Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ayyy kuzum benım eşim dıorum ya aynalı körül olmazsa gelın gıtmeyenlerden
annemlrde yegenler fılan gelıverırseymıs annem fılan bısey lazım olursa gelıverirselermişş miş de mişş
ada deplasmanda yapamıo ayoll:)))))))))
yanı en son 15.gun oldu onan sonra catladıysaa gitti bu ayy:)
napayım cnm olcağı varsa tek ilşkıyle dahı oluo
olacağıda yoks boyle engeller oluo iştee napalımm
yanıı sankı apartta hazır beklıo yaa bızım bebek yok o yok bu dıye bıde
bırlıkte olmuoz amannnnn alıstım valla ben eşımın nazına..adlı nöbeti olduğun gun
ilşkı yok bı olay olursa bırden cağırırlarsa dus almaya vakıt kalmazsa
salı sallanır carsamba çarsafa dolanır:))))))))))
yanı doğal yolla zoorr kusumm daa sırf esım kendını ıyı hıseetın normakde deneık
dıyelım dıye beklıorumm bıde vucudum dınlensınn dıyee yoksasence olacağı varmı:))))))))))

kız beni güldürüdün allahta seni güldürsün inşşşşşşşşşşş
kuzum tadını çıkart anelerde gez mis gibi gel

ayy aminnn canımmm
vallahi nap,m arsızızn da arsızıyım hee delirmem fılan lazım yoksa ama:)))))
tatıldeyız daha cok sansımız var ama misafırlıkte yapamıo adam napimm:)))))
sen nasılsınn kusum bu aad siz korununuomusunuz dr ole bısı dedımı

tupbabyy
kuzum sızın 15 mılyonmus yaa
doğal yolla olabılır bu ayy bzım en fazla
11 mılyon oldu bakalım ameliyattan sonraa nolacak:)

Umutcum canımın derdine düştüm bebiş denemeye ara verdik ilaç falan alıyorum eşimde sanki tutuyorda bide kendini korumaya alıyorsun diyor =)) ama neolur neolmaz ben önlem alayımda olursa birde aldırmak zorunda kalmayalım (

haklısın canımm
ama hanı genel anlamda 15 mılyon ıyı bı değer
benımde dişlerım ağrıodu hepsi
dr gıttım diştasları ağrı yapıodur dedi bende cesaret edeemdım
geçti sonra kemdliğnden ama gebelık olusursa duvara tırmandırırlar benı valla:))))))

Umutcum beni bu akşam affet size katılamayacağım ağrım çok fazla öpüyorum sizleri

çalışmaları unutmayın lütfen =))

Son düzenleme:
umutcum cnm topiğini geçte olsa keşfedebildim...
inş senin ve tüm bu yolda mücadele veren arkadaşların umutları en kısa zamanda gerçekleşir...
hepinize dualar ediyorum rabbim kabul etsin...

sağol kuzum ya bilidğin gibi yok korunma falan yok kuzum ama benim beklentimde yok

umutcum cnm topiğini geçte olsa keşfedebildim...
inş senin ve tüm bu yolda mücadele veren arkadaşların umutları en kısa zamanda gerçekleşir...
hepinize dualar ediyorum rabbim kabul etsin...

hoş geldin bakliyat torbasının anansıııı nasılsınız ikinizdeeeeeeeeeee

merhaba kızlar,
sizleri uzun zamandır takip ediyorum.
bu ay 5. denememde de negatif sonucu aldım. birkaç ay doğal yolla denemeye devam olmazsa durmak yok tedaviye devam.
bugün yine forumlardan gördüğüm preseed kayganlaştırıcı siparişi verdim internetten. sizlerin doğal takviye tavsiyeleirizi de bekliyorum. herhangi belli bir sorunumuzda yok. sebepsiz deniliyor hep.

iyi yapmışsın, vitaminlerle ilgili de vardı yazdıklarım ama kimbilir nerelerde erkek infertilite sperm sayı diye aratırsan çıkar ama sana yazdıklarım özetti en gerekli olanlardı yani 1. testteki morfoloji %30dan fazla olduğu için iyi elbette ama %60 üst sınırı var farkındayım ters anlaşıldı o.., kruger a onu denkleyemeyiz, asıl geçerli olan kruger dır ama o yüzden %1 i saydım ben
rahim filmi çekilirken zaten amaç önce tüplerin açık olup olmadığını kontrol etmek ve o bağırta bağırta verdikleri ilaçla da tüpleri açmaktır tıkalıysa
sonucunda da film rapor almak için kullanılıyor malum, rahim içi durumuda şöyle bir gösteriyor faydalı elbette, şu var ki rahim filmi ile tıkalı tüp açılsa bile sonraki aylarda tıkanıklık tekrarlayabiliyor, veya açan doktorun becerisi mi önemsemesimi bilemiyorum tıkanıklık giderilmeli
benim için ne güzel söylemişsin sağol da başlayacağı zaman belirsiz sekizyüzyirmialtıncı doktordan da vazgeçmek üzereyim kadın canımı sıkıyor
fakat sana sırf moral olsun diye söylemedim durumunuz iyi meraklanma

dediğim gibi moral cinsel perhiz o anki stres çok önemli ayrıca sabah saatleri olmalı ve asla 4 günü geçirmeyin
kaan aydos sitesinde epididimde beklememiş spermlerin daha iyi morfolojiye sahip olduğunu anlatıyor geçen okudum hatta dna hasarı bozuk olan spermlerin bu morfoloji ve hasar oranının 4-5 saat içinde 2. ejakülatta (boşalma) hasarlarının neredeyse yarı yarıya düştüğünü anlatmış

bunun türkçesi bir kerede UMUTCUM İYİ DUY sen de, yani aynı gün içinde 4-5 saat arayla gerçekleşen ilişkide spermler daha sağlıklı oluyormuş

haa benim ağdacı bırak 4-5 saati ayda yapamaz o ayrı, umutun ki nazlı nasıl yıkanacak

şakalar güzel de gerçekler

var var umutcum, sen bizim umudumuzsun hiç olmaz mı, hem senin eşin doktor herkesten daha mantıklı
sen küçüksün daha dert etme şimdiden, hiç bir yol olmazsa mustafa amca var memorialda imsi var pgt var üzülme

sen preseed jel kullanıyor musun umut ben birtek onunla denemedim herifi yakalarsam bu yıl içinde yapmayı planlıyorum bir defa olsun jelle herkes pek övüyor da

bir de şu atraksiyon işlerine bir merak sar bir kadın çıkmış amerikalı slow sex diye kitap yazmış 15 dakikada teknikler öğretiyormuş siteden atılmamak için anlatmıyorum adı neydi nicole daedone 17 yıldır hiç birlikte olmamış bir çifti bile düzeltmiş tavşana dönmüşler
dur bi gideyim benim metroseksüel uyumadıysa veya tırnaklarını düzeltmiyorsa........

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar, dünden beri estrofem haptan iki tane almaya başladım, acaip baş dönmesi yapıyor bende, perşembe günü ultrasonum var, rahim kalınlığım normal düzeyde olursa dondurulmuş transferim için tarih belirlenecek, o zamanı iple çekiyorum.

hadi bakalım sizlerde doğal yolla denemeye devam, tutar inşallah bebişlerimiz

hoşgeldin aramıza canımmm umarım doğal yoldan bebişin gelir sana süpriz yapar

tek git çift dön inşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…