- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.241
umut cum yılmaz arkadaşım, ben de sizi seviyorum. 1,90 lık kocana söyle benim koca gibi halvete nazlanırsa yollarım benimkini ağda yaptırırım ona gününü görür karışmam, siz daha gençsiniz birbirinizden bıkmamış olmanız lazım bir takım atraksiyonlar dene kurallar gereği yazamıyorum anladın sen onu
kız beni güldürüdün allahta seni güldürsün inşşşşşşşşşşş
kuzum tadını çıkart anelerde gez mis gibi gel
tupbabyy
kuzum sızın 15 mılyonmus yaa
doğal yolla olabılır bu ayy bzım en fazla
11 mılyon oldu bakalım ameliyattan sonraa nolacak:)
Umutcum canımın derdine düştüm bebiş denemeye ara verdik ilaç falan alıyorum eşimde sanki tutuyorda bide kendini korumaya alıyorsun diyor =)) ama neolur neolmaz ben önlem alayımda olursa birde aldırmak zorunda kalmayalım(
Umutcum beni bu akşam affet size katılamayacağım ağrım çok fazlaöpüyorum sizleri
çalışmaları unutmayın lütfen =))
ayy aminnn canımmm
vallahi nap,m arsızızn da arsızıyım hee delirmem fılan lazım yoksa ama:)))))
tatıldeyız daha cok sansımız var ama misafırlıkte yapamıo adam napimm:)))))
sen nasılsınn kusum bu aad siz korununuomusunuz dr ole bısı dedımı
ayyy kuzum benım eşim dıorum ya aynalı körül olmazsa gelın gıtmeyenlerden
annemlrde yegenler fılan gelıverırseymıs annem fılan bısey lazım olursa gelıverirselermişş miş de mişş
ada deplasmanda yapamıo ayoll:)))))))))
yanı en son 15.gun oldu onan sonra catladıysaa gitti bu ayy:)
napayım cnm olcağı varsa tek ilşkıyle dahı oluo
olacağıda yoks boyle engeller oluo iştee napalımm
yanıı sankı apartta hazır beklıo yaa bızım bebek yok o yok bu dıye bıde
bırlıkte olmuoz amannnnn alıstım valla ben eşımın nazına..adlı nöbeti olduğun gun
ilşkı yok bı olay olursa bırden cağırırlarsa dus almaya vakıt kalmazsa
salı sallanır carsamba çarsafa dolanır:))))))))))
yanı doğal yolla zoorr kusumm daa sırf esım kendını ıyı hıseetın normakde deneık
dıyelım dıye beklıorumm bıde vucudum dınlensınn dıyee yoksasence olacağı varmı:))))))))))
umutcum cnm topiğini geçte olsa keşfedebildim...
inş senin ve tüm bu yolda mücadele veren arkadaşların umutları en kısa zamanda gerçekleşir...
hepinize dualar ediyorum rabbim kabul etsin...
3.testi yaptırmadan ben vitamin takviyesine başladım yarın da fındık- fıstık işlerine girişeceğim. yalnız 1. testte normal sperm WHO ya göre % 50 yazıyordu..Morfoloji diye bir bölüm yok ilk testte. janinesciğim sen 1. testte de morfoloji % 1 demişsin. 2. de yazıyor morfoloji burada bir yanlış anlaşılma mı olmuş? yoksa %50 % 1 e mi denk.
rahim filminde tüpün açılacak diye bişey yok sanıyordum. Çeken kişinin beceriksizliği mi ki?bunu da araştırıcam.
ellerine sağlık çok teşekkür ederim. Moral vermişsin. Yumurta kalitesi için de vitamin alıcam.
senin tüp bebek yarım kalmış ya. ne zaman tekrar başlayacak.takipte olacağım güzel haberini duymak için.
PS. Eşim 2. sperm analizini vermeden sınava girmişti hayatımızı çok iyi yönde etkileyecek bir sınavdı ve sınavı kötü geçmişti.çok moralsizdi belki o stresle spermler noluyo beeeeee hem gerginsin hem sex peşindesin al sana demiş olabilirler...İnşallah inşallah...
salı sallanır carsamba çarsafa dolanır:))))))))))
yanı doğal yolla zoorr kusumm daa sırf esım kendını ıyı hıseetın normakde deneık
dıyelım dıye beklıorumm bıde vucudum dınlensınn dıyee yoksasence olacağı varmı:))))))))))
merhaba kızlar,
sizleri uzun zamandır takip ediyorum.
bu ay 5. denememde de negatif sonucu aldım. birkaç ay doğal yolla denemeye devam olmazsa durmak yok tedaviye devam.
bugün yine forumlardan gördüğüm preseed kayganlaştırıcı siparişi verdim internetten. sizlerin doğal takviye tavsiyeleirizi de bekliyorum. herhangi belli bir sorunumuzda yok. sebepsiz deniliyor hep.
herkese günaydın kızlar, dünden beri estrofem haptan iki tane almaya başladım, acaip baş dönmesi yapıyor bende, perşembe günü ultrasonum var, rahim kalınlığım normal düzeyde olursa dondurulmuş transferim için tarih belirlenecek, o zamanı iple çekiyorum.
hadi bakalım sizlerde doğal yolla denemeye devam, tutar inşallah bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?