- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
Oooooo masallah sanada cift cift versin sanada hayirlisiyla :) benim suan olmaz ama olsa nerdeki tup bebek o bide yas siniri falan bvar mi onun icin cnmÖncelikle hangi şehirdesin . Ben yaklaşık 2 sene önce ankarada aşılama yaptırdım o dönem ankarada oturuyorduk.simdi istanbuldayiz ve tup bebek tedavim tamamlanmak üzere herşeyden önce tup bebek tedavimi yapan doktor muhteşem bir insan kesinlikle tanışmanı isterim .bizim ki sebepsiz kisirlikti .yarın yumurta toplama işlemi yapılacak 13 yumurtam oluşmuş
Rabbim insallah en kısa zamanda nasip eder umudunuzu kaybetmeyin benim iki yılda oldu rabbime cok sukur hep dua ettim inancimi kaybetmedim umudumu kaybetmedim insallah eylul ayi sürpriz olur .Tek hayalim eşime hem dogum gunu hemde evlilik yıldönümü olan bu günde o güzel haberi vermekti. Çocuk düşünmeye başladığımız andan itibaren tek dilegimdi. 1.5 yıl oldu biz isteyeli ve tedavilerle günleri gecireli ama olmadı yine o tek çizgiyi gördüm ve ne doğum günü heyecani kaldı ne de evlilik yıldönümü Artık gücüm kalmadı yeniden böyle bi yenilgiye. Ben artık vazgeçiyorum kaderim buymuş diyip cekiliyorum. Allah kimsenin hevesini gözünde koymasin kucağını bos bırakmasın
tesekkurler:)) çift embriyo transferi istiyoruz zaten :)) istanbul -Fulya da özel muayenehanesi var doktorumuzun ismi munip Berberoğlugil .yumurta toplama transfer anlaşmalı olduğu ota &jinemed hastanesinde yapılıyor.benim bugün yumurtalarım toplandı .yaş konusunda emin değilim ama zannetmiyorum yaş sınırı olduğunu .kesinlikle tavsiye ediyorum hastanemizi ve doktorumuzuOooooo masallah sanada cift cift versin sanada hayirlisiyla :) benim suan olmaz ama olsa nerdeki tup bebek o bide yas siniri falan bvar mi onun icin cnm
Sekercim hacamat adet duzensizligi icn yapiliyo ya bide belkide yumurtaliklara iyi gelmistir olabilir. YaniBir arkadaşım hacamat yaptırdı ve hamile kaldı... Ne bileyim aklınızda olsun işte
Canimcim insallah senin tutar insallaaaaaaaaaaaah en icten dedim bunu benimde yumurtaliklar pert ama simdiden yaomazlar sanirim iki senem bosa gitti benimde sen kac yasindasin canimtesekkurler:)) çift embriyo transferi istiyoruz zaten :)) istanbul -Fulya da özel muayenehanesi var doktorumuzun ismi munip Berberoğlugil .yumurta toplama transfer anlaşmalı olduğu ota &jinemed hastanesinde yapılıyor.benim bugün yumurtalarım toplandı .yaş konusunda emin değilim ama zannetmiyorum yaş sınırı olduğunu .kesinlikle tavsiye ediyorum hastanemizi ve doktorumuzu
Bilmiyorum detayını defalarca tüp bebek yaptılar olmadı. Sonra hacamat ve normal gebelik... Allah hepinize hayırlı evlatlar versinSekercim hacamat adet duzensizligi icn yapiliyo ya bide belkide yumurtaliklara iyi gelmistir olabilir. Yani
Aminnnnnnnmnn canimBilmiyorum detayını defalarca tüp bebek yaptılar olmadı. Sonra hacamat ve normal gebelik... Allah hepinize hayırlı evlatlar versin
Rabbim herkes için hayırlısını versin insallah ben 31 yasindayim 6 yıllık evliyimCanimcim insallah senin tutar insallaaaaaaaaaaaah en icten dedim bunu benimde yumurtaliklar pert ama simdiden yaomazlar sanirim iki senem bosa gitti benimde sen kac yasindasin canim
Tek hayalim eşime hem dogum gunu hemde evlilik yıldönümü olan bu günde o güzel haberi vermekti. Çocuk düşünmeye başladığımız andan itibaren tek dilegimdi. 1.5 yıl oldu biz isteyeli ve tedavilerle günleri gecireli ama olmadı yine o tek çizgiyi gördüm ve ne doğum günü heyecani kaldı ne de evlilik yıldönümü Artık gücüm kalmadı yeniden böyle bi yenilgiye. Ben artık vazgeçiyorum kaderim buymuş diyip cekiliyorum. Allah kimsenin hevesini gözünde koymasin kucağını bos bırakmasın
Bu konularda herhangi bir bilgim yok ama ben de sizinle aynı fikrideyim 1,5 yıl çok taze.Kendinizi üzmeyin eşinizle bol bol kaliteli zamanlar geçirin çocuk olduktan sonra yapamayacağınız bir sürü deli dolu aktivite yapın,dil öğrenin,bol bol kitap okuyun,kurslara yazılın... vs Siz rahat olduğunuzda hiç beklemediğiniz anda bir bakmışsınız ki güzel haberler almışsınız..Umudunuzu yitirmeyin
Canımmm, Bitanem, kader arkadaşım, benim de 13 ay bitti bugün adetimle, her ay gözyaşları... Ben de istemiştim doğum gününde, yıldönümümüzde o müjdeyi vereblmeyi.. Bana da nasip olmadı, olmadı.. Biliyorum o hayattan soğuma duygusunu, bırak doğum günü heyecanını, yaşama sevincimi; isteğimi alıp götürüyo benden..
Tamam diyorum bu ay üzülmeyeceğim sabredeceğim daha erken diyorlar.... Ama gel de kendine söz geçir. Olmuyo, unutamıyorum. Hayatı akışına bırakamıyorum. Hep takip ediyorum yumurta mı çatladı akıntı mı geldi, her an aklımda "hamile kalabilmek" denen eziyet(!) mutluluğuma gölge düşürüyor evliliğimde de hayatımda da...
Ben tamamen unutmak istiyorum çocuk meselesini ama unutamıyorum. Unutursam olur belki diye yeni bir işkenceli düşünce gelip esir alıyo beni. O kadar çok hikaye okudum ki.. Hem umudum var hem sabrım yok... Rabbimin "ol" demesi yeterli bunu da biliyorum.Velhasıl yalnız değilsin senin gibiyim ben de ve biliyorum bir kadın için çok çok çok yıpratıcı bir durum...Allah'ım tez zamanda kurtarsın heeeepimizi bu durumdan
Evet sizin büyük şehirde olmanız lazım eşinin tayin olma ihtimali yok mu
Bu ne şimdi?Hiç gencecik ve yeni denemeye başlayan insanlara yakışıyor mu? Benim bir akrabam olmuyor diye pes etti kadının menopoza girme zamanı gelince son kez deneyelim dediler ve oldu. Çocuk 5 yaşında şimdi. Keşke yıllarca olmuyor diyip bırakmasalardı.Tek hayalim eşime hem dogum gunu hemde evlilik yıldönümü olan bu günde o güzel haberi vermekti. Çocuk düşünmeye başladığımız andan itibaren tek dilegimdi. 1.5 yıl oldu biz isteyeli ve tedavilerle günleri gecireli ama olmadı yine o tek çizgiyi gördüm ve ne doğum günü heyecani kaldı ne de evlilik yıldönümü Artık gücüm kalmadı yeniden böyle bi yenilgiye. Ben artık vazgeçiyorum kaderim buymuş diyip cekiliyorum. Allah kimsenin hevesini gözünde koymasin kucağını bos bırakmasın
canım yazdıkların o kadar tanidik ki artik hic bir şeyin tadini alamiyorum ,bu duygu hic bir şeye benzemiyor ve istemeden olsada hep aklında bu yüzden de olmuyordur biliyorum ama gel yüreğine ruhuna anlat ... Allah bize sabır güç versin canım tez vakittede hayırlı sağlıklı evlat versin bizlere ve tüm isteyen kardeslerimeCanımmm, Bitanem, kader arkadaşım, benim de 13 ay bitti bugün adetimle, her ay gözyaşları... Ben de istemiştim doğum gününde, yıldönümümüzde o müjdeyi vereblmeyi.. Bana da nasip olmadı, olmadı.. Biliyorum o hayattan soğuma duygusunu, bırak doğum günü heyecanını, yaşama sevincimi; isteğimi alıp götürüyo benden..
Tamam diyorum bu ay üzülmeyeceğim sabredeceğim daha erken diyorlar.... Ama gel de kendine söz geçir. Olmuyo, unutamıyorum. Hayatı akışına bırakamıyorum. Hep takip ediyorum yumurta mı çatladı akıntı mı geldi, her an aklımda "hamile kalabilmek" denen eziyet(!) mutluluğuma gölge düşürüyor evliliğimde de hayatımda da...
Ben tamamen unutmak istiyorum çocuk meselesini ama unutamıyorum. Unutursam olur belki diye yeni bir işkenceli düşünce gelip esir alıyo beni. O kadar çok hikaye okudum ki.. Hem umudum var hem sabrım yok... Rabbimin "ol" demesi yeterli bunu da biliyorum.Velhasıl yalnız değilsin senin gibiyim ben de ve biliyorum bir kadın için çok çok çok yıpratıcı bir durum...Allah'ım tez zamanda kurtarsın heeeepimizi bu durumdan
canım yazdıkların o kadar tanidik ki artik hic bir şeyin tadini alamiyorum ,bu duygu hic bir şeye benzemiyor ve istemeden olsada hep aklında bu yüzden de olmuyordur biliyorum ama gel yüreğine ruhuna anlat ... Allah bize sabır güç versin canım tez vakittede hayırlı sağlıklı evlat versin bizlere ve tüm isteyen kardeslerime
Artık umutlanmiycam biliyorum olmayacağını diye diye yine de testi görünce tüm gücüm bitiyo.bende diyorum aklımdan gecirmeyeyim kafamdan gitsin bu düşünce dedikçe bi gün gecikse acaba mi diyorum ama malesef sonuç değişmiyor
Sizin ne kadar sürede oldu bebeğiniz.. 1,5 yıla taze diyorsunuz ama insanı kahrediyor o süreç.. :'( Rabbim sabır ve dayanma gücü versin tüüüm bebek yolu gözleyenlere.
Anlıyorum sizleri benim de tam iki yılda oldu ama sabır cok önemli ne olursa olsun umudunuzu inancınızı kaybetmeyin rabbim en kısa zamanda sizlere de bu mutluluğu yaşatsin insallah.Canımmm, Bitanem, kader arkadaşım, benim de 13 ay bitti bugün adetimle, her ay gözyaşları... Ben de istemiştim doğum gününde, yıldönümümüzde o müjdeyi vereblmeyi.. Bana da nasip olmadı, olmadı.. Biliyorum o hayattan soğuma duygusunu, bırak doğum günü heyecanını, yaşama sevincimi; isteğimi alıp götürüyo benden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?