- Konu Sahibi umutbizimolsun
ayy sekerler bugun enerjınız süperr:))))))
bu gazla ben neler yaparım sımdıı:)))))
umutcum bu gazla neler yapacağımız belli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sekerler bugun enerjınız süperr:))))))
bu gazla ben neler yaparım sımdıı:)))))
umutcum bu gazla neler yapacağımız belli![]()
![]()
ceydacım bız kucukken boyle havalarda altımızda donla
bahçeye cıkar hortumun altına girerdık
cok buyuk bır zevktı bu bzım içinn:))
ahh hortumu takıp soğuk suyu acıp altınna delıler gıbı ıslanacaksın
su sıcakta sımdı:))))))))))
ahh kusum adamın ustune atlayasım var da mısafırler gelcek yatılı hemde
zaten ben annemdeydım bı sure halvet yalan oldu ruyalarda buluscaz bu gıdışle:))))))
umutcum bu gazla neler yapacağımız belli![]()
![]()
oy oy oyyy keşke öyle bir durum olsa ama şimdi donla çıkamayız artık kocaman kadın olduk :))deli derler valla birde sapık
:)))) keşke yeniden çocuk olsaydım yaaaa valla
![]()
sizi yaramazlarrr siziiiiii ama yok canım herşey bebek için yoksa başka art niyet yok yanibenimde bu gece yatılı misafirim var halvet felan yalan oldu bizde de
![]()
ahh kusum adamın ustune atlayasım var da mısafırler gelcek yatılı hemde
zaten ben annemdeydım bı sure halvet yalan oldu ruyalarda buluscaz bu gıdışle:))))))
ah şu misafir olayı yokmu, ama olsun daha heyecanlı olur, onlar uyuyunca iş başına hemen umutcum, bakarsın tutarmı tutar, al kocanı, istikamet belli![]()
![]()
ayy benımkı cok nazlı sowaycım
aynalı körük olmazsa gelın gıtmeyenlerden
evde mısafır olunca dus almaya utanıomus:))))
kapı pencere hep açıkk
wuuuuu valla iyi fantazi aslındaa ben olsa uyarım dediğin gibi daha bıle zevklı olur:))))
hunkarım istemıo napımm sekerımm:)))))))))
evet erkekler utanır ya, benimkide öyle ama bi sözümü dinlemesin çok kötü olur yanihahah
eli mahkum, yapmak zorunda
sizde gün kaçırmamaya bakın şekerim, misafirleri yollyınca iş başına :76:
İnşallah canım ya belki havalardandır hemen sıkma kendini.Valla ben anlamadım banucum neden böyle oldu bebekten sonraki kanamam bile normal tarihinde oldu her neyse çok merak ediyorum sağlığımla ilgili bir problem olmasında![]()
Aynen valla bende bir kere hamile kaldım hiç ummadığım takmadığım ayda oldu düştü ama hamile kaldım ya.valla o tavsiyelerin hepsi yalanmış be güzelim yıllardır ayağını kaldır bacağını dik yastık koy derken cambaz dönmüştük meğer hiçbirine gerek yokmuş :))) en güzeli vazgeçmek ve bedenini kandırmak, ben vazgeçtim olmazsa olmasın dediğim zaman oldu benimki..
Ya olmasa neden silikte olsa çıksınki benim hiç olmadı bence bir daha bak bellimi olur.tupbaby canim insallah hamissindir..ben o kadar test yaptim silik dahi olsa 2. cizgiyi hicc gormedim..bence testini tekrarla yine aynisi olursa kanda yaptir derim canim...insallah insallahhh bebisin seninledir...
Yumurtada iyi gelyormuş.cnm incirin yumurta gelişimine iiyi geldiğini biliyorum bir dene istersen.....
Keşke çocuk olsak bende çok yapardaım annemde gizli ayy ne güzel günlerdi ya...ceydacım bız kucukken boyle havalarda altımızda donla
bahçeye cıkar hortumun altına girerdık
cok buyuk bır zevktı bu bzım içinn:))
ahh hortumu takıp soğuk suyu acıp altınna delıler gıbı ıslanacaksın
su sıcakta sımdı:))))))))))
Valla ben o günlerde misafir kabul etmiyorum uyduruyorum bişeyler napıyım belki o gün bugün dür diye::)))sizi yaramazlarrr siziiiiii ama yok canım herşey bebek için yoksa başka art niyet yok yanibenimde bu gece yatılı misafirim var halvet felan yalan oldu bizde de
![]()
KISLAAAAAAAAARRR, bugün kocişimle evlilik yıldönümümüs, işyerime koskocamamn bi çiçek göndermişşşş, of yaaa sevinçten ağlayasım varrrrr, ben çok seviyorum bu çocuğuuu yaaaaaa, iyiki evlenmişim onunla, inşallah bende ona gelecek yıl dönümümüzde bir evlat hediye ederim![]()
KISLAAAAAAAAARRR, bugün kocişimle evlilik yıldönümümüs, işyerime koskocamamn bi çiçek göndermişşşş, of yaaa sevinçten ağlayasım varrrrr, ben çok seviyorum bu çocuğuuu yaaaaaa, iyiki evlenmişim onunla, inşallah bende ona gelecek yıl dönümümüzde bir evlat hediye ederim![]()
Cnm benim beraber geçireceğiniz bir ömür boyu uzun seneler diliyorum sağlıkla,mutlulukla ve bebişlerinizle :))