- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.421
merhaba kızlar,
37 yasıdayım bir senedir esimle cocuk icin calısıyorduk.. yasda ileri oluca tüp bebek onerildi, baslayacagım ay dogal yolla hamile kaldım hamd olsun... hamileligin 3 ay oncesinde 1 kimyasal gebeligim mevcut...
ne zaman kafadan uzaklastı o ay kısmet oldu...
O zaman sende o topiği aç ben 1 ay sonra sana transfer olurum zaten Umutcumlada komşuculuk oynarız Umut bu yazdığımdan sonra seni değil beni atacak tobişinden
Yaa ne güzel tebrik ediyorum cnm darısı bizim başımızaaaaaaa ben 1 hafta önce doktorda muayeene olmama rağmen kendimi hamile sanıyorum delirdim herhalde =)) antibiyotik kullanıyordum bugün bıraktım hamileyim diye tabii öyle birşey yok :44::44::44::44::44::44: bazen normal olmadığımı düşünüyorum :44::44::44:
ayy canım sorma hepımız oyleyız
ben regl olmaya başlayınca belkı yerlşeme kanamsıdır dıorum
her ay bıkmadan:))))hahahahah
Böyle oolduğumuz için normal yolla gelmiyor bebişler(
merhaba kızlar,
37 yasıdayım bir senedir esimle cocuk icin calısıyorduk.. yasda ileri oluca tüp bebek onerildi, baslayacagım ay dogal yolla hamile kaldım hamd olsun... hamileligin 3 ay oncesinde 1 kimyasal gebeligim mevcut...
ne zaman kafadan uzaklastı o ay kısmet oldu...
olabılır tatlımm
am artık alay edıorum kendımle valla
şekerler ben kaçtımm biz evı tasıyoruz yarın dönup
bı kaç gun gözükmeyebılırım
öptummhepınızı cok sevıorumm:)))))
bu topiği cok sevıorum :)))))
ayy canım sorma hepımız oyleyız
ben regl olmaya başlayınca belkı yerlşeme kanamsıdır dıorum
her ay bıkmadan:))))hahahahah
Selamlar kızlar nasılsınız bakalım?Yetercıgım yakaladım senı:)
Yaa ne güzel tebrik ediyorum cnm darısı bizim başımızaaaaaaa ben 1 hafta önce doktorda muayeene olmama rağmen kendimi hamile sanıyorum delirdim herhalde =)) antibiyotik kullanıyordum bugün bıraktım hamileyim diye tabii öyle birşey yok :44::44::44::44::44::44: bazen normal olmadığımı düşünüyorum :44::44::44:
ıyıyım canım ama cok sıcaklıyorum(bu ne beter sıcaklar yaaa bır geldı pır geldı.bıde cok kılo almıs ve şiş hissedıyorum kendımı (nasıl kılo verebılırım ben ya delırıcem.ıstehım hıc kesılmıyor.nıye boyle oldum ben yaaa
yetercıgım hepımızde oyle bır psıkolojı varya al benden de o kadar.her ay sankı hıc reglı olmaycakmısım gıbı gelır ama gunune sekmez benı hıc uzmez masallah:))))
yetercıgım ben yarın gıdemıyecegım zıyarete(Benımle beraber gelecek olan arkadasımın annanesı vefat etmıs.tek basıma da gıdemem.buyuk ıhtımalle ramazanın ılk haftası gıdecegım bakalım kısmetse.ama sen aklımdasın unutmayacagım sana da dua etmeyı :))
evet canım bılmez mıyım hem tedavımız ıcın cok kılolu olmamız ıyı degıl hemde goruntu acısından ama ıstahımı kontrol edemıyorum kı masallah.sureklı canım tatlı bıseyler fılan ıstıyor.aksam saatlerınde meyve ıle gecıstırıyorum ama onu da gec yedıgım ıcın kılom hıııccc azalmıyor(
sana bir iki benzer durum ve cümle yazacaktım ama bu son mesajını görünce vazgeçtim , eğer ankarada oturuyorsan başka açıklaması yok ki aynı adamla evliyiz, lütfen bana koordinatları ver sizi basayım boşaması kolay olur. tabi hangi nikah geçerliyse
ayy canım sorma bende yarım yamalak okuorum
kacırdığım varsa kusura bakmayın
canım gecıcı bı durumdur sorun erkekte olunca
hep acısı kadından cıkrtılır alısacaktır ama bu duruma
sıkma canını sperm değererınızde ıyıymıs
doğal yola yeterli 15 mılyon alt sınır artık:))))))
olurmu kusum
topıgın basında hersey konusup dertleşeceğız
dedık ya kusumm sakın oyle dusunme
herkes herseyı konusabılır burda hepımızde dınlerız
bak kızlarda hı hı dıo:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?