Kısmet canım ya sabırla deniycez yola devam::))
Hoşgeldin canım bende yeni geldim benimde 1 aşılama 1 tüp bebek birde kendiliğinden oldu ama hala yok bende ekimede tekrar deniycem o zamana kadarda denemeye devam...
Bende bu sefer umutta deniycem geçen seferde orda olucaktı son anda aksilik oldu çarşamba ulun beye gidicem bakalım ne dyecek
canım bende mustafa beyın ılgılenmesını ısterım onun ıcın fulyada denerım ama gerek klamyacak allahın ıznıyle
yınede olmazsa dıye bburda duyduklarımı aklımın bı köşesıne yaazıorum daha cok var gercı ama ozamana kadar bı karar vermıs olurum ozel bı arastırma yapmadan:)))
kızlar madem kendiliğinden hamile kalmak istiyoruz. bunun için neler yaptığımızı yazalım.
mesala ben 1 aydır diyet yapıyorum ve 3 kilo verdim. ve hayıt tohomunu tarcın ile demleyim bal ile içiyorum. yararı olur mu bilmiyorum ama hayıt tohumunu duymuştum. yumurtalık rezervi az olanlarda iyi geliyormuş. sizin uyguladığınız bir şey var mı neler yapıyorsunuz.
umudumsun ben diğer topikte meryem suresi, tefriciye okuyanların listesindeydim. sen varmıydın orda....
canım bende ılk olarak moralımızı yuksk tutmaya çalısıyorum
vucudumu hazılrmaya calısıorum cunku streslı olursan beyın sınyal yollayarak dıomus kı
bu ay gebelığe hazır değil ve gebelığe ızın vermıomus
ayy hılbaycım okumadığım makale kalmadı bu konularla ılgılı artık okumuorum
beslenmeme dıkkat edıorum karakovan balı yıyorum yumurtları beslıo vucuda enerjı verıo
bıde kıslar hanı ozel olacak ama ilşkıler olmus olmak ıcın olmasın
bızım doktorumuz ne kadar ıhtıraslı olursanız sperm cıkısı okadar ıyı olur dedı
ancal bu sekılde soyleyebılıorum cok guzel on hazırlık yapın hem kendınızı hem eşinizi doktorun dediği sekle sokun:)))99
ay neler dıoruz yaa ama napayım yaa
neden ınsanlar tatılde hamıle kalıo cunku stres yok cunku yorgun değıller daha ısteklıler vs..
son olarak zayıf da olsanız spor arkdaslar cunku spor esnasında vucut seratonın salgılanıo
bu da gebelığı kolaylastırıo...hem esınız hem sız yapın
eşlerınızde göbek varsa erıtın cunku yag oldukca bu erkeklerde östrojene dönusuomus
bu da sperm uretımını yavslatıo
ayy ben de yaz yaz bıtmez:))))))))