• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ceydacım bız kucukken boyle havalarda altımızda donla
bahçeye cıkar hortumun altına girerdık
cok buyuk bır zevktı bu bzım içinn:))
ahh hortumu takıp soğuk suyu acıp altınna delıler gıbı ıslanacaksın
su sıcakta sımdı:))))))))))

oy oy oyyy keşke öyle bir durum olsa ama şimdi donla çıkamayız artık kocaman kadın olduk :)):37: deli derler valla birde sapık :27: :)))) keşke yeniden çocuk olsaydım yaaaa valla :66::66::66:

ahh kusum adamın ustune atlayasım var da mısafırler gelcek yatılı hemde
zaten ben annemdeydım bı sure halvet yalan oldu ruyalarda buluscaz bu gıdışle:))))))

sizi yaramazlarrr siziiiiii ama yok canım herşey bebek için yoksa başka art niyet yok yani :4::52::52::52::52::52: benimde bu gece yatılı misafirim var halvet felan yalan oldu bizde de :58::58::58:

umutcum bu gazla neler yapacağımız belli:17: :4:

oy oy oyyy keşke öyle bir durum olsa ama şimdi donla çıkamayız artık kocaman kadın olduk :)):37: deli derler valla birde sapık :27: :)))) keşke yeniden çocuk olsaydım yaaaa valla :66::66::66:

sizi yaramazlarrr siziiiiii ama yok canım herşey bebek için yoksa başka art niyet yok yani :4::52::52::52::52::52: benimde bu gece yatılı misafirim var halvet felan yalan oldu bizde de :58::58::58:

ceydacımm valla ben anneme gıttım sonra regl oldum bugunde mısafırler
adamcağız yazıkk:))))))valla canımm herşey bebek için tabii arada kendımız ıcınde olsa fena olmas hani:)))
ayy evet coocukken bırbırımızı ıslatırdık sonra annem terlıkle görunurdu köşeden:)))))

ahh kusum adamın ustune atlayasım var da mısafırler gelcek yatılı hemde
zaten ben annemdeydım bı sure halvet yalan oldu ruyalarda buluscaz bu gıdışle:))))))

ah şu misafir olayı yokmu, ama olsun daha heyecanlı olur, onlar uyuyunca iş başına hemen umutcum, bakarsın tutarmı tutar, al kocanı, istikamet belli :4::4: :66:

ah şu misafir olayı yokmu, ama olsun daha heyecanlı olur, onlar uyuyunca iş başına hemen umutcum, bakarsın tutarmı tutar, al kocanı, istikamet belli :4::4: :66:

ayy benımkı cok nazlı sowaycım
aynalı körük olmazsa gelın gıtmeyenlerden
evde mısafır olunca dus almaya utanıomus:))))
kapı pencere hep açıkk
wuuuuu valla iyi fantazi aslındaa ben olsa uyarım dediğin gibi daha bıle zevklı olur:))))
hunkarım istemıo napımm sekerımm:)))))))))

ayy benımkı cok nazlı sowaycım
aynalı körük olmazsa gelın gıtmeyenlerden
evde mısafır olunca dus almaya utanıomus:))))
kapı pencere hep açıkk
wuuuuu valla iyi fantazi aslındaa ben olsa uyarım dediğin gibi daha bıle zevklı olur:))))
hunkarım istemıo napımm sekerımm:)))))))))

evet erkekler utanır ya, benimkide öyle ama bi sözümü dinlemesin çok kötü olur yani :57: hahah:1: eli mahkum, yapmak zorunda:1: sizde gün kaçırmamaya bakın şekerim, misafirleri yollyınca iş başına :76:

ayy ınanmıorumm yaa şekerımız bıtmek uzereymişş
kek için 3 bardak lazım:)))
su sıcakta kım gıyınıp gıtcek markete:)))))))
poffff:))))
ben bı kosu alıp geleyım asagıdan:))))))))

evet erkekler utanır ya, benimkide öyle ama bi sözümü dinlemesin çok kötü olur yani :57: hahah:1: eli mahkum, yapmak zorunda:1: sizde gün kaçırmamaya bakın şekerim, misafirleri yollyınca iş başına :76:

yok bugun benım 8.gunum tatlım neysekıı gun kaçmıoo
yoksa varyaa en sexisinden gecelıkler gıyıpp zorlaa ticavüz ederdımm
heheheheh:)))))))):60::60::60:

Valla ben anlamadım banucum neden böyle oldu bebekten sonraki kanamam bile normal tarihinde oldu her neyse çok merak ediyorum sağlığımla ilgili bir problem olmasında :31:
İnşallah canım ya belki havalardandır hemen sıkma kendini.

valla o tavsiyelerin hepsi yalanmış be güzelim yıllardır ayağını kaldır bacağını dik yastık koy derken cambaz dönmüştük meğer hiçbirine gerek yokmuş :))) en güzeli vazgeçmek ve bedenini kandırmak, ben vazgeçtim olmazsa olmasın dediğim zaman oldu benimki..
Aynen valla bende bir kere hamile kaldım hiç ummadığım takmadığım ayda oldu düştü ama hamile kaldım ya.

tupbaby canim insallah hamissindir..ben o kadar test yaptim silik dahi olsa 2. cizgiyi hicc gormedim..bence testini tekrarla yine aynisi olursa kanda yaptir derim canim...insallah insallahhh bebisin seninledir...
Ya olmasa neden silikte olsa çıksınki benim hiç olmadı bence bir daha bak bellimi olur.

cnm incirin yumurta gelişimine iiyi geldiğini biliyorum bir dene istersen.....
Yumurtada iyi gelyormuş.

ceydacım bız kucukken boyle havalarda altımızda donla
bahçeye cıkar hortumun altına girerdık
cok buyuk bır zevktı bu bzım içinn:))
ahh hortumu takıp soğuk suyu acıp altınna delıler gıbı ıslanacaksın
su sıcakta sımdı:))))))))))
Keşke çocuk olsak bende çok yapardaım annemde gizli ayy ne güzel günlerdi ya...

Valla ben o günlerde misafir kabul etmiyorum uyduruyorum bişeyler napıyım belki o gün bugün dür diye::)))

Bende çapaya gittim bugün tüpbebek raporu için evraklarımı istediler yarında umut tüpbebeekten randevu alıcamm bakalım neler olucak umarım bu sefer gülerim bu arada 22 3 ayım var full dieetteyim

Bende çapaya gittim bugün tüpbebek raporu için evraklarımı istediler yarında umut tüpbebeekten randevu alıcamm bakalım neler olucak umarım bu sefer gülerim bu arada 2 3 ayım var full dieetteyim

KISLAAAAAAAAARRR, bugün kocişimle evlilik yıldönümümüs, işyerime koskocamamn bi çiçek göndermişşşş, of yaaa sevinçten ağlayasım varrrrr, ben çok seviyorum bu çocuğuuu yaaaaaa, iyiki evlenmişim onunla, inşallah bende ona gelecek yıl dönümümüzde bir evlat hediye ederim:21:

KISLAAAAAAAAARRR, bugün kocişimle evlilik yıldönümümüs, işyerime koskocamamn bi çiçek göndermişşşş, of yaaa sevinçten ağlayasım varrrrr, ben çok seviyorum bu çocuğuuu yaaaaaa, iyiki evlenmişim onunla, inşallah bende ona gelecek yıl dönümümüzde bir evlat hediye ederim:21:

Cnm benim beraber geçireceğiniz bir ömür boyu uzun seneler diliyorum sağlıkla,mutlulukla ve bebişlerinizle :))

ayyy kutluu olsunnnn canım benımmm
allah sağlık sıhhat versın eşlerımıze ayırmasın bızı onlardan:)))))))))))
cok romantıkkk yaaaa:)))))))))

Cnm benim beraber geçireceğiniz bir ömür boyu uzun seneler diliyorum sağlıkla,mutlulukla ve bebişlerinizle :))

canım benim öyle mutlu oldumki, allah hepimize uzun seneler nasip etsin bebeklerimizlee inşallahh, mutluluğumuzun tamamlanması için tek isteğimiz bebeğimiz değilmi, dualar edelim birbirimize, hepinizi çok seviyorummm:71:

nice senlere sağlık huzur içinde bebişli yılar olsun inşşş [TABL[/TABLE]

Back
X