Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

amin inşallah Allah razı olsun ben en başta hiç takmıyodum eşim çok istiyodu oluruna bıraktım baktım hamileyim . onu içimde hisedince o duyguya baya bi takıldım kaybedine çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın en büyük acım bu olsun şimdi boşluğunu hemen doldurmak istiyorum Allahım tez zamanda nasip etsin hepimizee

Kızlar bu benim regl, yumurtlama takibi için kullandığım bir program. Bu ay ovulasyon testleriyle de takip ederek çalıştık. İnşAllah çalışmalarımız sonucunda başarılı olmuşuzdur. 1 hafta kaldı. Bekle bekle geçmek bilmiyor.

amin canım rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa nasip etsin
yok canım ya e geçi tam zamanında evlenmişsin bence
insan ufak olunca saf gibi bişeyden anlamıyor
çok üzerine geliyorlar o zaman
bence olgun olmakta fayda var

evet eğer genç olsaydım (çok gen çolsaydım) bu yaşadıklarımı kaldıramaya biliridim

ben de geldimm beni de ekleyin beni de ekleyiiin :)
bat aşağı yukarı 5 eylül
ama ben dayanamayıp dün betaya baktırdım tabii doğal olarak 0,100 çıktı neyse kısmet artıkk, bizim de bebişlerimiz çabucak olur inşallahhh :)

bu ne güzel bişeymiş böyle ben de yapmak istiyorum mümkün mü acaba? benim de 8 günüm var çok gerginim.. inşallah olumlu bir sonuç alırız..

bu arada tablo için bilgilerim eksik geldi gözüme;
tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum umarım hepimiz kazanırız :))

bu ne güzel bişeymiş böyle ben de yapmak istiyorum mümkün mü acaba? benim de 8 günüm var çok gerginim.. inşallah olumlu bir sonuç alırız..

Canım benim telefonum android yazılımlı Samsung Galaxy. Samsungun uygulamalarından bulup yüklemiştim.

Uygulamanın adı Period Calendar. Adı yabancı ama uygulamanın kendisi Türkçe.

Şöyle bir simgesi var.

buldum canım hiç böyle bi uygulama aramak aklıa gelmemişti :) teşekkür ederim

buldum canım hiç böyle bi uygulama aramak aklıa gelmemişti :) teşekkür ederim

Ben bi kaç uygulama bulmuştum böyle ama en çok bunu beğendim çok güzel bir uygulama. Kadın doğumcuya kontrole gidince adetini felan herşeyini soruyo. Bence dedim hepsini bu programda tutayım sorunca hepsi elimde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…