- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.381
kesinlikle yapman lazım hatta hiç kaçırma, oh ya heleşükür çatlamayı kaçırmayan biri çıktı, bu ay seni özellikle takip edeceğim şekerim, hadi bakalım inşallah olur inşallah tutar da seviniriz buralardan
ben sana söyledim ama şekerimm:))))))
ya catladı ya çatlamak üzere
bugun de olsun canım okadar emek verdin kacırma asker yolla
bol bol:))))))
selam kızlar. 1 haftadır giremiyordum bunun nedeni 2 gün yurt dışında olmam ve diğer günlerde babamın sağlık problemi idi. bugün bile buraya girdiğim zaman vicdan azabı yapıyorum. babam rahatsızken internette dolaşıyormuş gibi. babam için dua edin arakadaşlar. cuma tahlil sonuçları çıkacak. kötü huylu olmasından çok korkuyorum.. ne olur dua edin. biliyorum ki sizlerin duası dahamakbül.
şimdiden herkese teşekkürler selamlar.......
:80:huhuuuu naber halvetçi kuşlar :))) çalışmalar devam mı?
hilbaycım baban rahatsızmış sanırım acil şifalar inşallah eskisinden daha sağlıklı olur biran evvel..
biz de yarın doktora gidicez teyzeleri belki açar bıdığım o minik bacaklarını da gösterir bize ne sakladığını..
devam canım sen nasılsın kendi daha iyi hissediyorsundur inşallah meleğimiz nasıl sağlığı keyfi yerindedir inşallah kenndini göstermedi mi hala
eh şikayetlerim var tabi ama olsun kuzum benimle olsun da gerisi dert değil tek endişem ona bişey olmasın..
kendini ctesi biraz gösterir gibi yaptı ama kanamam vardı telaştan pek detaylı bakamadı doktor yine de kıza benziyor dedi yarın öğrenmeyi ümit ediyorum..
:80:huhuuuu naber halvetçi kuşlar :))) çalışmalar devam mı?
hilbaycım baban rahatsızmış sanırım acil şifalar inşallah eskisinden daha sağlıklı olur biran evvel..
biz de yarın doktora gidicez teyzeleri belki açar bıdığım o minik bacaklarını da gösterir bize ne sakladığını..
teşekkür ediyorum kızlar.... inanın bebek halvet hepsi uçtu gitti aklımdan... Allahım her şeyin hayırlısını versin....
Şaka gibiler yaa :)) yazık ben gülüyorum bu insanlara ve kendilerinin normal olduğunu düşünüyorlar yaa
haha haaa napayım ben onun yüzünü ben aklım fikrim bacak arasındaAYŞEEEEEEEE AYŞEEEEEEEEEE doğru konuş yeğenim hakında şikayet falannnbak gelmeyeyim oaray haaaa o istese gösterir yüzünü itemezse göstermez karışma benim yeğenimee sen ye iç uyu o ne istiyorsa onu yap senin görevin bu
kız ayşemm git sen dr senin kızın olacak allahın izni ileee hayırlı sağlıklı gelsin meleğin
haha haaa napayım ben onun yüzünü ben aklım fikrim bacak arasında
Allah hayırlısını versin tabi de kız olsa tadından yenmez hani..
haha haaa napayım ben onun yüzünü ben aklım fikrim bacak arasında
Allah hayırlısını versin tabi de kız olsa tadından yenmez hani..
aklın bacak ararsında haaaa
allahım yaaaaaaaaaa
kız nedendir blmem sen ne zaman aklıma gelsen ayşenin kız çıkıyor ağzımdan :26::26::26::26::26::26:
kocama da diyorum acaba belli olur mu bu gidişimizde diye zaten belli diyor kız olacak başka hiç ihtimal yok diyor :))) bakalım az kaldı sabah 11de randevum..
ınsallah fatmacımm bakalım bu kez daha sabırlıyım
ne yapılması gerekıyorsa yapıcaz bakalım
ben 10 gun kadar nete girmemiştim
o aralar sonrada o arkadasa msj atayım dedim
ama utandım okadar zaman ne oldu dıye sormadım
sonrada msj atmaya..diğerlerine kızıp onu ıhmal eettim gibi
geldı ama başka bı ısımle hala aramızda olduğunu dusunuyorum
bu sadece bir his belkı de yanılıyorumdur ama..
hep dualrımdaa ta içimde hıssetmıstım acısını..
sende n ekadar yüreği büyük bi kadınsın canım
bak sen de unutmammıssın
tuzu kuruyup da diğerlerının acısını anlamayanlardan değilsin
rabbim beebişi de senı de korusun
bu arada ameliıyat mı oldun sen janınes yazmıs geçmiş olsun canım..
bende arkadaşın bebekten çok kendi sağlık durumunu merak ediyorum..
Psikolojisi gerçekten çok kötüydü..
Benim başıma da bi talihsizlik geldi ki sorma..
Apandistim sen bunca sene dur dur da,tam ben hamile kalınca patlayacak zamanı bul..
20-25 gün önce bebeğimle beraber apandist ameliyatına girmek zorunda kaldık..
Neyse elbet vardır bunda da bi hayır..
şimdi toparladık ama çok şükür iyiyiz..
Bende arkadaşın bebekten çok kendi sağlık durumunu merak ediyorum..
Psikolojisi gerçekten çok kötüydü..
Benim başıma da bi talihsizlik geldi ki sorma..
Apandistim sen bunca sene dur dur da,tam ben hamile kalınca patlayacak zamanı bul..
20-25 gün önce bebeğimle beraber apandist ameliyatına girmek zorunda kaldık..
Neyse elbet vardır bunda da bi hayır..
Şimdi toparladık ama çok şükür iyiyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?