Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

HİLBAY cnm çok geçmiş olsun, inşallah kötü bişiy çıkmaz cnm, içini ferah tut, karamsar düşünme, olumlu ol, babanada acil şifalar cnm, üzülme hiç kafanada takma bebeğini, herşeyin bi zamanı mutlaka vardır, bebeğinde gelir, babanda iyileşir en kısa zamanda inşallah.....

:80:huhuuuu naber halvetçi kuşlar :))) çalışmalar devam mı?
hilbaycım baban rahatsızmış sanırım acil şifalar inşallah eskisinden daha sağlıklı olur biran evvel..
biz de yarın doktora gidicez teyzeleri belki açar bıdığım o minik bacaklarını da gösterir bize ne sakladığını..

inşallah olur canım.allah hepimize bir evlat nasip eder inşallah.bende çok sabırsızlıkla beklicem bu ayı

ben sana söyledim ama şekerimm:))))))
ya catladı ya çatlamak üzere
bugun de olsun canım okadar emek verdin kacırma asker yolla
bol bol:))))))

evet canım dediğin gibi oldu teşekkür ederim.hepimiz aynı yoldan geçiyoruz hepimiz aynıyızdır gerçekten bazen çok kötü hissediyorum kendimi aynı zamanda da kendiliğinden olmasını da çok istiyorum.

allah şifa fersin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

devam canım sen nasılsın kendi daha iyi hissediyorsundur inşallah meleğimiz nasıl sağlığı keyfi yerindedir inşallah kenndini göstermedi mi hala

devam canım sen nasılsın kendi daha iyi hissediyorsundur inşallah meleğimiz nasıl sağlığı keyfi yerindedir inşallah kenndini göstermedi mi hala

eh şikayetlerim var tabi ama olsun kuzum benimle olsun da gerisi dert değil tek endişem ona bişey olmasın..
kendini ctesi biraz gösterir gibi yaptı ama kanamam vardı telaştan pek detaylı bakamadı doktor yine de kıza benziyor dedi yarın öğrenmeyi ümit ediyorum..

AYŞEEEEEEEE AYŞEEEEEEEEEE doğru konuş yeğenim hakında şikayet falannn bak gelmeyeyim oaray haaaao istese gösterir yüzünü itemezse göstermez karışma benim yeğenimeesen ye iç uyu o ne istiyorsa onu yap senin görevin bu

kız ayşemm git sen dr senin kızın olacak allahın izni ileee hayırlı sağlıklı gelsin meleğin

teşekkür ediyorum kızlar.... inanın bebek halvet hepsi uçtu gitti aklımdan... Allahım her şeyin hayırlısını versin....

bebekler zaten gelmek için böyle zamanları koluyorlar inşş seninkide umadığın zamanda gelir

haha haaa napayım ben onun yüzünü ben aklım fikrim bacak arasında
kız ayşemm git sen dr senin kızın olacak allahın izni ileee hayırlı sağlıklı gelsin meleğin

Allah hayırlısını versin tabi de kız olsa tadından yenmez hani..

haha haaa napayım ben onun yüzünü ben aklım fikrim bacak arasında

Allah hayırlısını versin tabi de kız olsa tadından yenmez hani..

aklın bacak arasında haaaa
allahım yaaaaaaaaaa
kız nedendir bilmem sen ne zaman aklıma gelsen ayşenin kızı çıkıyor ağzımdan :26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
aklın bacak ararsında haaaa
allahım yaaaaaaaaaa
kız nedendir blmem sen ne zaman aklıma gelsen ayşenin kız çıkıyor ağzımdan :26::26::26::26::26::26:

kocama da diyorum acaba belli olur mu bu gidişimizde diye zaten belli diyor kız olacak başka hiç ihtimal yok diyor :))) bakalım az kaldı sabah 11de randevum..

Bende arkadaşın bebekten çok kendi sağlık durumunu merak ediyorum..
Psikolojisi gerçekten çok kötüydü..

Benim başıma da bi talihsizlik geldi ki sorma..
Apandistim sen bunca sene dur dur da,tam ben hamile kalınca patlayacak zamanı bul..
20-25 gün önce bebeğimle beraber apandist ameliyatına girmek zorunda kaldık..
Neyse elbet vardır bunda da bi hayır..
Şimdi toparladık ama çok şükür iyiyiz..

geçmiş olsun canımmm [sıze=3][/sıze]

slm kızlar dünden beri ancak yeni bakabildim bayaa bi muhabbet olmuş. biraz konuyu değiştireyim.
bir iki gündür kocamdan azar işitmekten artık bu adamdan çocuk yapmasam mı diye düşünüyorum. bebeği mebeği unuttum. adam sürekli beni azarlıyor. hemde başkalarının yanında falan. ters ters cevaplar annemin, kendi annesinin yanında , tanımadığımız insanların yanında . yalnız olsak azının payını vericem ama başkaları olunca ancak içime akan gözyaşları. ben mi alıngan oldum anlamadım ki... tabi evlendik yaa 1 sene bitti değerimiz kalmadı anasını satim. bu işler böyle demekk ki.....((((((((((((

Fatmacım Allah korusun seni , Allah korusun bebeğini nolur dikkat et kendine, sakın yaran mikrop, su almasın ben pek bir paranoyakım dikkat et yeğenime

sana söylemişmiydim bu arada nane , maydonoz, nar, kekik, adaçayı ndan uzak dur kırmızı ete el vurma biliyorsundur diğer topiklerden de

sen bir doğursan ben bayram yapıcam herhalde (mayazedeyiz ya ondan mı sıcakkanlısın ondan mı kızkardeşim yok ondan mı bilemiyorum ki )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…