- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
Hamile kalabildiğimi bilmek bile yetiyor bana. İnşAllah tez zamanda hepimizin meleği tutunur. Topiğimiz bebiş haberleriyle şenlenir.
Hiç duymamıştım canım.
Canm bnm etrafımda bırsuru ınsan var yaı rahım kaymıs olabılıyor bebek olusursa bıle tutunamayıp dusuyor. sende ozamn bunu bı etrafına sor cnm!!!
amin inşallah Allah razı olsuncanım maşallah 2. ayında hamile kalabilmişin ama kaybetmişin çok geçmiş olsun tatlım
RABBİM inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
daha çok yeni evliliğin tadını çıkar çok takma kafaya
hamilelik olmuş zaten yine olur canım benim
güzel geçir günlerini
amin canım rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa nasip etsinEvet bu tek ılac dostınexmiş , bende 3gunde bır tam alıyorum ılacı 8 lı adetten 3 kutu bıttı sımdıde 4.cu kutumu aldım(allh esıne sıfa versınn saglıgına bır anonce kavusur ınsallh, allh nezamn uygun goruyorsa ovakıt verecektır hepımıze oyuzden sen esınle hayatın tadını cıkarmaya bak esını hemencecık ıylestır moralinlee
yok canım ya e geçi tam zamanında evlenmişsin bence
insan ufak olunca saf gibi bişeyden anlamıyor
çok üzerine geliyorlar o zaman
bence olgun olmakta fayda var
merhaba
benide eklermisiniz
bat 7 eylül
inşallah bebeklerimize kavuşuruz
Kızlar bu benim regl, yumurtlama takibi için kullandığım bir program. Bu ay ovulasyon testleriyle de takip ederek çalıştık. İnşAllah çalışmalarımız sonucunda başarılı olmuşuzdur. 1 hafta kaldı. Bekle bekle geçmek bilmiyor.
Eki Görüntüle 788174
bu ne güzel bişeymiş böyle ben de yapmak istiyorum mümkün mü acaba? benim de 8 günüm var çok gerginim.. inşallah olumlu bir sonuç alırız..
ben de geldimm beni de ekleyin beni de ekleyiiin :)
bat aşağı yukarı 5 eylül
ama ben dayanamayıp dün betaya baktırdım tabii doğal olarak 0,100 çıktı neyse kısmet artıkk, bizim de bebişlerimiz çabucak olur inşallahhh :)
Canım benim telefonum android yazılımlı Samsung Galaxy. Samsungun uygulamalarından bulup yüklemiştim.
Uygulamanın adı Period Calendar. Adı yabancı ama uygulamanın kendisi Türkçe.
Şöyle bir simgesi var.
Eki Görüntüle 788362
buldum canım hiç böyle bi uygulama aramak aklıa gelmemişti :) teşekkür ederim
Hayirli olsun cnm.ben neden yokum burada yaaaaaa
beni de yaz anacim
bat 14 eylül yas 35 almanya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?