Tek hayalim eşime hem dogum gunu hemde evlilik yıldönümü olan bu günde o güzel haberi vermekti. Çocuk düşünmeye başladığımız andan itibaren tek dilegimdi. 1.5 yıl oldu biz isteyeli ve tedavilerle günleri gecireli ama olmadı yine o tek çizgiyi gördüm ve ne doğum günü heyecani kaldı ne de evlilik yıldönümü Artık gücüm kalmadı yeniden böyle bi yenilgiye. Ben artık vazgeçiyorum kaderim buymuş diyip cekiliyorum. Allah kimsenin hevesini gözünde koymasin kucağını bos bırakmasın
Evliligimin 4.yilinda dogdu oglum.cok sabirsizsin canim.bunun faydasi yok.sakin ol.bu arada hayatini yasa.gez toz oku izle gul.tavsiyem komedi filmleri al her gun bir tane izle.dua et ve inan.ama SABIR
Evliligimin 4.yilinda dogdu oglum.cok sabirsizsin canim.bunun faydasi yok.sakin ol.bu arada hayatini yasa.gez toz oku izle gul.tavsiyem komedi filmleri al her gun bir tane izle.dua et ve inan.ama SABIR[/QUOTE
3 yıllık evliyim sabırsızlıkla alakası yok günlerce aylarca doktorlara gittim çalışıyorum iş yerinden izin alamıyorum kontroller için sadece bir günlüğüne bile şehirler arası yolculuk yapıp iyi diye duydugum doktorlara gittim en son tup bebek için bile olumsuz cevap alınca umudu kalmiyo insanın. Tüm izinlerinizi eşiniz nöbetlerini ayarlıyor bu sefer de adet olmuyorsunuz.esim sadece bir gün doktora gelebilmek için aralıksız 5 gün nöbet tuttu ama o daha doktora gelmeden olumsuz haberi alıp geri döndüm.
3.5 sene bende aynı sıkıntıları yaşadım ama müthiş bir doktor ile tanıştım .kimsenin göremediğini şişli Fulya da bulunan munip berberoglugil fark etti tup bebek tedavisine başladım yarın yumurta toplama işlemi ve rahim icinde gördüğü et parçasını alacak zira bu et parcasi gebelik oluşumunu engelleiyormus ilgilenirsen ayrıntıları anlatırım[/QUOTE
Ilgilenirim tabi ki ben tup bebek aşamasına bile gelemeden kaldım öylece
Hayal kırıklıgına uğramak gerçekten zor insan bir süre artık buna dayanamayacağını düşünüyor ama bu çözüm değil ki canım. biraz ruhu dinlendirmek gerekiyor her ay hevesle beklemek ve negatif sonucu görmek büyük yıkım oluyor gün saymayı biraz bırakabilmek lazım. 1,5 yıldır ne gibi tedaviler gördün? umutlarım tükendi deme bence minik yavrunun da geleceği zaman bellidir ama biz sabredemiyoruz. suan nekdr üzgün oldugunu tahmin edebiliyorum ama bence biraz dinlenin 1 ay bile ara vermek rahatlatıyor insanı. bende 1 yıldır istiyorum ama henüz olumlu bir geişme yok aşılamaya gececeğim bakalım nezmn gelecek bu minik yavrular
Anladım canım bulunduğun bolgede çare bulman biraz zor evet var mı probleminiz ne diyor doktor tahlil rahim filmi vs.cekildi miErzurum un ilcesindeyim ben merkezde sadece bi tane tup bebek merkezi olan hastane vardı o da kapandı tup bebeğe gelene kadar diğer tüm tedaviler yapıldı. Tup bebek için memletime gittiğimde de dr bana 14 kere deneyen var hemen oldu tutacak diye bisey yok yıllarca da olmayabilir diye saçma sapan moral bozucu şeyler söylemişti.
Cani!m cok kafana takma olmuyo diye olur sabret tedavilerini ol bak ben bugun doktora gittm iki yumurtamda pko varmis cok tembel yumurtalarin vucudum cok testeron uretiyomus cocugum cok zor olurmus boyle tedaviye basliycam ama kafama takmiyorum ben iki senelik evliyim cok istredim yok var demekki zamani uzme kendiniTek hayalim eşime hem dogum gunu hemde evlilik yıldönümü olan bu günde o güzel haberi vermekti. Çocuk düşünmeye başladığımız andan itibaren tek dilegimdi. 1.5 yıl oldu biz isteyeli ve tedavilerle günleri gecireli ama olmadı yine o tek çizgiyi gördüm ve ne doğum günü heyecani kaldı ne de evlilik yıldönümü Artık gücüm kalmadı yeniden böyle bi yenilgiye. Ben artık vazgeçiyorum kaderim buymuş diyip cekiliyorum. Allah kimsenin hevesini gözünde koymasin kucağını bos bırakmasın
ben bu cümleleri kurduktan 4 ay sonra hamile kaldım.3 aşılama 1 tüp bebekten eli boş dönen ben hamile kalmışsam herkes kalır bence.üzülme sakın Rabbim en kısa zamanda versin inşallahTek hayalim eşime hem dogum gunu hemde evlilik yıldönümü olan bu günde o güzel haberi vermekti. Çocuk düşünmeye başladığımız andan itibaren tek dilegimdi. 1.5 yıl oldu biz isteyeli ve tedavilerle günleri gecireli ama olmadı yine o tek çizgiyi gördüm ve ne doğum günü heyecani kaldı ne de evlilik yıldönümü Artık gücüm kalmadı yeniden böyle bi yenilgiye. Ben artık vazgeçiyorum kaderim buymuş diyip cekiliyorum. Allah kimsenin hevesini gözünde koymasin kucağını bos bırakmasın
ben bu cümleleri kurduktan 4 ay sonra hamile kaldım.3 aşılama 1 tüp bebekten eli boş dönen ben hamile kalmışsam herkes kalır bence.üzülme sakın Rabbim en kısa zamanda versin inşallah
Anladım canım bulunduğun bolgede çare bulman biraz zor evet var mı probleminiz ne diyor doktor tahlil rahim filmi vs.cekildi mi
Cani!m cok kafana takma olmuyo diye olur sabret tedavilerini ol bak ben bugun doktora gittm iki yumurtamda pko varmis cok tembel yumurtalarin vucudum cok testeron uretiyomus cocugum cok zor olurmus boyle tedaviye basliycam ama kafama takmiyorum ben iki senelik evliyim cok istredim yok var demekki zamani uzme kendini
Oyle deme canim Allahin gucune gider elbet bildigi var onundaZamanı varsa benim sabrim umudum kalmadı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?