• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

hoışgeldınız kıslarr
esracım canım 6 gunde artarmı yaa yenı sperm ancak 72 gunde olusuo
ıstısna mı acaba canım klomen yada menogon bıle okadar cabuk etkı etmıyor
valla olduysada bravo:)

umutcugum pek akıllı spermcıklermıs demekkı :)
bızımkıler 2 yıldır o kadar ugraslarım sonucunda duz yolda bıle yuruyemedı :))))))))
valla bnde cok sasrdım o yuzden paylastım

IMSI Bahçecide var cnm merak etme =)) ama rapor orada geçmiyor bilgin olsun
Biz kromozom testi yaptırdık aynı şey mi bilmiyorum sorun çıkmadı. Kendime kardiyovasküler risk paneli yaptırdım pıhtılaşma çıktı ve bebeğe genetik test yaptırdık patau senromu çıkmıştı . Laparoskopide yapılmıştı. Yapmam gereken testleri yaptırdım doktor başka yok dedi ama bilmiyorum :59: Bana dua edin olur mu reglimin gelmemesinin sebebi kötü olmasın iyi olan herşeye kapım açık ama kötüyü istemem :43: :43:
canım rapor önemli değil yeterki ısını ıyı yapan bıyer olsun
vesıle olsun ınsallah ondan da once gerek kalmasın:))
ayy canım benım ıcıme kötu bısey doğmuo umarım bebişin yerleşme nişanıdır:))
umutcugum pek akıllı spermcıklermıs demekkı :)
bızımkıler 2 yıldır o kadar ugraslarım sonucunda duz yolda bıle yuruyemedı :))))))))
valla bnde cok sasrdım o yuzden paylastım

ayy sorma valla canım bende cok sasırdım
6 gunde hemde jet hızıyla:)))
bızde gorcez bakalım agustosta canım ameliyat işe yaramısmı diye:)

arkadaslar ıkı gundur mıdemi üşütmusum demıstım yaa
ayy sağlık bulanmaz nımetmıs bı kez daha anladım
nolurr hiç uzmeyın kendınızı,sağlık eldeen gıdınce bıseyın kıymetı kalmıo
midem agzımda olunca dırek annemın kemoterapıde mıdesının boyle kötü olduğu geldıı
sukur dedım rabbıme bın sukur elbette bı gun tup bebekle yada doğal bı sekılde bebğmiz olacak
her gecen gun yenı teknıkler bulunuo elbte bı gun olacak alalhın ıznıyle
yeterkı allah hepımıze eşlerımıze sağlık versın huzur versın aminn:)
hepınızı öptum :))))))ıyı geceler

bnde baska topıkten 6 gunde sperm sayını arrtırdıgını söleyen br bıtkısel karısım gordum sıze yazmak ıstıyorum onu
2 mılyondan 14 mılyona cıkmıs

arkadaşlar resim koymayı bilen varsa bana söylesin eşimin iki sperm testininde resmini koyayım altı günde nasıl değiştiğini görürsünüz böylece.

daha önce de keçiboynuzu küründen 3haftada 1milyondan 11milyona çıkmıştı sayımız.sonra aşılama yaptırdık olmayınca eşim kürleri bıraktı.bırakıncada en son 2milyon çıktı değer.biz de yeniden küre ve bu macuna başladık ve 6günde 14milyon oldu.şimdi devam ediyoruz hala umarım 2.tüp bebek denememize kadar iyice düzelir değerler

arkadaşlar resim koymayı bilen varsa bana söylesin eşimin iki sperm testininde resmini koyayım altı günde nasıl değiştiğini görürsünüz böylece.

daha önce de keçiboynuzu küründen 3haftada 1milyondan 11milyona çıkmıştı sayımız.sonra aşılama yaptırdık olmayınca eşim kürleri bıraktı.bırakıncada en son 2milyon çıktı değer.biz de yeniden küre ve bu macuna başladık ve 6günde 14milyon oldu.şimdi devam ediyoruz hala umarım 2.tüp bebek denememize kadar iyice düzelir değerler
nıl alpcım vallahı cok sanslısınız maaşllah dıyeyım
ozaman sıze e vıtamını takvıyesı ıyı gelıyor super ozaman hiç bırakma o kürü
doğal yolla bıle olabılır neden olmasın
bır de stres cok onemlı bızım yaptırdığımız ılk teste 10 mılyon cıkmıstı
1 ay sonra tekrarladık ama esım tabıkı varıkosleı öğrendığı ıcın epey streslıydı
ınan o ay ılk defa 2 mılyon cıktı sırf stresten
sperm değerlerı zaten cok değişken ve bır cok faktöre bağlı olarak değişebıliyor
en cokda proviron adlı bı ilaç kullandığında 12 mılyon olmustu ama yan etkı yaptığı ıcın bıraktık
yanı bızım spermler 2 en dusuk bı kez cıktı genelde 6 ıle 12 arasında gıdıp geldı
2. tüp bebeğe bıle gerek klmayacak bence cunku cok guzel tepkı vermış:))
Günaydın şekerlerrr =))
Umutcum geçmiş olsun aman dikkat et bebek denemeleri yaptığımız için ilaçta alamıyoruz :((

ay sorma canım saol
eşim dedıkı kusarsan yarın aduzelırsın
cunku mıde usutunce kasları kasılıomus
kusuncada kasılan bu kaslar çalısacağı ıcın düzeliomus mide
ama ben kusmaktan nefret edıorum yapamam dedım
aktara yolladım mercan köşk ıyı gelıomuş o yokmus
kaynar almıs ıcınde karanfıl vs. var ayy o resmen mucize gıbı
içtimm ve geçtii cok sukurr bugun daha ıyıyım
yıne ıcıcem tadı da cok gusel:)

umut gecmis olsun canim..dikkat et kendine..

aysecimm nasilsinnn sen bakimmm..nasil hissediyosun kendini..uzulmek yok yaaaa bebiside uzuyosun sonraaa

Kısmet canım ya sabırla deniycez yola devam::))

Hoşgeldin canım bende yeni geldim benimde 1 aşılama 1 tüp bebek birde kendiliğinden oldu ama hala yok bende ekimede tekrar deniycem o zamana kadarda denemeye devam...

Bende bu sefer umutta deniycem geçen seferde orda olucaktı son anda aksilik oldu çarşamba ulun beye gidicem bakalım ne dyecek
canım bende mustafa beyın ılgılenmesını ısterım onun ıcın fulyada denerım ama gerek klamyacak allahın ıznıyle
yınede olmazsa dıye bburda duyduklarımı aklımın bı köşesıne yaazıorum daha cok var gercı ama ozamana kadar bı karar vermıs olurum ozel bı arastırma yapmadan:)))
kızlar madem kendiliğinden hamile kalmak istiyoruz. bunun için neler yaptığımızı yazalım.

mesala ben 1 aydır diyet yapıyorum ve 3 kilo verdim. ve hayıt tohomunu tarcın ile demleyim bal ile içiyorum. yararı olur mu bilmiyorum ama hayıt tohumunu duymuştum. yumurtalık rezervi az olanlarda iyi geliyormuş. sizin uyguladığınız bir şey var mı neler yapıyorsunuz.

umudumsun ben diğer topikte meryem suresi, tefriciye okuyanların listesindeydim. sen varmıydın orda....

canım bende ılk olarak moralımızı yuksk tutmaya çalısıyorum
vucudumu hazılrmaya calısıorum cunku streslı olursan beyın sınyal yollayarak dıomus kı
bu ay gebelığe hazır değil ve gebelığe ızın vermıomus
ayy hılbaycım okumadığım makale kalmadı bu konularla ılgılı artık okumuorum
beslenmeme dıkkat edıorum karakovan balı yıyorum yumurtları beslıo vucuda enerjı verıo
bıde kıslar hanı ozel olacak ama ilşkıler olmus olmak ıcın olmasın
bızım doktorumuz ne kadar ıhtıraslı olursanız sperm cıkısı okadar ıyı olur dedı
ancal bu sekılde soyleyebılıorum cok guzel on hazırlık yapın hem kendınızı hem eşinizi doktorun dediği sekle sokun:)))99
ay neler dıoruz yaa ama napayım yaa
neden ınsanlar tatılde hamıle kalıo cunku stres yok cunku yorgun değıller daha ısteklıler vs..
son olarak zayıf da olsanız spor arkdaslar cunku spor esnasında vucut seratonın salgılanıo
bu da gebelığı kolaylastırıo...hem esınız hem sız yapın
eşlerınızde göbek varsa erıtın cunku yag oldukca bu erkeklerde östrojene dönusuomus
bu da sperm uretımını yavslatıo
ayy ben de yaz yaz bıtmez:))))))))

hu huuuu naber kızlar?? nasıl gidiyor çalışmalar??

aysecimm nasilsinnn sen bakimmm..nasil hissediyosun kendini..uzulmek yok yaaaa bebiside uzuyosun sonraaa

ayyy benimm tatlışlarım gelmişşş hoşgeldınızzz kıslarr
cok sevındım sızı burda gördüğüme:)))))))))
ayşecım benım regl bıttı başlıcaz artık ınsallah bugun daha ıyıyım mısafırım gelcek
bı kaç gun ama o zamana daha ovulasyon gelmez zaten:)) sen napıosun 12e gırmıssın barek allah
subhanallah:))))))
umutum napımm cene acıldı yınee yaz yaz:))
bugun ıyıyım canım yaa kaynar diye bişey almıs esım o valla cok ıyı geldı bulantıma:)))))))
sen napıosunn

iyiyim canım çok şükür.. ya bu insan vücudu garip bişey şimdi ben hamile olmasaydım 3.kez adet göreüyor olacaktım geçen ay da böyle olmuştu resmen adet görüyormuşum gibi bu günlerde sinirlerim bozuluyor.. garip yani oysa mutluluktan uçmam lazım dimi? ama işte nankör insanoğlu mızırdanacak bişeyler buluyor illa..

Buarada kızlar hani ben dün idrar testi yapmıştım ya akşam çantamdan çıkardım hayalet bir çizgi var ama siz baksanız kesin görmezsiniz eşimde farketti ama bilmiyorum ben beklemedeyim eğer olmazsam 18 temmuzda tüp bebek doktoruma söylycem bakalım neymiş

Ayşecim çalışmalar tam gaz devam ediyor :)) tavsiyelere açığız biz :30:

valla o tavsiyelerin hepsi yalanmış be güzelim yıllardır ayağını kaldır bacağını dik yastık koy derken cambaz dönmüştük meğer hiçbirine gerek yokmuş :))) en güzeli vazgeçmek ve bedenini kandırmak, ben vazgeçtim olmazsa olmasın dediğim zaman oldu benimki..

ayyy benimm tatlışlarım gelmişşş hoşgeldınızzz kıslarr
cok sevındım sızı burda gördüğüme:)))))))))
ayşecım benım regl bıttı başlıcaz artık ınsallah bugun daha ıyıyım mısafırım gelcek
bı kaç gun ama o zamana daha ovulasyon gelmez zaten:)) sen napıosun 12e gırmıssın barek allah
subhanallah:))))))
umutum napımm cene acıldı yınee yaz yaz:))
bugun ıyıyım canım yaa kaynar diye bişey almıs esım o valla cok ıyı geldı bulantıma:)))))))
sen napıosunn

umutcummm canim benimmm az once hilbaya yazdiklarini okudum... masallah diyorum sanaaaaa; bak yaziyroum bacim buraya tupe mupe gerek kalmayacak sen dogal yoldan gebe kalacaksinnnn....Allah bu pozitifligini bozmasin canim yaa....secret adli kitabini okumussundur mutlaka; insanlar beyin gucuyle neler yapiyo neler....hatta bir ara topikte bir baslikacilmisti beyin gucuyle hamile kalacaz diye..hani bunu laf olsun doiye yazmiyorum inan bak kesinlikle senin dogal yoldan gebe kalacagina cok inaniyorum...insallahhh insallahhh

canim insan konustukca rahatliyo valla ama ya:))) bu i phonede meshur kedi varya; benim 10 yasinda bir kardesim var cok seviyo onla konusmayi bende konusuyorum bazen ay nasil hizli soyluyo benim dediklerimi; diyorum kedi bile yoruldu benden ya:))))

kendine cok dikkat et tatlim; mesai gunlerinde hasta olmak yok:))

iyiyim canım çok şükür.. ya bu insan vücudu garip bişey şimdi ben hamile olmasaydım 3.kez adet göreüyor olacaktım geçen ay da böyle olmuştu resmen adet görüyormuşum gibi bu günlerde sinirlerim bozuluyor.. garip yani oysa mutluluktan uçmam lazım dimi? ama işte nankör insanoğlu mızırdanacak bişeyler buluyor illa..

canim iyi ol yaa..ya gercekten sen hamile kalinca mutluluktan ucarsin diye dusunuyodum ben..o kadar istiyodukki cunku..ama dedigin gibi hormonlar yokmuuu..benimde tavan ve taban arasinda gidip gelirler her daim:)))

valla o tavsiyelerin hepsi yalanmış be güzelim yıllardır ayağını kaldır bacağını dik yastık koy derken cambaz dönmüştük meğer hiçbirine gerek yokmuş :))) en güzeli vazgeçmek ve bedenini kandırmak, ben vazgeçtim olmazsa olmasın dediğim zaman oldu benimki..

ben sekilden sekile girerdim canim..yok hemen kalkma ; yok ayagini dik; yok yastik koy; yok cenin sekline gir...ama malesef yaniiiiii

Back
X