hep üzüldüm, hep kayıplar yaşadım. O yüzden Rabbim hayırlısını versin diyorum. Meleğim gelsin de özel bir güne gerek yok, o zaten benim en büyük hediyem

Arkadaslar bn bısey soluyum hıc problemı olmayıpta hamıle kalamayan bayanlar bız normal olarak ıs yapıyoruz ve agır tasımak zorunda kalıyoruz ve buyuzdendır kı rahım asagı kayıyor boylece hamılelık tutmuyorr (duydunuz mu bole bırseyı ) bn etrafımdan bılıyorum bu ısı ıyı bılen eskı toprak kadınlar var dısardan tabı masaj yaparak rahmı yerıne oturtuyor bunuda bı danısın annelerınıze, bn yurtdısındayım su prolaktını ındırıyım ızne gıder gıtmez yaptıracamm

aynen canımm plan yapmak çok iyi değil genelde olmuyoda zaten kendimizi üzdüğümüz yanımıza kar kalıyor
canım bebeğini kaybetmene çok üzüldüm çok geçmiş olsun
ama neticede hamile kalabiliosun buda çok güzel bişey
inşallah tekrardan meleğin sana tutunur
bizimde meleklerimiz gelir inaşallah dediğin özel bi güne gerek yok,en özel gün geldiği gün

Hiç duymamıştım canım.

bende hiç duymadım cnm

Hamile kalabildiğimi bilmek bile yetiyor bana. İnşAllah tez zamanda hepimizin meleği tutunur. Topiğimiz bebiş haberleriyle şenlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…