- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.401
selam kızlar. 1 haftadır giremiyordum bunun nedeni 2 gün yurt dışında olmam ve diğer günlerde babamın sağlık problemi idi. bugün bile buraya girdiğim zaman vicdan azabı yapıyorum. babam rahatsızken internette dolaşıyormuş gibi. babam için dua edin arakadaşlar. cuma tahlil sonuçları çıkacak. kötü huylu olmasından çok korkuyorum.. ne olur dua edin. biliyorum ki sizlerin duası dahamakbül.
şimdiden herkese teşekkürler selamlar.......
slm kızlar dünden beri ancak yeni bakabildim bayaa bi muhabbet olmuş. biraz konuyu değiştireyim.
bir iki gündür kocamdan azar işitmekten artık bu adamdan çocuk yapmasam mı diye düşünüyorum. bebeği mebeği unuttum. adam sürekli beni azarlıyor. hemde başkalarının yanında falan. ters ters cevaplar annemin, kendi annesinin yanında , tanımadığımız insanların yanında . yalnız olsak azının payını vericem ama başkaları olunca ancak içime akan gözyaşları. ben mi alıngan oldum anlamadım ki... tabi evlendik yaa 1 sene bitti değerimiz kalmadı anasını satim. bu işler böyle demekk ki.....((((((((((((
slm kızlar dünden beri ancak yeni bakabildim bayaa bi muhabbet olmuş. biraz konuyu değiştireyim.
bir iki gündür kocamdan azar işitmekten artık bu adamdan çocuk yapmasam mı diye düşünüyorum. bebeği mebeği unuttum. adam sürekli beni azarlıyor. hemde başkalarının yanında falan. ters ters cevaplar annemin, kendi annesinin yanında , tanımadığımız insanların yanında . yalnız olsak azının payını vericem ama başkaları olunca ancak içime akan gözyaşları. ben mi alıngan oldum anlamadım ki... tabi evlendik yaa 1 sene bitti değerimiz kalmadı anasını satim. bu işler böyle demekk ki.....((((((((((((
havalar ısındıya sıcak hepimizin beynine vuruyor galiba herkez kocaya kızıyor.bu gün bütün topiklerde koca gündemde bu ne yakızlar relaks relaks hepimizin piskolojisi bozuk onlarıda anlamak lazım bizim kadar olamasa da onlar da kafaya takıyor tabiyki biz ne kadar anne olmak istiyorsak onlar da baba olmak istiyor.ben dün akşam eşimle konuşuyoruz mesala ben dedim kadının duyguları daha farklı anne olma duygusu daha yoğun ama erkekler öyle değil oda bana dedi ki nerden biliyorsun siz duygularınızı hislerinizi dile getiriyorsunuz biz getirmiyoruz fark burda dedi.bir arkadaş söylemişti tüp bebek merkezlerinde bazı kadınlar tek geliyor eşleri yok yanlarında ya anneleri yada başka birileri var erkekler çok sıkılıp çekiniyorlar bu gibi şeylerden diye.ama ben eşimin hakkını yiyemem her seferinde benle birlikte geldi gelme dediğim halde.yumurtların topladığı gün seni öyle görünce ağlayacaktım dedi.o benim en büyük destekçim ben üzülmim diye elinden geleni yapıyor.bir evlilikte sevgi ve saygı varsa aşılmayacak şey yoktur.bu günlerde geçeçek ilerde çoçuklarımızla beraber kocaman bir aile olucaz inşallah hepimiz.
bir de azarlıyosun deyince sana öle geliyor o azarlamak mı benim tarzım bu falan diyor. yok yok iyi bir ders istiyor bu kesin .......... inadım da inattır böle devam ederse sallar geçerim hiç acımam. ayyy delircem kızlar . nolur kusura bakmayın topik dışı saçmalıyorum diye.... paylaşcak kimse yok.
janines sen yaz ben hep okuyayım olur mu ?
canım olurmu öyle seyİnsanlar bazen nerden geldiklerini ne olduklarını unutuyorlar . Mesela bende hamile kaldığımda ekim topiğinde yazışmalarıma devam etmiştim bebeğimde sorunlar olunca aptal gibi yazdım ama unuttum ordaki arkadaşlarımında benimle aynı haftalarda olduğunu hamile olduklarını sonra o kadar vicdan azabı çektim ki kendimi hala affedemiyorum .
Onlarıı gereksiz yere endişeye soktum ve bunun için içim içimi yedi şimdi hala yüzüm yok onlarla konuşmaya
canımm ınsallah ıyı cıkacakselam kızlar. 1 haftadır giremiyordum bunun nedeni 2 gün yurt dışında olmam ve diğer günlerde babamın sağlık problemi idi. bugün bile buraya girdiğim zaman vicdan azabı yapıyorum. babam rahatsızken internette dolaşıyormuş gibi. babam için dua edin arakadaşlar. cuma tahlil sonuçları çıkacak. kötü huylu olmasından çok korkuyorum.. ne olur dua edin. biliyorum ki sizlerin duası dahamakbül.
şimdiden herkese teşekkürler selamlar.......
bende girmıorum artık o topiğe o gunden berı canımhiç şaşırmadım benim eşim ameliyat olduğunda ne kadar sıkıntı yaşadığıma şahit olanlardansın:26::26::26::26:
bana birisi topik topik geziyor dualra katılmıyor diya yazmışve dua saatinde ben yoğun bakımın kapısında eşimden haber beklyordumm
ve öncesinde isterseniniz beni dua listesinden çıkartın okuyamaya biliirm dedimmm
ve bir başka arakadaşta (ben ona beni isteden çıkartın dedim ama listeyi yapan arakdaş olurmu öyle şey bu sağlıktır hepimizn başına gelir dedi demiştim )beni listeden çıkartılar diyor yeter demişşşşsonra kızlarda hakımda bir sürü yorum yapmışlarrr çok üzüldüm açıkadım durumu ve o topiğe girmedim bir daha
:80:huhuuuu naber halvetçi kuşlar :))) çalışmalar devam mı?
hilbaycım baban rahatsızmış sanırım acil şifalar inşallah eskisinden daha sağlıklı olur biran evvel..
biz de yarın doktora gidicez teyzeleri belki açar bıdığım o minik bacaklarını da gösterir bize ne sakladığını..
Bende arkadaşın bebekten çok kendi sağlık durumunu merak ediyorum..
Psikolojisi gerçekten çok kötüydü..
Benim başıma da bi talihsizlik geldi ki sorma..
Apandistim sen bunca sene dur dur da,tam ben hamile kalınca patlayacak zamanı bul..
20-25 gün önce bebeğimle beraber apandist ameliyatına girmek zorunda kaldık..
Neyse elbet vardır bunda da bi hayır..
Şimdi toparladık ama çok şükür iyiyiz..
merhaba kızlar,
37 yasıdayım bir senedir esimle cocuk icin calısıyorduk.. yasda ileri oluca tüp bebek onerildi, baslayacagım ay dogal yolla hamile kaldım hamd olsun... hamileligin 3 ay oncesinde 1 kimyasal gebeligim mevcut...
ne zaman kafadan uzaklastı o ay kısmet oldu...
ayy canım sorma bende yarım yamalak okuorumslm kızlar dünden beri ancak yeni bakabildim bayaa bi muhabbet olmuş. biraz konuyu değiştireyim.
UMUT , SENİ ÇOK SEVİYORUM ( ) parantezin içini bu kez doldurmuyorum
bir de azarlıyosun deyince sana öle geliyor o azarlamak mı benim tarzım bu falan diyor. yok yok iyi bir ders istiyor bu kesin .......... inadım da inattır böle devam ederse sallar geçerim hiç acımam. ayyy delircem kızlar . nolur kusura bakmayın topik dışı saçmalıyorum diye.... paylaşcak kimse yok.
olur balküpü arkadaşım ama bir şartla Umut hanım topiğinin adını değiştirsin
"doğal yola ara verip tüp bebeğe geçenler" diye zira kocacığımla doğala toptan ara vermiş yılda 2 kez tüp bebek yöntemiyle yavrulamaya çalışan iki tipitipiz
benim normalde bu topikte olmam kurallara aykırı yani
umut beni atmazsa, ve siz de sıkılmazsanız yazarım tabi,, teşekkürler arkadaşım
cok cok tebrıkk ederımmm
bızımle paylastığın ıcın ck saol
umut oluo bu haberler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?